Canım öğrendiğim kadar anlatırımAmin inşallah.Sen bi adım öndesin ben senden öğrenicdm adım adım detayları.
İlaçları ben aldım 2 çanta bi de kendime konu açtım ya kendi öğrendiklerimi ayriyetten yazacağım orda paylaştım ilaçlarımı. 6 kutu gonal f 14 merional 6 cetrotide 1 ovitrelle var şimdi bende.Canım öğrendiğim kadar anlatırım1 kutu gonelf ve 3 kutu merional yazdı 2 kutu daha merional alacağım. 1300 verdik sanırım eczaneye
Ooo sende çok canım ilaçİlaçları ben aldım 2 çanta bi de kendime konu açtım ya kendi öğrendiklerimi ayriyetten yazacağım orda paylaştım ilaçlarımı. 6 kutu gonal f 14 merional 6 cetrotide 1 ovitrelle var şimdi bende.
Yumurtam az diye galibaOoo sende çok canım ilaç
Devam tam gazİnşallah.Sen neler yapıyosun?
Yok bebeğim kıyaslamam çünküü yumurtam mı var benim millet gibi az olur benim. İnşallah az olsun öz olsun.Devam tam gazbir ay rahim dinlendirdik simdi transfer hazirliklarina basladim. 16 kasimda transferim var.
Ama sana hayat kurtaracak bir tavsiye vereyim, lütfen kendini kimseyle kıyaslama inanılmaz strese sebep oluyor. Ay onda 30 yumurta toplanmis benim neden 10 tane, ay onun 6 tane embriyosu var benim neden 3 tane, ay doktor ona şu ilaçları vermiş bana vermedi kesin tutmayacak...
Olacak yani. Bir sürü kaliteli yumurtan olacak, birinci kaliteye yakın embriyolarin olacak, seneye bu zamanlar kucaklarımizda bebişlerimiz olacak inşallah
Damara denk gelmistir canimGonel f vurduğum yerden 1 damla kan çıktı normal mi sizce
Sorun olmaz di mi? Buralarda ol bize yol göster.Damara denk gelmistir canim
Olur olur moral bozmak yok. Bazen altta kalan yumurtalar oluyormuş doktor ultrasondan göremiyormus onları. Opuya gitmeden önce doktorun söylediği yumurta sayisina en az 2 3 tane eklemek lazim.Yok bebeğim kıyaslamam çünküü yumurtam mı var benim millet gibi az olur benim. İnşallah az olsun öz olsun.Hadi bakalım kavuşmana gün sayalım senin de.
Valla benim de olmuştu kan geldiği de bir sorun yaşamadım çok sükür. Ay seve seveSorun olmaz di mi? Buralarda ol bize yol göster.
Ne kdr tuttu ilaçlarınMerhaba kızlar benim de bugun adetimin ikinci günü. Doktor 2 tane iğne yazdı
Gonel f ve merionel göbekten yapıyorm ikisini de ilk dozu vurdum biraz önce
Evet ne kdr tuttu acaba
Maaşallah.Olur olur moral bozmak yok. Bazen altta kalan yumurtalar oluyormuş doktor ultrasondan göremiyormus onları. Opuya gitmeden önce doktorun söylediği yumurta sayisina en az 2 3 tane eklemek lazim.
Benim son kontrolde 6 yumurta gördü 15 tane topladılar
15 yumurtadan 8 tanesi döllendi 4 tanesi 5.güne gitti.Maaşallah.kaç embriyon var?
Çok amin insallahBaştamerve ciğim, sonra diğer isteyen kızlarımıza hayırlı olsun demeye geldim. İnşAllah ilk denemenizde pozitif sonuç alır sağlıklı gebelik yaşarsınız kızlar. Dualarım hepinizle
Güzel güzel maaşallah.15 yumurtadan 8 tanesi döllendi 4 tanesi 5.güne gitti.
Bir tanıdığımın 30 yumurtadan 4 tanesi döllenmişti doktor bende 6 yumurta görünce çok üzülmüştüm benim hiçbiri döllenmez diye. Ondan kıyaslama dedim
Ah tatlı judyim. Sana da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla sarılırsın inşallah yavruna.Baştamerve ciğim, sonra diğer isteyen kızlarımıza hayırlı olsun demeye geldim. İnşAllah ilk denemenizde pozitif sonuç alır sağlıklı gebelik yaşarsınız kızlar. Dualarım hepinizle
Demin namazdayken dua ettim canım benim kerata karnımda yuvarlanırken. Senin de ismini söyledim burdaki tanıdığım ve tanımadığım tüm isteyen kızlar için dua ettim. İnşAllah bu garip duyguyu yaşasınlar onların da göbüşlerinde bebiş böyle yuvarlansın dedimAh tatlı judyim. Sana da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla sarılırsın inşallah yavruna.