Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Amin inşallah. Sen bi adım öndesin ben senden öğrenicdm adım adım detayları.
Canım öğrendiğim kadar anlatırım 1 kutu gonelf ve 3 kutu merional yazdı 2 kutu daha merional alacağım. 1300 verdik sanırım eczaneye

Canım öğrendiğim kadar anlatırım 1 kutu gonelf ve 3 kutu merional yazdı 2 kutu daha merional alacağım. 1300 verdik sanırım eczaneye
İlaçları ben aldım 2 çanta bi de kendime konu açtım ya kendi öğrendiklerimi ayriyetten yazacağım orda paylaştım ilaçlarımı. 6 kutu gonal f 14 merional 6 cetrotide 1 ovitrelle var şimdi bende.

İlaçları ben aldım 2 çanta bi de kendime konu açtım ya kendi öğrendiklerimi ayriyetten yazacağım orda paylaştım ilaçlarımı. 6 kutu gonal f 14 merional 6 cetrotide 1 ovitrelle var şimdi bende.
Ooo sende çok canım ilaç

İnşallah. Sen neler yapıyosun?
Devam tam gaz bir ay rahim dinlendirdik simdi transfer hazirliklarina basladim. 16 kasimda transferim var.
Ama sana hayat kurtaracak bir tavsiye vereyim, lütfen kendini kimseyle kıyaslama inanılmaz strese sebep oluyor. Ay onda 30 yumurta toplanmis benim neden 10 tane, ay onun 6 tane embriyosu var benim neden 3 tane, ay doktor ona şu ilaçları vermiş bana vermedi kesin tutmayacak...
Olacak yani. Bir sürü kaliteli yumurtan olacak, birinci kaliteye yakın embriyolarin olacak, seneye bu zamanlar kucaklarımizda bebişlerimiz olacak inşallah

Yok bebeğim kıyaslamam çünküü yumurtam mı var benim millet gibi az olur benim. İnşallah az olsun öz olsun. Hadi bakalım kavuşmana gün sayalım senin de.

Yok bebeğim kıyaslamam çünküü yumurtam mı var benim millet gibi az olur benim. İnşallah az olsun öz olsun. Hadi bakalım kavuşmana gün sayalım senin de.
Olur olur moral bozmak yok. Bazen altta kalan yumurtalar oluyormuş doktor ultrasondan göremiyormus onları. Opuya gitmeden önce doktorun söylediği yumurta sayisina en az 2 3 tane eklemek lazim.
Benim son kontrolde 6 yumurta gördü 15 tane topladılar

Maaşallah. kaç embriyon var?

Güzel güzel maaşallah.

Başta merve ciğim, sonra diğer isteyen kızlarımıza hayırlı olsun demeye geldim. İnşAllah ilk denemenizde pozitif sonuç alır sağlıklı gebelik yaşarsınız kızlar. Dualarım hepinizle
Ah tatlı judyim. Sana da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla sarılırsın inşallah yavruna.

Ah tatlı judyim. Sana da Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Sağlıkla sarılırsın inşallah yavruna.
Demin namazdayken dua ettim canım benim kerata karnımda yuvarlanırken. Senin de ismini söyledim burdaki tanıdığım ve tanımadığım tüm isteyen kızlar için dua ettim. İnşAllah bu garip duyguyu yaşasınlar onların da göbüşlerinde bebiş böyle yuvarlansın dedim şimdi gördüm tüp bebek tedavisine başladığını. İnşAllah duam kabul olur canım. Ben çok bekledim. Kimse fazla beklemesin çabucak gelsin yavrucukları inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…