Yarın transfer mi?Kızlar ben devlette yaptırıyom yarın transfer var ve oraya gelenleri alıyolar
Aslında raporunda çıkmış onkadar bekledin de neyse haıyırlısı olsun artık bende sonlara geldim kuzuBen iğneye bile başlamadım diye herhalde. Başlayanlara devam ediyolar da. Beni yolladılar. Aslında raporum çıktı devam edebilirlerdi. Ama ben de yollanmaktan hoşlandım açıkcası. Çok kalabalıkta ya bu virüste korkutucuydu.
Evet kuzu ya ama çok ağrım var benim karnım inanılmaz şiş ve çok sancıyo bide bu ilaçlar ishal yaptı beni bugün başka bi iğneye de başladım progestan 2 tane de ondan vuruldum bu şişlikle transfer nası olır bilmiom oturup kalkamıom ben de mi böle herkeste mi bilmiom canımYarın transfer mi?
Ah canım Allah şifa versin.Evet kuzu ya ama çok ağrım var benim karnım inanılmaz şiş ve çok sancıyo bide bu ilaçlar ishal yaptı beni bugün başka bi iğneye de başladım progestan 2 tane de ondan vuruldum bu şişlikle transfer nası olır bilmiom oturup kalkamıom ben de mi böle herkeste mi bilmiom canım
Evet ben de en çok ona soruyorum kızlar hakkınızı helal edin çok soru soruyomAh canım Allah şifa versin.Ahsen555 bu haller normal mi? Kızın da bana borcu var gibi her şeye onu etiketliyom soruyom.
Bunun için burdayız. Daha kadın anlattı eve geldim 1 saat içinde panikten elim ayağıma girdi napıcaktım ben diye. Neyse ki hallettik.Evet ben de en çok ona soruyorum kızlar hakkınızı helal edin çok soru soruyom
Evet haklısın ben zaten iğneleri anlayana kadar tedavi bittiBunun için burdayız. Daha kadın anlattı eve geldim 1 saat içinde panikten elim ayağıma girdi napıcaktım ben diye. Neyse ki hallettik.
Şş öyle deme daha ben bi gün vurdum tamam her şeyi anladım diyorum yav.Evet haklısın ben zaten iğneleri anlayana kadar tedavi bitti
Canım kullanılan iğnelerden oluyor hormon hepsi bol su iç başka yapacak bişey yok malesefEvet kuzu ya ama çok ağrım var benim karnım inanılmaz şiş ve çok sancıyo bide bu ilaçlar ishal yaptı beni bugün başka bi iğneye de başladım progestan 2 tane de ondan vuruldum bu şişlikle transfer nası olır bilmiom oturup kalkamıom ben de mi böle herkeste mi bilmiom canım
Canım hiç sorun yok elimden geldiğince hepinize yardımcı olurumAh canım Allah şifa versin.Ahsen555 bu haller normal mi? Kızın da bana borcu var gibi her şeye onu etiketliyom soruyom.
Günaydın canlar.. valla halen aynı geçmedi bakalım bu halde transfer yapcaklarmıCanım kullanılan iğnelerden oluyor hormon hepsi bol su iç başka yapacak bişey yok malesef
Sen yaparsın yaparsınŞş öyle deme daha ben bi gün vurdum tamam her şeyi anladım diyorum yav.inşallah yanlış anlamamışımdır.
Halinde onlara göre bişey yok canım yapacaklar evetGünaydın canlar.. valla halen aynı geçmedi bakalım bu halde transfer yapcaklarmı
Günaydın güzel haberlerle gel.Günaydın canlar.. valla halen aynı geçmedi bakalım bu halde transfer yapcaklarmı
Wallahi abartmıyorum çok sancıyo yoldayım canım gidiyoruz şimdi bakalım nasıl geçicekHalinde onlara göre bişey yok canım yapacaklar evet
İnşallah kuzum yoldayız gidiyoruz şimdinama ağrı halen devamGünaydın güzel haberlerle gel.
Her şey güzel olacak inşallah.İnşallah kuzum yoldayız gidiyoruz şimdinama ağrı halen devamdua edin canım
İnşallah canım hepimiz için güzel olsunHer şey güzel olacak inşallah.
nasıldı muayene anlat bakalım merveeHer şey güzel olacak inşallah.
İyiydi ya biz çok sevdik.nasıldı muayene anlat bakalım mervee