Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Aslında raporunda çıkmış onkadar bekledin de neyse haıyırlısı olsun artık bende sonlara geldim kuzu

Yarın transfer mi?
Evet kuzu ya ama çok ağrım var benim karnım inanılmaz şiş ve çok sancıyo bide bu ilaçlar ishal yaptı beni bugün başka bi iğneye de başladım progestan 2 tane de ondan vuruldum bu şişlikle transfer nası olır bilmiom oturup kalkamıom ben de mi böle herkeste mi bilmiom canım

Ah canım Allah şifa versin. Ahsen555 bu haller normal mi? Kızın da bana borcu var gibi her şeye onu etiketliyom soruyom.

Canım kullanılan iğnelerden oluyor hormon hepsi bol su iç başka yapacak bişey yok malesef

nasıldı muayene anlat bakalım mervee
İyiydi ya biz çok sevdik. Rahmim hafif kalp şeklindeymiş. Bunu ilk defa ondan duyduk mesela. Ve bana gösterdi kabak gibi de ortada yani. Bunfan daha önce hiç bahseden olmamıştı. Biraz anlattı işte iğneleri filan. Çok heyecanlandım konsantre olamadım odaklanamıyorum tekrar iğneleri yapmayı öğretirken anlatırlar bana di mi dedim estağfurullah tabi ki anlatacaklar filan deyişi sıcaktı. Ne biliyim ayol sevdim ben inşallah. Orda gonalf vuruldu evde merionali yaptım 2 toz 1 su şeklinde. Ama gonalfın enjektörüyle. O zor oldu. Şimdi büyük enjektör alacam ona uç takıp öyle yapacam.
Sen nerde muayene oluyodun? Şimdi transferi oldun ya sonrası nerde devam edeceksin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…