Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Ben de bu au zaten merkez değiştirdim özele geçtim. Beni özele yollayan hoca diyo ki istersen öbür ay başla bu ay pek yumurtan yok. Lan ben zaten üretemiyom amh düşük. :KK70: Daha beni ne strese sokuyon. 🤣🤣
Aman en iyisi hiç bilmemek bunları .Valla cahillik mutluluktur ben bunu biliyorum .Strese girmesek daha güzel sonuç alacağız , tedavi hakkında pek bilgisi olmayan insanların hemen tutuyor tüp bebek genelde .Stresi atmak lazım , yok az yumurta yok eşitsiz yumurta .Bize zaten bir tane can Lazım , Rabbim ol dedikten sonra 🥰

Bendede amh düşük 350 vurguluyorum her gün ama 5 günde istenilen büyüklüğe gelmemiş bile herkeste o kadar farklı sonuçlar doğuruyor ki kesinlikle sitres baş düşman onu anladım moralin bozulmaya gelmiyor

Bendede amh düşük 350 vurguluyorum her gün ama 5 günde istenilen büyüklüğe gelmemiş bile herkeste o kadar farklı sonuçlar doğuruyor ki kesinlikle sitres baş düşman onu anladım moralin bozulmaya gelmiyor
Vallahi ben çok relaks hatta gevşek insanım ama bugün inanılmaz heyecanlandım kadın bana anlatıyo anlatıyo gözüme bakıyo yok anlamadın diyo. :KK70:Eşimde amma panik oldun bu ne diyo. 🤣 amaan sağ salim tamamlasaydık tedavilerimizi bi gerisi nasip inşallah. 🤗

Vallahi ben çok relaks hatta gevşek insanım ama bugün inanılmaz heyecanlandım kadın bana anlatıyo anlatıyo gözüme bakıyo yok anlamadın diyo. :KK70:Eşimde amma panik oldun bu ne diyo. 🤣 amaan sağ salim tamamlasaydık tedavilerimizi bi gerisi nasip inşallah. 🤗
İnşallah canım süreç zaten başlı başına sitres algısı yaratıyor prolaktin hormonum çok yüksek çıkmış benimde acaba iptal eder mi korkusu başladı şimdi bende de

Şimdi var ya forum telefondan çıkıp yüzüme patlayacak. O kadar çok yere yazıyorum ki. İnşallah cevapsız bıraktığım mesaj yoktur. 🤗

Kızlar ben devlette yaptırıyom yarın transfer var ve oraya gelenleri alıyolar
Ben iğneye bile başlamadım diye herhalde. Başlayanlara devam ediyolar da. Beni yolladılar. Aslında raporum çıktı devam edebilirlerdi. Ama ben de yollanmaktan hoşlandım açıkcası. Çok kalabalıkta ya bu virüste korkutucuydu.

X