İnşallah canım
kızlar ben hastanedeyim transfer iptal olabilirmiş ağrımdan dolayı kan sonucumdan sora belli olacakHer şey güzel olacak inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım
kızlar ben hastanedeyim transfer iptal olabilirmiş ağrımdan dolayı kan sonucumdan sora belli olacakHer şey güzel olacak inşallah.
canım eray hoca candır . bende cok seviyorum. ondan yana sıkıntı yok. sadece bazı doktorların rahatlatmaya çalışması var ya onda cok yok .İyiydi ya biz çok sevdik. Rahmim hafif kalp şeklindeymiş. Bunu ilk defa ondan duyduk mesela. Ve bana gösterdi kabak gibi de ortada yani. Bunfan daha önce hiç bahseden olmamıştı. Biraz anlattı işte iğneleri filan. Çok heyecanlandım konsantre olamadım odaklanamıyorum tekrar iğneleri yapmayı öğretirken anlatırlar bana di mi dedim estağfurullah tabi ki anlatacaklar filan deyişi sıcaktı. Ne biliyim ayol sevdim ben inşallah. Orda gonalf vuruldu evde merionali yaptım 2 toz 1 su şeklinde. Ama gonalfın enjektörüyle. O zor oldu. Şimdi büyük enjektör alacam ona uç takıp öyle yapacam.
Sen nerde muayene oluyodun? Şimdi transferi oldun ya sonrası nerde devam edeceksin?
Kalp şekilde olması sorun teşkil eder miymiş Merve peki sordun muİyiydi ya biz çok sevdik. Rahmim hafif kalp şeklindeymiş. Bunu ilk defa ondan duyduk mesela. Ve bana gösterdi kabak gibi de ortada yani. Bunfan daha önce hiç bahseden olmamıştı. Biraz anlattı işte iğneleri filan. Çok heyecanlandım konsantre olamadım odaklanamıyorum tekrar iğneleri yapmayı öğretirken anlatırlar bana di mi dedim estağfurullah tabi ki anlatacaklar filan deyişi sıcaktı. Ne biliyim ayol sevdim ben inşallah. Orda gonalf vuruldu evde merionali yaptım 2 toz 1 su şeklinde. Ama gonalfın enjektörüyle. O zor oldu. Şimdi büyük enjektör alacam ona uç takıp öyle yapacam.
Sen nerde muayene oluyodun? Şimdi transferi oldun ya sonrası nerde devam edeceksin?
Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırızBende bugün ilk iğnelere başladım çok şükür .Cumartesiye kadar menagon 75 kalçadan vurulacağım 4 toz 2 su şeklinde .Cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi doktorum
Ben özel kocaeli hastanesine gidiyorum takip için işlemleri de neresi uygunsa artık orda yapar. Ben realist insanları severim diğer türlü rahatlatma da gereksiz ümit vermek olur. Cetrotide ben de mi öyle yapsamcanım eray hoca candır . bende cok seviyorum. ondan yana sıkıntı yok. sadece bazı doktorların rahatlatmaya çalışması var ya onda cok yok .
ben mesela cetrotide ucu kalındı. onu gonal f in ince igneleri ile cekip vurdum .
ignelerde korkma. esra hemşire işe tanış baldır o da :)
ben işlemleri istanbulda adtıpda yaptırdım eray hoca orada da yapıyor işlem oranın embryologu baş embryolog sorıabilirsin eray hocaua . yumurta toplama ile transfer adatıpda eray hoca yaptı bana.
ben balıkesiden geliyorum . inş bi tutsun burda ertan adalı var ona gitcem birde bir arkadasımın abisi prof üni de arada ona giderim . inş tutar sa düşünürüm bunlar
canım eray hoca candır . bende cok seviyorum. ondan yana sıkıntı yok. sadece bazı doktorların rahatlatmaya çalışması var ya ondaİyiydi ya biz çok sevdik. Rahmim hafif kalp şeklindeymiş. Bunu ilk defa ondan duyduk mesela. Ve bana gösterdi kabak gibi de ortada yani. Bunfan daha önce hiç bahseden olmamıştı. Biraz anlattı işte iğneleri filan. Çok heyecanlandım konsantre olamadım odaklanamıyorum tekrar iğneleri yapmayı öğretirken anlatırlar bana di mi dedim estağfurullah tabi ki anlatacaklar filan deyişi sıcaktı. Ne biliyim ayol sevdim ben inşallah. Orda gonalf vuruldu evde merionali yaptım 2 toz 1 su şeklinde. Ama gonalfın enjektörüyle. O zor oldu. Şimdi büyük enjektör alacam ona uç takıp öyle yapacam.
bende seviyorum canım bana eray hoca 5 e gitmeyebilir embryolar dedi . ben o gün agladım .Ben özel kocaeli hastanesine gidiyorum takip için işlemleri de neresi uygunsa artık orda yapar. Ben realist insanları severim diğer türlü rahatlatma da gereksiz ümit vermek olur. Cetrotide ben de mi öyle yapsam
Benimde çok düşük 2 yumurta oldu salı günğ OPU var üzülmeyin inşallah olur 1 tanesi bile yetiyorBenim de düşük olduğu için beklemek istemiyorum ama her ay bişey söyleyip uzatıyorlar
Ben de raporluyum beybi. Bana bi fiyatlar verdiler zaten ama aynı bakalım. Yazsana bi özelden.canım eray hoca candır . bende cok seviyorum. ondan yana sıkıntı yok. sadece bazı doktorların rahatlatmaya çalışması var ya onda
bende seviyorum canım bana eray hoca 5 e gitmeyebilir embryolar dedi . ben o gün agladım .
ben gitmeme ihtimalini biliyordum ama ondan duyunca cok üzülmştüm .
adatıpı arastır derim ben . özellikle embryolugnu. okan üni de iyi ama adatıp derim hem de özel gercekten . fiyat konusunu da raporluydu benim merak edersen onu da derim
İnşalllah canımHayırlısı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız
İnşAllah canım İnşAllahBenimde çok düşük 2 yumurta oldu salı günğ OPU var üzülmeyin inşallah olur 1 tanesi bile yetiyor
o erkekten sperm alınacagı için yumurta toplanacsgı gün sperm kaliteli olsn perhiz yapmış olsun diye erkek .tugce9192 canısı ne soracam bak. Bana cetrotideye başlayacağım gün ilişki önerdi. Sana da demiş miydi?
Ama hemşire döndü eşime içine boşalıyosun dedi. Acaba olur da kaçak yumurtlarsam, ve de bu ay transfer olamazsa diye mi kio erkekten sperm alınacagı için yumurta toplanacsgı gün sperm kaliteli olsn perhiz yapmış olsun diye erkek .
biz tüp bebek tedavisinin basından beri ilişki yaşamadık. eşim korktu bende ztn ignelerden şiştim. başka türlü de yapabilir eşin mastrbasyonla
garip neden öyle dedi bilmiyorum inanki normalde enfeksiyon kapmaman için de ilişki önermiyorlar sorsaydın keşke ordaAma hemşire döndü eşime içine boşalıyosun dedi. Acaba olur da kaçak yumurtlarsam, ve de bu ay transfer olamazsa diye mi ki
Çok akıllıyım ya sormadım.garip neden öyle dedi bilmiyorum inanki normalde enfeksiyon kapmaman için de ilişki önermiyorlar sorsaydın keşke orda
Ya herkes aynı şeyi söylüyoMervecim bizde de ilişki yasak dedi doktor iğnelerden dolayı enfeksiyona daha açık oluyor rahim diye biliyorum bende