Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Merhaba kızlar bende kısmetse ocakta ilk tüp bebek macerama başlıycam.. Yas 29 amh 0.808 ve yarım rahimim.. 2 aydır arı sütü ve polen tüketiyorum ekstra omega 3 ve multivitamin içiyorum.. İnş işe yararlar ne diyeyim.. Rabbim hiçbirimizin emeklerini bosa çıkarmasın inş🙏🙏
Hayırlı olsun inşallah. 🤗

İnşallah canım oraya çok gidenden pozitif gördüm bi cesaret başladım görüşmeye gittiğim gün başlattı bana uzun sürer diyordum ama sürmedi çok şükür çarşamba yumurta topladıktan sonra ne olacak merak ediyorum yarı korku yarı stres var Allah bu yolda hepimize oldu sevincini yaşatsın inşallah 🤲🤲🤲
Amin 🙏🏻 Şuanda hangi iğneleri vuruluyorsunuz

canım bende bahçecide hep pozitif haberleri alınca etkilendim başladım şükür bana şifa oldu darısı tüm dileyenlerin başına @FatmanurSare

Günal f 450 ve cetrotide bugün gittim 10 tane yumurta olduğunu 2 gün daha kkullan cuma toplayalım dedi iğneler artık bana zor vermeye başladı baya akıntım da var mecbur bekliyorum

Bende bugün ilk iğnelere başladım çok şükür .Cumartesiye kadar menagon 75 kalçadan vurulacağım 4 toz 2 su şeklinde .Cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi dokt

Bende bugün ilk iğnelere başladım çok şükür .Cumartesiye kadar menagon 75 kalçadan vurulacağım 4 toz 2 su şeklinde .Cumartesi günkü kontrol gidişatı belirleyecek dedi doktorum

Ben de pazar cetrotideye başlayıo pazartrsi kontrole gideceğim. 🤗
aaa pazar mı başlıyorsun cetrodite ye .O zaman bana da cumartesi verirler galiba .Önceki tedavimden hiç birşey hatırlamıyorum kaç gün sürdü onu bile unuttum 🤣

aaa pazar mı başlıyorsun cetrodite ye .O zaman bana da cumartesi verirler galiba .Önceki tedavimden hiç birşey hatırlamıyorum kaç gün sürdü onu bile unuttum 🤣
Bu benim ilk. Ama dozlar yüksek ya benim belki daha erken büyürler diye böyle demiştir. 🤗 Bir dee pazar gübübe ilişki dedi. O niye yav. 🙈 kendiliğinden çatlayan olursa diye mi?

Bu benim ilk. Ama dozlar yüksek ya benim belki daha erken büyürler diye böyle demiştir. 🤗 Bir dee pazar gübübe ilişki dedi. O niye yav. 🙈 kendiliğinden çatlayan olursa diye mi?
Olabilir ama amaç çatlamayı engellemek aslında .Hiç bilemedim valla , benim koca yanımda yok zaten 🤪Senin dozlar nasıl canım , ben ilk tedavide gonalf kullanmıştım bu kez merkez değiştirdim menagon verdi anlamadım 🤷‍♀️

Olabilir ama amaç çatlamayı engellemek aslında .Hiç bilemedim valla , benim koca yanımda yok zaten 🤪Senin dozlar nasıl canım , ben ilk tedavide gonalf kullanmıştım bu kez merkez değiştirdim menagon verdi anlamadım 🤷‍♀️
225 gonalf 150 merional. 🤗 herkes kafasına göre yapıyo bi şeyler he de geç amaan 🤣🤣

X