Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Çok manasız ya. 1 ay kullandın yine mi aynısı oldu 😔 Ya ben ilk evlendiğimde hapla korunuyodum. Gayet berrak oluyodu kanama. Öyle olur diye ümitlendim.
bana da bir ay yasmin vermişti ilk 3 günde sökülmüyorum ben . doktor 3 gün kontrole cagırınca rahmin daha dökülmemiş kalın dedi.
sonraki ay ilk 2 gün lekelenme oldu . 3 gün kanadı baya 4. gün gittim kontrole . rahim incelmiş iyi başlayalım tedaviye dedi.

Çekildim temmuzda. Başja yerdeydi ama kabul ettiler. Onun 5 yıl geçerliliği oluyo ya bi daha çekelim demezler ya.

Ben 2019 mart ayında cekilmistim . Bakalım hakkımızda hayırlısı senin adetin başladı mi halen lekelenme mi oluyor . Benim az bisey gelmeye basladi

Canım valla biraz endişeliyim 3 yumurta var görünen bugün kontrole gittim geriden gelenler Sencer dedi ama çok minikmiş yumurta sayısı baya az ama doktor sayısı değil kalitesi önemli diyor bakalım şansıma artık Cuma yeniden gidicem

Aynen kalitesi önemli 20 olsa kalitesiz olsa anlamı yok 1 tane olsun kaliteli olsun. Inşallah senin de kaliteli yumoslarin olur insallah

Aynen kalitesi önemli 20 olsa kalitesiz olsa anlamı yok 1 tane olsun kaliteli olsun. Inşallah senin de kaliteli yumoslarin olur insallah
Canım inşallah yaa çok endişeliyim bakalım stres olmak istemiyorum bu süreçte cuma kontrole gidicem p.tesi büyük ihtimal yumurta toplancak

bana da bir ay yasmin vermişti ilk 3 günde sökülmüyorum ben . doktor 3 gün kontrole cagırınca rahmin daha dökülmemiş kalın dedi.
sonraki ay ilk 2 gün lekelenme oldu . 3 gün kanadı baya 4. gün gittim kontrole . rahim incelmiş iyi başlayalım tedaviye dedi.
Ay bana da bu ay başlayalım der inşallah ya. 🤲🏻 senin de mi amh az. Biz niye sökülemiyoz ya.

Ay bana da bu ay başlayalım der inşallah ya. 🤲🏻 senin de mi amh az. Biz niye sökülemiyoz ya.
benim amh 2,47 di kötü mü bilmiyrm . ben sökülğyorum ama 3-4-5 te sökülğyorum . 3 te gittigiöde tam sökğlemedigiö için rahim incelmemişti

X