- 13 Ocak 2020
- 44.605
- 168.082
- 33
Sorma belirtisiz bi dolu insan var.Covit belirtisi zaten yoktu ama insan gene de endişenio acayip çoğaldı herkes virüs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma belirtisiz bi dolu insan var.Covit belirtisi zaten yoktu ama insan gene de endişenio acayip çoğaldı herkes virüs
Evet öylede çok varmış ama covit çıksaydı hem tedavinyarım kalcaktı hem de covit bunsefer insan hangisine üzülüceni şaşırırdı yani allahım uzak etsinSorma belirtisiz bi dolu insan var.
Evet doktor da öyle dedi zaten daha büyüme aşamasındalar dedi çarşamba gidicem tekrar... teşekkür ederim moral oldu bana da peki sizin transfer ne zman
Ay anasım yok Allah korusun.Evet öylede çok varmış ama covit çıksaydı hem tedavinyarım kalcaktı hem de covit bunsefer insan hangisine üzülüceni şaşırırdı yani allahım uzak etsin
Ay anasım yok Allah korusun.
Aynen kuzuSorma belirtisiz bi dolu insan var.
İyi de transferden sonra gebelik yolundaysa daha az hastane işi olacak. Ve gidişat aşırı belirsiz. Yeni virüs çıktı diyolar. Bi şekilde başlanmış tedaviye. Devam etseniz keşke.Maalesef belli değil ikinci toplama için ilaçlara başlıyorum yarın. Merional 375 ve klomen. Bu ay da transfer olmayacak eşimi kesinlikle ikna edemiyorum. Covid bu kadar çok artmışken ve sağlık sistemi tehdit altındayken alınacak risk değilmiş. İlkbaharda azalınca yapacağız transferi. Şimdilik embryo biriktiriyoruz
Ah canım keşke ikna edebilsen yaa zaman kaybı olacak evet covid çoğaldı endişe etmekte haklı eşin tabi ki ama yaza kadar covidin ne olcaa belli değilki ne diym hayırlısı olsun hakkındaMaalesef belli değil ikinci toplama için ilaçlara başlıyorum yarın. Merional 375 ve klomen. Bu ay da transfer olmayacak eşimi kesinlikle ikna edemiyorum. Covid bu kadar çok artmışken ve sağlık sistemi tehdit altındayken alınacak risk değilmiş. İlkbaharda azalınca yapacağız transferi. Şimdilik embryo biriktiriyoruz
Walla canım ne diym hakkınızda hayırlısı olsun içiniz nasıl rahat edicekse öyle olsun inşallahValla ikna edemiyorum Gebelikte covid artmış risk getiriyormuş baya araştırdık. Aynı yaşta, sağlık durumunda olan kadınlardan gebeler daha ağır atlatabiliyormuş. Sadece ona da değil, yakında hastanelerde yer kalmayacak olursa senin de acil durumun çıkarsa ne olacak diyor. İşte düşük tehditi bile olsa büyük sorun diyor. En azından azalma eğilimine gitsin diyor başka bir şey demiyor. Yani derdi sık sık hastaneye tedaviye gitmek değil. Hamile kalıp riskli gruba girmemem.
Neyse dedim artık aralık oldu. 3 ay kaldı. 3 ay sonra baharda nasıl olsa azalmaya başlar vakalar. Zaten bu kadar hızlı artış olmasına imkan da yok mecbur azalacak.
Kısmet buymuş artık. Lanet virüse denk geldik
İnşAllah kuzumTek canım büyük ihtimalle. Allah razı olsun rabbim sizlerde nasip etsin
Naptın sen de başladın mı tüp bebeğeİnşAllah kuzum
Canm regl olmayı bekliyorum günüm persembe idi geçti hala olmadım bugün erken gebelik testi yaptım çıkar diye çıkmadı yine regl olmadım peçeteye silince pembe renk geliyor kahverengi geliyor söküldü sökülcek artık olsamda doktora gitsem yaNaptın sen de başladın mı tüp bebeğe
Başlayacaksın yani canım hadi hayrılısı inşallahCanm regl olmayı bekliyorum günüm persembe idi geçti hala olmadım bugün erken gebelik testi yaptım çıkar diye çıkmadı yine regl olmadım peçeteye silince pembe renk geliyor kahverengi geliyor söküldü sökülcek artık olsamda doktora gitsem ya
Tabiki başlıycam canım demiştim yaBaşlayacaksın yani canım hadi hayrılısı inşallah
Hayırlı olsun inşallah. Opuda görünmeyeler de çıkıyor. Sayı artar.Herkese merhaba arkadaşlar. Ben de ilk defa tüp bebeğe basladim. Yaş 36,sebepsiz infertilite. Amh 2.2 çıktı. Bugün iğne tedavimim 4. Günü. Üç gün gonalf 200mm vuruldum ve sabah kontrole gittim. 5 yumurta oluşmuş. Hepsi 10mm ve üstuydu. Doktor gonalfi 125 mm ye düşürdü ve yanına iki günlük merional 75 iğne verdi. 2 gün sonra tekrar kontrolüm var. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız. 5 yumurta bana az gibi geldi ama inşallah hepsi kaliteli olur da şansım artar.
İnsallah,çok stresli bir surecmis gerçekten. Çünkü sürekli kendine bı işlem yaptiriyorsun insan neye uğradığını şaşırıyor ve sürekli acaba bu kadar şey yapıyorum tutacak mı tutmayacak mi?Hayırlı olsun inşallah. Opuda görünmeyeler de çıkıyor. Sayı artar.
Şu an o sürece bile sağlıkla başlayabilek nimetmiş diyorum. Ben 2 kasımda başlayacaktım ertelendi reglim aşırı lekelenmeli başladı diyeİnsallah,çok stresli bir surecmis gerçekten. Çünkü sürekli kendine bı işlem yaptiriyorsun insan neye uğradığını şaşırıyor ve sürekli acaba bu kadar şey yapıyorum tutacak mı tutmayacak mi?
Tamam canım sağol Allah kabul etsinCanım ben 5000 alayım. Sen de anasayfada da paylaş istersen yardımcı olurlar mutlaka. Bizim dua grubunda da sorarız yardım etmek isteyenler olur illa ki.