Canım kan verdin mi
Bende de baş ağrısı yapıyor. Ilaçlardan her seyimiz şaştıŞu baş dönmesi olmasa daha iyi olucağım da fıldır fıldır mübarek
Tatlım sen nasılsınBende de baş ağrısı yapıyor. Ilaçlardan her seyimiz şaştı
Benim de midem bulanıo ve belim de ağrı yapıo iğnelerden mi bilmiomBende de baş ağrısı yapıyor. Ilaçlardan her seyimiz şaştı
Yatmaktan canım sıkıldı eşim kalkınca kızıyorTatlım sen nasılsıntest günün ne zaman
Omega 3 balık yağı falan kullanıyor musun?Benim de midem bulanıo ve belim de ağrı yapıo iğnelerden mi bilmiom
Heyecanlı bekleyiş başlamış inşllah bizde o dönemlere gelirizYatmaktan canım sıkıldı eşim kalkınca kızıyortest gününe var daha 2 aralıkta.
Sen ne yaptın, kaç tane ilacın kaldı?
Evet kullanıyordum ama onu bıraktım iğnelere başlayınca hepsini bünyem kaldırmıyor folikasit içiom bir de polen yazmıştı artı femara da içiom bugün 5 günüm olcak iğnelerde yarın kontrole gitçemOmega 3 balık yağı falan kullanıyor musun?
Canım dün kanamam oldu hastaneye gittim kan verdim 88 çıktı
Verdim canım dün gece bugun iğnem var vereceğim yineCanım kan verdin mi
Ayyy çokk sevindiimmm inan ki gözün Aydın çok dikkatli ol yat evde iş filan yapma iyi oturana kadarCanım dün kanamam oldu hastaneye gittim kan verdim 88 çıktıartık takip edeceğiz şuan hamile gözüküyorum
Gelirsiniz canım bir aksilik olmaz inşallahHeyecanlı bekleyiş başlamış inşllah bizde o dönemlere geliriz
Opu oldu mu hangi aşamadasın canım?Evet kullanıyordum ama onu bıraktım iğnelere başlayınca hepsini bünyem kaldırmıyor folikasit içiom bir de polen yazmıştı artı femara da içiom bugün 5 günüm olcak iğnelerde yarın kontrole gitçem
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah hepimiz buraya güzel haberler yazarızGelirsiniz canım bir aksilik olmaz inşallahama ileriye bakınca zaman geçmiyor, geriye bakmak lazim. Ne çabuk geçmiş diyorsun o zaman
Oturuyorum yatıyorum bişey yapmıyorum. Allah razı olsun rabbim tamamına erdirsin darısı sizlerin olsunAyyy çokk sevindiimmm inan ki gözün Aydın çok dikkatli ol yat evde iş filan yapma iyi oturana kadar
Opu neydi bilmiyorum.Opu oldu mu hangi aşamadasın canım?
Canım yaa çok dikkatli ol inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı tüm bekleyenlere inşallahOturuyorum yatıyorum bişey yapmıyorum. Allah razı olsun rabbim tamamına erdirsin darısı sizlerin olsun
Kızz ikizlerin olsun inşallah yaaCanım yaa çok dikkatli ol inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı tüm bekleyenlere inşallah
Allah razı olsun canımCanım yaa çok dikkatli ol inşallah sağlıcakla kucağına alırsın darısı tüm bekleyenlere inşallah