Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Pekiii transferden sonra ne zaman serbest olur acabaa?
İlk 3 ay duruma göre biliyorum opudan sonra ilişki yasak değil diye biliyorum korunmasız ilişki yasak gebelik olur diye ignelerden dolayı hormonlar tavan olunca gebelik ola biliyormuş

İlk 3 ay duruma göre biliyorum opudan sonra ilişki yasak değil diye biliyorum korunmasız ilişki yasak gebelik olur diye ignelerden dolayı hormonlar tavan olunca gebelik ola biliyormuş
Bu ay sadece 1 kez oldu eşim eğitimdeydi. İlişki olunca çok kamama oldu. Şimdi lekelenmem var. Bir daha ne zaman olur bilmiyorum.

Bu ay sadece 1 kez oldu eşim eğitimdeydi. İlişki olunca çok kamama oldu. Şimdi lekelenmem var. Bir daha ne zaman olur bilmiyorum.
Regl sonrası bende lekelenme olmadı regl bittiği gün olduysa lekelenme oluyor evet regl den 2 gün geçmesi gerekiyor yoksa lekelenme uzuyor

6 tane gonal napican Merve çok almışsın onların geri iadesi de yok ben hergun 325 vuruldum 4tane bile bitmedi bacım
Benim de 6 kutu gonal çok fazla ama eczane elimde fazla kalırsa alırım parası geri veririm dedi kalırsa vericem çok fazla ilaç var daha bi kısmı eczanede bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…