En az 3 en fazla 7 günCanım eşten örnek alıyolar ya onda kaç günlük perhiz isteniyo?
Pekiii transferden sonra ne zaman serbest olur acabaa?En az 3 en fazla 7 gün
İlk 3 ay duruma göre biliyorum opudan sonra ilişki yasak değil diye biliyorum korunmasız ilişki yasak gebelik olur diye ignelerden dolayı hormonlar tavan olunca gebelik ola biliyormuşPekiii transferden sonra ne zaman serbest olur acabaa?
İlk 3 ay duruma göre biliyorum opudan sonra ilişki yasak değil diye biliyorum korunmasız ilişki yasak gebelik olur diye ignelerden dolayı hormonlar tavan olunca gebelik ola biliyormuş
bana da öle dedilerOpu yumurta toplama demek. Evet bana da ilişki yasak dendi hala yasak
Regl sonrası bende lekelenme olmadı regl bittiği gün olduysa lekelenme oluyor evet regl den 2 gün geçmesi gerekiyor yoksa lekelenme uzuyorBu ay sadece 1 kez oldu eşim eğitimdeydi. İlişki olunca çok kamama oldu. Şimdi lekelenmem var. Bir daha ne zaman olur bilmiyorum.
Bu ay sadece 1 kez oldu eşim eğitimdeydi. İlişki olunca çok kamama oldu. Şimdi lekelenmem var. Bir daha ne zaman olur bilmiyorum.
Walla o ara bana bişi demediler negatif çıkınca bi kaç gün daha bekle olmadı adet söktürücü veririz dediler ama zaten oldum bi kaç gün soraGebelik testi yaptım negatif dediniz o yüzden yasak degilmi dedim canım
Benim de 6 kutu gonal çok fazla ama eczane elimde fazla kalırsa alırım parası geri veririm dedi kalırsa vericem çok fazla ilaç var daha bi kısmı eczanede bekliyor6 tane gonal napican Merve çok almışsın onların geri iadesi de yok ben hergun 325 vuruldum 4tane bile bitmedi bacım
3 günlük isteniyor canmCanım eşten örnek alıyolar ya onda kaç günlük perhiz isteniyo?
Bu benimki çok alakasız bir şey. Ayın ortasında başladı reglle alakalı değil.Regl sonrası bende lekelenme olmadı regl bittiği gün olduysa lekelenme oluyor evet regl den 2 gün geçmesi gerekiyor yoksa lekelenme uzuyor
Onu bende merak ettimPekiii transferden sonra ne zaman serbest olur acabaa?
Ben alıştım.Onu bende merak ettimkanka olduk
Onu bende merak ettimkanka olduk
Nasıl alıştın canım daha sen başlamadın ki tedaviye istediğini yapsana kız başlayana kadarBen alıştım.
Bekliyor garibim zatenbeklesin erkekler boşverin kızlar
Yapamıyom yapamıyooom lekelenmem var saçma alakasız. Bundan önce de koca eğitimdeydi. Öncesi regl. Ağlicam şuralarda.Nasıl alıştın canım daha sen başlamadın ki tedaviye istediğini yapsana kız başlayana kadar
Bekliyor garibim
Yapcak bişi yokBekliyor garibim zaten
Benimki bana hacım demeye başladıOnu bende merak ettimkanka olduk
Gonal f soğuk igne olduğu için geri iade olmuyor dedi bittikçe alın eczacimiz mağdur olmayın dediBenim de 6 kutu gonal çok fazla ama eczane elimde fazla kalırsa alırım parası geri veririm dedi kalırsa vericem çok fazla ilaç var daha bi kısmı eczanede bekliyor
İlaçtan oluyor büyük ihtimalle canım bide stres mi yapıyorsun acabaYapamıyom yapamıyooom lekelenmem var saçma alakasız. Bundan önce de koca eğitimdeydi. Öncesi regl. Ağlicam şuralarda.