Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Opu yumurta toplama. Kontrole gittin mi ignelere başladıktan sonra? 5 gün olduysa haftaya opu olur büyük ihtimalle. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Opu neydi bilmiyorum.. ama iğnelere çarşamba başladım 5 günündeyim

Opu yumurta toplama. Kontrole gittin mi ignelere başladıktan sonra? 5 gün olduysa haftaya opu olur büyük ihtimalle. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Yok kuzu gitmedim ilk kontrole yarın gitçem ama benim yalnız bişi sorcam P.tesi regli olmuştum ve halen bitmedi normalde bitmesi lazımdı azaldı baya ama genede bitmesi lazımdı

Yok kuzu gitmedim ilk kontrole yarın gitçem ama benim yalnız bişi sorcam P.tesi regli olmuştum ve halen bitmedi normalde bitmesi lazımdı azaldı baya ama genede bitmesi lazımdı
Dengeler şaştı iyice ilaçlardan olabilir. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten adetliyken tedaviye başlanıyor, yumurta gelişimine göre en az 10 gün igne kullanılıyor. 5 günde benim 10 mm civarında olmuşlardı
Hangi ilaçları kullanıyorsun? Cetrotide başladın mı?

Yok ona daha başlamadım gonal merional bir de femara içiom... evet adetliyken başladım muhtemelen ilaçlardan dengem bozuldu yapacak bişi yok

Yok ona daha başlamadım gonal merional bir de femara içiom... evet adetliyken başladım muhtemelen ilaçlardan dengem bozuldu yapacak bişi yok
Gonal f ve merional ayni anda kullanıldığını duydum da üstüne femara verildiğini duymamıştım. Amh kaç?

0 21 canım baya düşük muhtemelen o yüzden femara verdiler
Ondandır canım muhtemelen. Yunurtalar büyüsün de ne kullandığının hiç önemi yok. Bana sadece ilaçlar çok geldi ben sadece merional kullandığım için

Walla bana da çok geldi bide ben merional 2 adet vuruyorum.. sen de gonal yok mu
Yok ben gonal f kullanmadım. 2 doz merional 1 doz cetrodite kullanmıştım. 15 tane yumurta topladılar, 12 tane olgun çıktı, 7 tane döllendi, 4 tane 5.güne gitti, 2 tane transfer ettirdim

Yok ben gonal f kullanmadım. 2 doz merional 1 doz cetrodite kullanmıştım. 15 tane yumurta topladılar, 12 tane olgun çıktı, 7 tane döllendi, 4 tane 5.güne gitti, 2 tane transfer ettirdim
Ay ne güzel canım yumurta rezervin düşük değil demekki inşallah güzel haberlerini yazarsın..benim çok düşük olduğu için ilaçlar çok bakalım ben de kaç tane yumurta olcak çok merak ediom

Ay ne güzel canım yumurta rezervin düşük değil demekki inşallah güzel haberlerini yazarsın..benim çok düşük olduğu için ilaçlar çok bakalım ben de kaç tane yumurta olcak çok merak ediom
Az yumurta görürse hiç moralini bozma. Altta kalan yumurtaları ultrasonda göremiyorlar. Bana son kontrolde 6 yumurtan var dediler 15 tane toplandı. Doktorun söylediği sayıdan en az 2 3 fazla toplaniyor.

Az yumurta görürse hiç moralini bozma. Altta kalan yumurtaları ultrasonda göremiyorlar. Bana son kontrolde 6 yumurtan var dediler 15 tane toplandı. Doktorun söylediği sayıdan en az 2 3 fazla toplaniyor.
Senin amh kaçtı canısı?

Bakalım inşallah iyi çıkar yumurta sayısından ziyade yumurta kalitesi önemli demişti doktor bi tane olsun ama kaliteli olsun diyordu bakalım şansıma artık o zman iğnelere muhtemelen devam etçem dimi.. kuzu peki bişi sorcam sağlıklı yumurta elde edilirse benim transfer aralığı bulur bu durumda dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…