Opu neydi bilmiyorum.. ama iğnelere çarşamba başladım 5 günündeyim
Yok kuzu gitmedim ilk kontrole yarın gitçem ama benim yalnız bişi sorcam P.tesi regli olmuştum ve halen bitmedi normalde bitmesi lazımdı azaldı baya ama genede bitmesi lazımdıOpu yumurta toplama. Kontrole gittin mi ignelere başladıktan sonra? 5 gün olduysa haftaya opu olur büyük ihtimalle. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah
Dengeler şaştı iyice ilaçlardan olabilir. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten adetliyken tedaviye başlanıyor, yumurta gelişimine göre en az 10 gün igne kullanılıyor. 5 günde benim 10 mm civarında olmuşlardıYok kuzu gitmedim ilk kontrole yarın gitçem ama benim yalnız bişi sorcam P.tesi regli olmuştum ve halen bitmedi normalde bitmesi lazımdı azaldı baya ama genede bitmesi lazımdı
3 kaldı. Bugünü gece içicem 2 aralık muayenem o zamana her şey harika olur inşallah.Yatmaktan canım sıkıldı eşim kalkınca kızıyortest gününe var daha 2 aralıkta.
Sen ne yaptın, kaç tane ilacın kaldı?
Oh çok şükür bin şükür. Canım gebelik devamı için ya mübdi çekiliyormuş günde 99 kez. Ona devam et. Ben de sana hediye çekeceğim.Canım dün kanamam oldu hastaneye gittim kan verdim 88 çıktıartık takip edeceğiz şuan hamile gözüküyorum
Yok ona daha başlamadım gonal merional bir de femara içiom... evet adetliyken başladım muhtemelen ilaçlardan dengem bozuldu yapacak bişi yokDengeler şaştı iyice ilaçlardan olabilir. Bir sorun olacağını sanmıyorum. Zaten adetliyken tedaviye başlanıyor, yumurta gelişimine göre en az 10 gün igne kullanılıyor. 5 günde benim 10 mm civarında olmuşlardı
Hangi ilaçları kullanıyorsun? Cetrotide başladın mı?
Olur olur icini ferah tut sadece. Lekelenmem var demiştin devam mı?3 kaldı. Bugünü gece içicem 2 aralık muayenem o zamana her şey harika olur inşallah.
Gonal f ve merional ayni anda kullanıldığını duydum da üstüne femara verildiğini duymamıştım. Amh kaç?Yok ona daha başlamadım gonal merional bir de femara içiom... evet adetliyken başladım muhtemelen ilaçlardan dengem bozuldu yapacak bişi yok
Mervem Allah razı olsun darısı hemen sana inşallah. Okumaya başlayam canım çok sağolOh çok şükür bin şükür. Canım gebelik devamı için ya mübdi çekiliyormuş günde 99 kez. Ona devam et. Ben de sana hediye çekeceğim.
0 21 canım baya düşük muhtemelen o yüzden femara verdilerGonal f ve merional ayni anda kullanıldığını duydum da üstüne femara verildiğini duymamıştım. Amh kaç?
Ondandır canım muhtemelen. Yunurtalar büyüsün de ne kullandığının hiç önemi yok. Bana sadece ilaçlar çok geldi ben sadece merional kullandığım için0 21 canım baya düşük muhtemelen o yüzden femara verdiler
Walla bana da çok geldi bide ben merional 2 adet vuruyorum.. sen de gonal yok muOndandır canım muhtemelen. Yunurtalar büyüsün de ne kullandığının hiç önemi yok. Bana sadece ilaçlar çok geldi ben sadece merional kullandığım için
Yok ben gonal f kullanmadım. 2 doz merional 1 doz cetrodite kullanmıştım. 15 tane yumurta topladılar, 12 tane olgun çıktı, 7 tane döllendi, 4 tane 5.güne gitti, 2 tane transfer ettirdimWalla bana da çok geldi bide ben merional 2 adet vuruyorum.. sen de gonal yok mu
Ay ne güzel canım yumurta rezervin düşük değil demekki inşallah güzel haberlerini yazarsın..benim çok düşük olduğu için ilaçlar çok bakalım ben de kaç tane yumurta olcak çok merak ediomYok ben gonal f kullanmadım. 2 doz merional 1 doz cetrodite kullanmıştım. 15 tane yumurta topladılar, 12 tane olgun çıktı, 7 tane döllendi, 4 tane 5.güne gitti, 2 tane transfer ettirdim
Az yumurta görürse hiç moralini bozma. Altta kalan yumurtaları ultrasonda göremiyorlar. Bana son kontrolde 6 yumurtan var dediler 15 tane toplandı. Doktorun söylediği sayıdan en az 2 3 fazla toplaniyor.Ay ne güzel canım yumurta rezervin düşük değil demekki inşallah güzel haberlerini yazarsın..benim çok düşük olduğu için ilaçlar çok bakalım ben de kaç tane yumurta olcak çok merak ediom
Senin amh kaçtı canısı?Az yumurta görürse hiç moralini bozma. Altta kalan yumurtaları ultrasonda göremiyorlar. Bana son kontrolde 6 yumurtan var dediler 15 tane toplandı. Doktorun söylediği sayıdan en az 2 3 fazla toplaniyor.
Bakalım inşallah iyi çıkar yumurta sayısından ziyade yumurta kalitesi önemli demişti doktor bi tane olsun ama kaliteli olsun diyordu bakalım şansıma artık o zman iğnelere muhtemelen devam etçem dimi.. kuzu peki bişi sorcam sağlıklı yumurta elde edilirse benim transfer aralığı bulur bu durumda dimiAz yumurta görürse hiç moralini bozma. Altta kalan yumurtaları ultrasonda göremiyorlar. Bana son kontrolde 6 yumurtan var dediler 15 tane toplandı. Doktorun söylediği sayıdan en az 2 3 fazla toplaniyor.
0 21 di bi süre sonra gene yapmışlardı 0 82 falandı hep farklı çıkıo o test ama 0 rın üstünde değil hep altındaSenin amh kaçtı canısı?
1.05Senin amh kaçtı canısı?
Benimkinden daha iyi durumda kuzu benim sıfırın altı