Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

İlaçtan oluyor büyük ihtimalle canım bide stres mi yapıyorsun acaba
Vallahi stres yapcak vaktim 3 gündür oldu. Öncesinde anamda kahnanamdaydım yoğundu. Kendimhalimdeydim. Gerçekten yapmıyorum. Benden gevşek insan yoktur yani. Önceden stres oluyodu biraz seks ödev gibiydi yapasım gelmiyodu. E şimdi diyom zaten çocuğu ben yapmicam doktorlar yapcak 🤪 Ama böyle oldu.

Vallahi stres yapcak vaktim 3 gündür oldu. Öncesinde anamda kahnanamdaydım yoğundu. Kendimhalimdeydim. Gerçekten yapmıyorum. Benden gevşek insan yoktur yani. Önceden stres oluyodu biraz seks ödev gibiydi yapasım gelmiyodu. E şimdi diyom zaten çocuğu ben yapmicam doktorlar yapcak 🤪 Ama böyle oldu.
Canım ilac bitmeden o adet tamamen sökülmez hele şu ilaç bitsin bakalım. Geçen bi yerde biri sana maydonoz suyu falan önermiş yapma sakın öyle şeyler bir sürü hormon alacaksın zaten benim doktor çok kızıyordu madem herşey o kadar basit biz ne uğraştıralım sizi diyor 🤗 sabret bekle düzelecek

Canım ilac bitmeden o adet tamamen sökülmez hele şu ilaç bitsin bakalım. Geçen bi yerde biri sana maydonoz suyu falan önermiş yapma sakın öyle şeyler bir sürü hormon alacaksın zaten benim doktor çok kızıyordu madem herşey o kadar basit biz ne uğraştıralım sizi diyor 🤗 sabret bekle düzelecek
Yok ben kür işlerinden korkuyorum zaten biliyosun en başından beri beni.
20201120_160847.jpg

5 tane kalmış zaten. Ama olur da kanama coşarda koşa koşa giderim. 🤷🏻‍♀️

Gonal f soğuk igne olduğu için geri iade olmuyor dedi bittikçe alın eczacimiz mağdur olmayın dedi
Evet bana da ilk 1 adet soğuk verdiler buzla beraber tarif için sonra hemşire eczaneyi aradı bundan istemiyoruz dedi değiştirdi bu gonalın 2 versiyonu varmış ben de orda öğrendim benim kullandığım soğuk olan değil hatta normalinden aldım fiyat farkı ödedim rakam yükseldi iksii de aynı işlami görüyor farkeden bişi yok dediler hangisi iyiyse onu verin dedim ben de

Kızlar bende bu gece 11 de ovitrelle catlatma iğnesini vurulcam pazartesi sabahı da opu olcak inşallah bana dua edin kızlar kolay güzel geçsin çok güzel kaliteli yumurtalar toplansın inşallah 🤲

Kızlar bende bu gece 11 de ovitrelle catlatma iğnesini vurulcam pazartesi sabahı da opu olcak inşallah bana dua edin kızlar kolay güzel geçsin çok güzel kaliteli yumurtalar toplansın inşallah 🤲
Çok kaliteli yumurtaların olsun inşallah 🤲🏻

X