- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
İlaçtan oluyor büyük ihtimalle canım bide stres mi yapıyorsun acabaYapamıyom yapamıyooom lekelenmem var saçma alakasız. Bundan önce de koca eğitimdeydi. Öncesi regl. Ağlicam şuralarda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçtan oluyor büyük ihtimalle canım bide stres mi yapıyorsun acabaYapamıyom yapamıyooom lekelenmem var saçma alakasız. Bundan önce de koca eğitimdeydi. Öncesi regl. Ağlicam şuralarda.
Vallahi stres yapcak vaktim 3 gündür oldu. Öncesinde anamda kahnanamdaydım yoğundu. Kendimhalimdeydim. Gerçekten yapmıyorum. Benden gevşek insan yoktur yani. Önceden stres oluyodu biraz seks ödev gibiydi yapasım gelmiyodu. E şimdi diyom zaten çocuğu ben yapmicam doktorlar yapcak Ama böyle oldu.İlaçtan oluyor büyük ihtimalle canım bide stres mi yapıyorsun acaba
Canım ilac bitmeden o adet tamamen sökülmez hele şu ilaç bitsin bakalım. Geçen bi yerde biri sana maydonoz suyu falan önermiş yapma sakın öyle şeyler bir sürü hormon alacaksın zaten benim doktor çok kızıyordu madem herşey o kadar basit biz ne uğraştıralım sizi diyor sabret bekle düzelecekVallahi stres yapcak vaktim 3 gündür oldu. Öncesinde anamda kahnanamdaydım yoğundu. Kendimhalimdeydim. Gerçekten yapmıyorum. Benden gevşek insan yoktur yani. Önceden stres oluyodu biraz seks ödev gibiydi yapasım gelmiyodu. E şimdi diyom zaten çocuğu ben yapmicam doktorlar yapcak Ama böyle oldu.
Yok ben kür işlerinden korkuyorum zaten biliyosun en başından beri beni.Canım ilac bitmeden o adet tamamen sökülmez hele şu ilaç bitsin bakalım. Geçen bi yerde biri sana maydonoz suyu falan önermiş yapma sakın öyle şeyler bir sürü hormon alacaksın zaten benim doktor çok kızıyordu madem herşey o kadar basit biz ne uğraştıralım sizi diyor sabret bekle düzelecek
Tabi tabi kanaman artarsa kesin git ama sanmıyorum ilaç biter büyük ihtimalle hayrılısı bakalımYok ben kür işlerinden korkuyorum zaten biliyosun en başından beri beni.
Eki Görüntüle 2724649
5 tane kalmış zaten. Ama olur da kanama coşarda koşa koşa giderim.
Amin canım.Tabi tabi kanaman artarsa kesin git ama sanmıyorum ilaç biter büyük ihtimalle hayrılısı bakalım
Evet bana da ilk 1 adet soğuk verdiler buzla beraber tarif için sonra hemşire eczaneyi aradı bundan istemiyoruz dedi değiştirdi bu gonalın 2 versiyonu varmış ben de orda öğrendim benim kullandığım soğuk olan değil hatta normalinden aldım fiyat farkı ödedim rakam yükseldi iksii de aynı işlami görüyor farkeden bişi yok dediler hangisi iyiyse onu verin dedim ben deGonal f soğuk igne olduğu için geri iade olmuyor dedi bittikçe alın eczacimiz mağdur olmayın dedi
Şu baş dönmesi olmasa daha iyi olucağım da fıldır fıldır mübarekKeyifler yerinde mi?
Aa niye ki çok erken değil mi?Şu baş dönmesi olmasa daha iyi olucağım da fıldır fıldır mübarek
İlaçlardan heralde normalde progestan içince hemen oluyordu Ama iki gündür içmedende dönüyorAa niye ki çok erken değil mi?
Hee o yapıyo diyollaİlaçlardan heralde normalde progestan içince hemen oluyordu Ama iki gündür içmedende dönüyor
Çok kaliteli yumurtaların olsun inşallahKızlar bende bu gece 11 de ovitrelle catlatma iğnesini vurulcam pazartesi sabahı da opu olcak inşallah bana dua edin kızlar kolay güzel geçsin çok güzel kaliteli yumurtalar toplansın inşallah
En sağlıklıları seninle olsunKızlar bende bu gece 11 de ovitrelle catlatma iğnesini vurulcam pazartesi sabahı da opu olcak inşallah bana dua edin kızlar kolay güzel geçsin çok güzel kaliteli yumurtalar toplansın inşallah
Canımm nasılsın yarın kan verceksin dimi merakla bekliyorumBekliyor garibim zaten
Amin canım sağol inşallahEn sağlıklıları seninle olsun
Çok kaliteli yumurtaların olsun inşallah