- 17 Ağustos 2019
- 7.481
- 8.175
- 28
Canım en zor geçen süreç bu süreç zaman çok zor geçiyorÇok az kalmış zamanın heyecan var mı inşallah ben de bekleme sürecine çabucak geçerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım en zor geçen süreç bu süreç zaman çok zor geçiyorÇok az kalmış zamanın heyecan var mı inşallah ben de bekleme sürecine çabucak geçerim
Evet canım kullanılan
Kızlar ben p.tesi adet oldum salı doktora gittim çarşamba iğnelere başladım bugün 3 günüm iğnelerde adetimin de 5 günü olmuş oluyo fakat reglim halen devam ediyor ay ben de bi sorun mu var aceba yada her bünye de farklımı bilemedim ama normalde farklı ilaçlar beni keser bunlar kesmedi benim reglim çok ağrılı geçer ağrı kesici içebilirmiyim dedim onu bile içme dediler kaç gündür ağrıyla dolanıomEvet canım kullanılan iğneler den ilaçlardan kesiliyor
Azcık kalmış güzel haberler almaya nasıl belirtiler var mıCanım en zor geçen süreç bu süreç zaman çok zor geçiyor
Belirtim yok canım adet olacakmış gibi hissediyorumAzcık kalmış güzel haberler almaya nasıl belirtiler var mı
Öyle oluyormuş galiba benim bi arkadaşım da tüp bebek yapmıştı oda tutmadı adet belirtileri var diyordu sonra hamile olduğunu öğrendi inşallah senin de öle olurBelirtim yok canım adet olacakmış gibi hissediyorum
İnşAllah canım Allah razı olsun çok ihtiyacım var inşallah bebeklerim benimledirÖyle oluyormuş galiba benim bi arkadaşım da tüp bebek yapmıştı oda tutmadı adet belirtileri var diyordu sonra hamile olduğunu öğrendi inşallah senin de öle olur
6 tane gonal napican Merve çok almışsın onların geri iadesi de yok ben hergun 325 vuruldum 4tane bile bitmedi bacımBen daha kullanmaya başlamadım ama benim de çok. Toplu aldım ilaçları 6 gonal f 14 merional var elimde. Bakalım nasıl kullanacam.
Normal de zatın regl 2 günü hormon bakılıyor değerlerin iyiyse tedavi başlanıyor benimde öyle olmuştu ve regl uzun sürmüştü canım demekki normal ama benim ağrım olmuyordu şükür ilaç içme dedilerse içme birde iğneler karında şişlik gaz ve regl ağrısı gibi hafif ağrı yapıyor ondan ola bilir ağrılarınKızlar ben p.tesi adet oldum salı doktora gittim çarşamba iğnelere başladım bugün 3 günüm iğnelerde adetimin de 5 günü olmuş oluyo fakat reglim halen devam ediyor ay ben de bi sorun mu var aceba yada her bünye de farklımı bilemedim ama normalde farklı ilaçlar beni keser bunlar kesmedi benim reglim çok ağrılı geçer ağrı kesici içebilirmiyim dedim onu bile içme dediler kaç gündür ağrıyla dolanıom
Belki 2 opu olur benim amh az ya ondandır.6 tane gonal napican Merve çok almışsın onların geri iadesi de yok ben hergun 325 vuruldum 4tane bile bitmedi bacım
İnşllah canım dualarım seninle ve tüm bekleyenlereİnşAllah canım Allah razı olsun çok ihtiyacım var inşallah bebeklerim benimledir
Regli bekliyorum. Umuttepedeyim.Benim de aynı 6 gonal diğerleri daha fazla galiba:) regli mi bekliyorsun bakalım senin doz nasıl olcak bu arada nerde yaptırıyorsun benim ilk denemem olcak p.tesi gel dediler 5 şinci günüm kontrol için heralde
Walla sadece parol içebilirsin dedi ama oda benim ağrımı asla kesmio çok ağrılı geçiyor benim regli bütün ağrılar birbirine karıştı heralde neyse bugün azaldı ağrılarım regli bitse rahatlarım zaten hormon baktılar zaten regli 2 nci günü muayne ve kan verdimNormal de zatın regl 2 günü hormon bakılıyor değerlerin iyiyse tedavi başlanıyor benimde öyle olmuştu ve regl uzun sürmüştü canım demekki normal ama benim ağrım olmuyordu şükür ilaç içme dedilerse içme birde iğneler karında şişlik gaz ve regl ağrısı gibi hafif ağrı yapıyor ondan ola bilir ağrıların
Bu ay benim de ilk defa reglim gecikti gittim doktora gebelik testi yaptılar ama negatifti yani stresten gecikiyor günün geçti ise muhtemelen stresRegli bekliyorum. Umuttepedeyim.
Tedavi sürecinde korunmuyormusunuz canım ben tedaviye basladim transfere kadar korunucamBu ay benim de ilk defa reglim gecikti gittim doktora gebelik testi yaptılar ama negatifti yani stresten gecikiyor günün geçti ise muhtemelen stres
Geçmedi doğum kontrol hapı kullanıyorum 5 tane filan var. 2 aralıkta randevum. Ve benim lekelenmem var kaç gündür. Mayıs ayında da böyle olmuştu.Bu ay benim de ilk defa reglim gecikti gittim doktora gebelik testi yaptılar ama negatifti yani stresten gecikiyor günün geçti ise muhtemelen stres
Kızlar opu ne demekBelki 2 opu olur benim amh az ya ondandır.
Cinsel ilişki yasak dediler ama herkeste öyle değil miTedavi sürecinde korunmuyormusunuz canım ben tedaviye basladim transfere kadar korunucam
Geçmedi doğum kontrol hapı kullanıyorum 5 tane filan var. 2 aralıkta randevum. Ve benim lekelenmem var kaç gündür. Mayıs ayında da böyle olmuştu.
Canım eşten örnek alıyolar ya onda kaç günlük perhiz isteniyo?Opu yumurta toplama demek. Evet bana da ilişki yasak dendi hala yasak
Gebelik testi yaptım negatif dediniz o yüzden yasak degilmi dedim canımKızlar opu ne demek
Cinsel ilişki yasak dediler ama herkeste öyle değil mi