Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Canım sorunum regl olamamk değil ki anlatamadım galiba. Biz o regli yaşadık bitti. Şimdi önümüzdeki regl inşallah doğru zamanda berrak sorunsuz başlar. 2 aralıkta randevum inşallah istendiği gibi olur her şey ve iğnelere başlarım. 🤲🏻
Anladım canım, sen yine de maydonoz suyunu falan dene önündeki adetin daha iyi gelir inşAllah o yüzden söyledim inşAllah canım en kısa sürede hayırlı haberler alırsın alırız inşAllah 🤲🏻

Anladım canım, sen yine de maydonoz suyunu falan dene önündeki adetin daha iyi gelir inşAllah o yüzden söyledim inşAllah canım en kısa sürede hayırlı haberler alırsın alırız inşAllah 🤲🏻
Dur şimdi hap bitince gününe yakın yapayım ortalık karışmasın 🤪

Her an her şey olabilir. :KK17: Bizim merkezde tam opu günü 2 hastada covid çıktı işlem iptal edildi. Her şey boşa gitti. 😔

Toplamanız yapılmadı mı? :KK43:( peki o kadar yumurta var ne yaptılar? Sonuçta onların gitmesi lazım.

Arkadaşlar benim de çok moralim bozuk. 34 yaşındayım 35 olmak üzereyim. Amh:0,41 1.tüp bebek denemem de 2 adet 5.gün embryom var. Transfer yapmamıştık ilaçlar çok uzadığı ve rahimin embryoyu kabul etme dönemi geçtiği için. 2 adet dönemi beklemedeydim ve 2.denemede planımız taze transfer yapmaktı. Pazartesi başlayacağız embryo toplamak için ilaçlara yine (adetim pazar başlayacak çok büyük ihtimalle) fakat eşim kesinlikle transfer istemiyor :KK43:

Gebelikte hafif de olsa artış risk varmış covid ile ilgili. Sadece ondan da değil, hastane kapasiteleri doluyor, ne olacağımız belli değil, gebelikte ikide bir kontrole gitmem gerekebilir, kanama, düşük riski olabilir, yer bulamazsak ne olacak diyor :KK43:(

Sanırım benim hayallerim başka bahara kaldı.

Toplamanız yapılmadı mı? :KK43:( peki o kadar yumurta var ne yaptılar? Sonuçta onların gitmesi lazım.

Arkadaşlar benim de çok moralim bozuk. 34 yaşındayım 35 olmak üzereyim. Amh:0,41 1.tüp bebek denemem de 2 adet 5.gün embryom var. Transfer yapmamıştık ilaçlar çok uzadığı ve rahimin embryoyu kabul etme dönemi geçtiği için. 2 adet dönemi beklemedeydim ve 2.denemede planımız taze transfer yapmaktı. Pazartesi başlayacağız embryo toplamak için ilaçlara yine (adetim pazar başlayacak çok büyük ihtimalle) fakat eşim kesinlikle transfer istemiyor :KK43:

Gebelikte hafif de olsa artış risk varmış covid ile ilgili. Sadece ondan da değil, hastane kapasiteleri doluyor, ne olacağımız belli değil, gebelikte ikide bir kontrole gitmem gerekebilir, kanama, düşük riski olabilir, yer bulamazsak ne olacak diyor :KK43:(

Sanırım benim hayallerim başka bahara kaldı.
Ben daha hiç başlayamadım. O arkadaşlara ne oldu bilmiyorum.

Eşiniz de haklı tabi ama sonu hiç belli değil ki. Bilmiyorum ne olacak. Hangi şehirdesiniz?

Bursa’dayım. Buradaki durum da çok kötü. Çevremizden sürekli pozitif haberleri alıyoruz :KK43: neyse bakalım 2.ye belki biz de toplayamayız bile. Hoca ya da embryolog pozitif olursa yapacak bir şey de olmaz, toplanmaz tabi.

Of çok kötü zamana denk geldik :KK43:

Canım seni inan çok iyi Anlıyorum şu olumlalamalar falan varmış onlardan yap belki işe yarar kafanı dağıtacak bşey yap boya kitabı falan al
Evet bak aklıma geldi başak sayan var eski oyuncu oda tüp bebek annesi ilki başarısız 2. tüp bebek denemesinde nefes egzersizlerine baslamis rahatlama ve stres dagitma amacli faydalı gelmiş ona videosu var bunun gibi şeyler yapabilirsin

Bendede bugün mememde ağrı oldu hafif adet olmadan önce olur ya onun gibi bişey ilaçlardan mi diye düşündüm ignelerde 8.gunum yarın zaten kontrolüm var bakalım hayırlısıyla

Bendede bugün mememde ağrı oldu hafif adet olmadan önce olur ya onun gibi bişey ilaçlardan mi diye düşündüm ignelerde 8.gunum yarın zaten kontrolüm var bakalım hayırlısıyla
İnşallah her ley çok güzeldir. İğmeden olabilir bence. Hormon neticede. 🤗

X