- 23 Ekim 2015
- 96
- 126
Acıbadem’e başladım bende ilk muayeneye gittim ön görüşme gibi adet döneminde başlayacağız kısmetse tedaviyesiz bahçecide demiştiniz dogru ne kadar oldu baslayali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acıbadem’e başladım bende ilk muayeneye gittim ön görüşme gibi adet döneminde başlayacağız kısmetse tedaviyesiz bahçecide demiştiniz dogru ne kadar oldu baslayali
Amin canım konyrolden çıktım iyi simAllahım hayırlısıyla sevindirsin bizleri de. Doktorlarımızı vesile kılsın
Orda fiyatlar nasilAcıbadem’e başladım bende ilk muayeneye gittim ön görüşme gibi adet döneminde başlayacağız kısmetse tedaviye
Bende İzmir de yaptırıyorum 8.5 artı ilaç bide 1.5 sperm dondurmaya verdikOn bin artı ilaç dediler sizin nasıl fiyatlar Bursa piyasası genelde böyle oluyormuş sanırım
Evet bursa piyasası aşağı yukarı aynı bizimde öyle gibi 8,5 işlem ilaç tabi dışında bunun dondurma işlemi gerektiginde 1.000 TL alacaklarmisOn bin artı ilaç dediler sizin nasıl fiyatlar Bursa piyasası genelde böyle oluyormuş sanırım
Ah canım hadi gün saymaya devam şimdi. İnşallah sımsıkı tutunsunlar. 3ünü de aldın mı?Aldım geldim kuzularımı dua Edin Rabbim sonunu hayır etsin
İnşallah ikisi de tutunurAynen gün saymaya devam. 2 tane transfer yapıldı
Aynen bende daha yeni yaptırdım Jinemedde 10 bin kliniğe verdik ilaçlarda yaklaşık 5 bin tutuyo.. beklemedeyim 9. Gün bugün idrar tahlili yaptım evde negatifOn bin artı ilaç dediler sizin nasıl fiyatlar Bursa piyasası genelde böyle oluyormuş sanırım
İnşallah sımsıkı tutunurlar hepimizin ki benim de 9. Gün kan testi için bekliyorumAh canım hadi gün saymaya devam şimdi. İnşallah sımsıkı tutunsunlar. 3ünü de aldın mı?
Aaa az kalmış bilmiyodum topiği ihmal etmişim.İnşallah sımsıkı tutunurlar hepimizin ki benim de 9. Gün kan testi için bekliyorum
Aynen ben 830 liralık iğneleri 620 ye aldım arkadaşımdan gerisini süz düşünün indirim konusundaİlaçlar 8 günlük 3.300 tuttu bide anladığım şu ki eczacılari gezip fiyat sormak fiyattada konuşup indirtmek gerekiyormuş
Benimde çevremde Allah sana ikiz versin diyorlar opudan sonra doktor yaşın gereği çift embriyo transferi olacaksın belki ikiz belki biri tutar diye şansını yükseltmiş olacaksın dedi tepemden aşa kaynar sular döküldü Allah'ım herkesin duası kabulmu olacak dedim ister tek transfer ister iki defa hakkında ola bilir dedi hastaneden bir kacisim vardi anlatamam eşim diyor olsun doktor hanım ikiz olsun ben kabul ediyorum manyakValla bende şoka girdim. Benim eşimin tarafında ikiz gebelik var. Görümcem hep sana Allah 3 versin de gör zorluğunu diyordu yakamı bırakmadı bu 3
Olsun kuzum üzülme yılmak yokAynen bende daha yeni yaptırdım Jinemedde 10 bin kliniğe verdik ilaçlarda yaklaşık 5 bin tutuyo.. beklemedeyim 9. Gün bugün idrar tahlili yaptım evde negatif
İnşallah ikisi de tutunur
İnşallahAynen gün saymaya devam. 2 tane transfer yapıldı