- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.938
- 33
Burda da bi 4lü comboİnsilin direncin olduğu için glifor zaten vardı. Ecopirin, prenatal life, estrofem bide
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burda da bi 4lü comboİnsilin direncin olduğu için glifor zaten vardı. Ecopirin, prenatal life, estrofem bide
Anladım canım inşallah o güzel haberi alırız en kısa zamandaİnsilin direncin olduğu için glifor zaten vardı. Ecopirin, prenatal life, estrofem bide
İnşallah sabır her kapıyı açar inşallah.Anladım canım inşallah o güzel haberi alırız en kısa zamanda
Merve evin her yeri ilaç bi de unutmayın diye gözümün önüne koyuyorum eşim diyor bunlar niye darma duman4lü combo
Çift embriyo mu transfer edilecek canım sanaİnşallah sabır her kapıyı açar inşallah.
Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah canım. Az kaldı.Merve evin her yeri ilaç bi de unutmayın diye gözümün önüne koyuyorum eşim diyor bunlar niye darma duman
Ne iş yapıyo canım?Benim eşim şahit olamıyor maalesef üzüntüme de sevincime de
Onu bilemiyorum en son kontrole gittiğimde doktorum ameliyattaydı asistanı muayene etti oda 3 de olabilir dediÇift embriyo mu transfer edilecek canım sana
Canım olsun ona da güzel haber Süpriz olurBenim eşim şahit olamıyor maalesef üzüntüme de sevincime de
3 mü?Onu bilemiyorum en son kontrole gittiğimde doktorum ameliyattaydı asistanı muayene etti oda 3 de olabilir dedi
Rusya da 1.5 senedir. Orada şantiyede çalışıyor.Ne iş yapıyo canım?
3 hiç duymadım canım şaşırdımOnu bilemiyorum en son kontrole gittiğimde doktorum ameliyattaydı asistanı muayene etti oda 3 de olabilir dedi
İnşallahCanım olsun ona da güzel haber Süpriz olur
Allah kavuştursun.Rusya da 1.5 senedir. Orada şantiyede çalışıyor.
Valla bende şoka girdim. Benim eşimin tarafında ikiz gebelik var. Görümcem hep sana Allah 3 versin de gör zorluğunu diyordu yakamı bırakmadı bu 33 hiç duymadım canım şaşırdım
Canım rabbim hayırlısını versin inşallah sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değilValla bende şoka girdim. Benim eşimin tarafında ikiz gebelik var. Görümcem hep sana Allah 3 versin de gör zorluğunu diyordu yakamı bırakmadı bu 3
Ama bazen içerde de bölünebiliyo embriyo 3üz riskli değil mi?Valla bende şoka girdim. Benim eşimin tarafında ikiz gebelik var. Görümcem hep sana Allah 3 versin de gör zorluğunu diyordu yakamı bırakmadı bu 3
Zaten perşembe konuşucağım doktorla kesin sonucu o söyler ama bende 1 tanede olsa geriye kalmasını istiyorum tutmama ihmimaline karşılık elimde embriyo kalsınAma bazen içerde de bölünebiliyo embriyo 3üz riskli değil mi?