Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Peki yumurta gelişiminde sorun mu var?
Bende pcos var canım.
O yüzden takip için klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım.
İlk ay yumurta büyüdü. İkinci ay büyümedi. Üçüncü ayda büyüdü .
Ama bir tane büyüyor.
İğne ile daha fazla büyüyormuş sanırım

Bak mesela burda da var arkadaşlar 2 sene dolmadan tüpe başlayan. İstersen onları da etiketlerim. Benim doktorum da baktı hep yumurtalar güzel hormonlar güzel şüphelenmedik bile böyle bi ihtimalden. Ben tam aşılama yaptıracaktım o testlerse çıktı erken menapoz riski.
☝️ 2 sene dolmadan tüpe başlayanlardan biri de benim. Bende de amh sorunu var yumurtalarım da büyümüyor.
Açıkçası ben garantici bir insan olduğum için hemen tüp düşündüm. 5 sene sonra menapoza girmis olabilirim 35 yaşında değilim diye çocuk sahibi olmak isteyemez miyim?
Doktorları da anlamıyorum, bazen kendimi de anlamıyorum 😂 insanı bi panik yaptırıp sonra her şey normalmiş gibi konuşuyorlar. Benim doktoruma da ne yapalım dediysem tamam dedi adam. Bi itiraz et bir şeyi uygun görme ne bileyim😂

Bende pcos var canım.
O yüzden takip için klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım.
İlk ay yumurta büyüdü. İkinci ay büyümedi. Üçüncü ayda büyüdü .
Ama bir tane büyüyor.
İğne ile daha fazla büyüyormuş sanırım
Aslında klomen pcosda coşturur. Tabi sendeki farklı bi seviye olabilir. Evet iğne bu noktada daha faydalı olabilir. Peki aşılama mı deneyeceksiniz?

☝️ 2 sene dolmadan tüpe başlayanlardan biri de benim. Bende de amh sorunu var yumurtalarım da büyümüyor.
Açıkçası ben garantici bir insan olduğum için hemen tüp düşündüm. 5 sene sonra menapoza girmis olabilirim 35 yaşında değilim diye çocuk sahibi olmak isteyemez miyim?
Doktorları da anlamıyorum, bazen kendimi de anlamıyorum 😂 insanı bi panik yaptırıp sonra her şey normalmiş gibi konuşuyorlar. Benim doktoruma da ne yapalım dediysem tamam dedi adam. Bi itiraz et bir şeyi uygun görme ne bileyim😂
Benim de iki sene dolmadı. :KK73:

Aslında klomen pcosda coşturur. Tabi sendeki farklı bi seviye olabilir. Evet iğne bu noktada daha faydalı olabilir. Peki aşılama mı deneyeceksiniz?
Benim pcos hangi seviyede inan bilmiyorum.
Geçen ay aşılama oldu tutmadı. Diğer ay tekrar aşılama yaparım gibi

Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani

Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi bitti eve geldim. 12 yumurtanın 6 tanesi sağlıklıymış diğer 6 tanenin içi boştu dedi doktor. Üzgünüm hayrılısı olsun bu 6 tane de döllenirse döllenecek döllenmezse yapacak bir şey yok yani
Gayet güzel sayı hiç takma kafana.

X