Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Maalesef pazartesi günü prolaktin testi yaptırmamı söyledi doktor. Bana dua edin inşallah kötü sonuç almam😥

Bakalım bu ay kimlerlerle aynı yolda ilelemeye başlıyoruz.
:KK73:
Şimdiden kasım gelsin diye sabırsızlanıyorum. 2 kasımda randevum var iğneler başlanacak. 🤗
🍀
Allah hayırlı ebeveyn olabileceklere hayırlı evlatlar nasip etsin.
🍀
Merhaba tedaviye ayni gun baslamisiz :)

Ya.. hayirlisi olsun vardir herseyde bir hayir uzulmeyin.. ben oyle dusunuyorum hep rahatliyorum
Öyle diyorum ben de. Çok leke leke başladı stres oldu galiba. Zaten bu ay başlasaydık içime sinmezdi. Sizin nasıl gidiyor? Ne durumdasınız? 🤗

Öyle diyorum ben de. Çok leke leke başladı stres oldu galiba. Zaten bu ay başlasaydık içime sinmezdi. Sizin nasıl gidiyor? Ne durumdasınız? 🤗
Ilac kullaniyorum bende suan ptesi bidaha kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi benimde ilk bu arada. O yuzden biraz korkuyorum ya yumr. Buyumezse ya az cikarsa ya bos cikarsa dollenmezse.. birsuru sey geliyor aklima..

Ilac kullaniyorum bende suan ptesi bidaha kontrolum var bakalim hakkimizda hayirlisi benimde ilk bu arada. O yuzden biraz korkuyorum ya yumr. Buyumezse ya az cikarsa ya bos cikarsa dollenmezse.. birsuru sey geliyor aklima..
Diğer arkadaşlara da diyorum bunu bu endişeler hep annelikten. Allah hayırlısı neyse onu nasip edecektir. Biz yılmadan mücadeleye devam edeceğiz. 🤗

X