- 12 Eylül 2020
- 268
- 92
- 35
Vallahi bende anlamadım konuşmuyorlar ki normal diyor da normal olsam çocuğum olurdu 17 ay oldu kızım 7 yaşında normal yolla gebe kalmıştım sabah 9 da gideceğim tek geçen hafta dediği bazı hastalar vardır sebepsiz infertilite olur mine hanım umut olmasa iğne vermem dediAllah Allah. Bilemedim gerçekten. Yarın muayene sonrası bize de haber ver bakalım ne diyecekler
Oh su gibi ilerlemeye devam etsin inşallah. Çok şükür canım. Çok sevindim.Bende bugun muayneye gittim herşey çok güzel gidiyor şuana kadar bir sıkıntı yok rahim ostrojeni çok güzel almış dedi gelişimi iyi dedi. Yumurtaların içi dolu çıkar döllenir embriyolar sağlıklı ilerlerse taze transfer olur büyük ihtimalle dedi. Cetrotide diye bir ilaç verdi yumurtlar çatlamasın diye cumartesi veya pazara yumurta toplama olacak sanırım
Normal olsa da bazen bebe gelmiyo maalesef.Vallahi bende anlamadım konuşmuyorlar ki normal diyor da normal olsam çocuğum olurdu 17 ay oldu kızım 7 yaşında normal yolla gebe kalmıştım sabah 9 da gideceğim tek geçen hafta dediği bazı hastalar vardır sebepsiz infertilite olur mine hanım umut olmasa iğne vermem dedi
Inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsinNormal olsa da bazen bebe gelmiyo maalesef.inşallah Allah fazla uğraştırmaz.
Canım Allah razı olsun inşallah sonumuz da iyi olur. Yumurta büyümeyle bitiyormuş bide bunun içi dolusu boşu varmış korkuyorum canımOh su gibi ilerlemeye devam etsin inşallah. Çok şükür canım. Çok sevindim.
Merhabalar cnm benim yumurtalarda çok dirençli bende uzun sürede toplandı. Doktorunuz kalite hakkında bir şey söyledi mi
Korkma balım korkma Allah güzelce nasip etsin inşallah. Bu korkular yerini annelik telaşına bıraksın inşallah.Canım Allah razı olsun inşallah sonumuz da iyi olur. Yumurta büyümeyle bitiyormuş bide bunun içi dolusu boşu varmış korkuyorum canım
Amin canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun Allah bizede tattırsın o duyguyuKorkma balım korkma Allah güzelce nasip etsin inşallah. Bu korkular yerini annelik telaşına bıraksın inşallah.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ☺Merhabalar :)
Kaliteli dediler. Toplam 4 yumurta toplandı ama 3 ü olgundu. 2 si döllendi ve 2 si de 5. güne gitti. Embryolar da kaliteli görünüyormuş. Tabi doğmadan bilemeyeceğiz kesin olarak :) genetik test yapılmadı. Sanırım 2 kez düşük olursa yapıyorlarmış.
Ama ben araştırdım. AMH düşüklüğü kaliteyi bozmuyor. Kesinlikle bozmuyorSayıyı azaltıyor evet. Ama kalite aynı. Şöyle ki kalitenin yaşla da çok ilgisi varmış. Amh 0,30 20 yaşında kadınla 40 yaşında kadın aynı kalitede değilmiş. Ürettiğin yumurtaların gençken büyük yüzdesi kaliteli olurken yaşla birlikte azalırmış. Amh da genelde daha yaşlı kadınlarda düşük olduğundan öyle bir izlenim var ama yapılan çalışmalara göre genç yaşta düşük amh varsa kalitesiz yumurta olur diye bir durum yokmuş.
Canım adetim sökülemedi. Aslında başlıyor gibi yaptı. Rahim kalındı ilaca başlayamadık yoğunlaşması lazımmış. Çarşamba gel dedi. Hala sökülemedi ama yarın gidecem bakalım ne diyecekler. Bu kadar süründürmezdi hiç.merve kuzum ne yaptın adet oldun mu ilaclara basladın mı? Dün randevun vardı ne dedi doktoe her sey yolundadır inşallah.
Gelmesin diye dua ederken erken geliyordu simdi gelsin diye dua ediyoruz gecikiyorCanım adetim sökülemedi. Aslında başlıyor gibi yaptı. Rahim kalındı ilaca başlayamadık yoğunlaşması lazımmış. Çarşamba gel dedi. Hala sökülemedi ama yarın gidecem bakalım ne diyecekler. Bu kadar süründürmezdi hiç.
Manyak mıdır nedir?Gelmesin diye dua ederken erken geliyordu simdi gelsin diye dua ediyoruz gecikiyor
Bu sürecin en zor tarafı adet olmayi beklemek bence ne ilaçlar ne igneler ne opu. Hele dondurulmuş transfer olacaksa adet bekle ilaca başla, opu ol adet bekle, iğne ol adet bekle. Bekle babam bekleManyak mıdır nedir?Anlamadım ya. Sabaha kadar mucize şekilde kanar da ideal kalınlığa girer inşallah. Böyle işte bende durumlar ilginç. Sen nasılsın canım?
Yeme anaam yemeBu sürecin en zor tarafı adet olmayi beklemek bence ne ilaçlar ne igneler ne opu. Hele dondurulmuş transfer olacaksa adet bekle ilaca başla, opu ol adet bekle, iğne ol adet bekle. Bekle babam bekle
Ben de ilacın dozunu arttırdım haftaya kontrolüm var. Ilaç da iştahımı öyle bir açtı ki resmen buzdolabının önünde oturuyorum
Gelişme olsa yazacam habire bekliyoruz işteYeme anaam yemeValla Allah yardımcımız olsun. Sen gelişmeleri bana yazmayı unutma sakın.
İnanır mısın 09.26Gelişme olsa yazacam habire bekliyoruz işteyarın kaçta randevun?
09.26 nedir ya daha düzgün bir saat yok muymuşİnanır mısın 09.26
Günün tüm dakikaları dolmuş bi o kalmış.09.26 nedir ya daha düzgün bir saat yok muymuş