Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Laf olsun diye değil merkezde Dolphin AVM de yerim aklında olsun

oyle bir yol ki hakkaten odedigin para gozune gelmiyor. umarim herkes emeginin karsiligini alir size de saglicakla evladinizi kucaginiza almak nasip olur. ilk 2 tedavimi memoril da oldum simdikini amerika da oluyorum. ilkinde pahalliymis derken simdi burdaki masraflarin yaninda onlar hic kaldi. tedavinin yeri parasi onemli degil nasibi olan tutunup geliyor insallah ben ve benim gibi butun bekleyen adaylar birgun evlat sahibi oluruz...

Amiin inşallahh

Aynen sonuna kadar katılıyorum, Allah yardımcınız olsun gerçekten hiç hiç kolay değil yeterki sonu güzel olsun insanın gözüne hiçbirşey gelmez. Umarım son deneme olur.

bende bugün yarın regl olacağım yapılacak kontrollerden sonra kasım ayı için eğer her şey olumlu ise transfer günü verilecek şimdeden heyecanlandım
Bende bu haftasonu yada önümüzdeki hafta regl olunca iğnelerim başlayacak ve inşallah akabinde tüp bebek işlemlerim gerçekleşecek:) hepiniz sağlıkla kalın, güzel haberlerinizi bekliyorum:)

Doktor diyo ki günde kaç ped değiştiriyosun? Dedim ben sürekli değiştiriyorum bi damla da gelse.

Doktor diyo ki günde kaç ped değiştiriyosun? Dedim ben sürekli değiştiriyorum bi damla da gelse.
Niye sordu acaba yoğunluğunu anlamak için mi zaten adetin 2. Günü iğneye başladım ya kanamam kesildi iğneler adeti kesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…