- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Hadi 09.26'ya kadar inşallah kırmızı başlıklı kız merhaba der sana. Her sey de yolunda gider yarın başlarsın ilaçlara inşallahGünün tüm dakikaları dolmuş bi o kalmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi 09.26'ya kadar inşallah kırmızı başlıklı kız merhaba der sana. Her sey de yolunda gider yarın başlarsın ilaçlara inşallahGünün tüm dakikaları dolmuş bi o kalmış.
Ah amin canım hepimizin her şeyi yolunda gitsin inşallah.Hadi 09.26'ya kadar inşallah kırmızı başlıklı kız merhaba der sana. Her sey de yolunda gider yarın başlarsın ilaçlara inşallah
Evet bugün gittim ultrason a girdim 11 sağda 7 solda 5mm çaplarında yumurtalar var oluşmamışlar daha dedi 5.5 mm kaliteli sıvı var dedi aşılama için geliyorsunuz dedi 5 tane daha iğne verdiler yumurta geliştirici fakülte hastanesine gittiğin için drlar hiç konuşmuyor anlatmıyorlar orda da özel muayene oluyorum paralı tek çocuğum var diye ilaçları bile ödemiyor devlet 800 tl oldu iğneler şuan bakalım beni daha neler bekliyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlarAllah Allah. Bilemedim gerçekten. Yarın muayene sonrası bize de haber ver bakalım ne diyecekler
Alah yardımcınız olsun.Evet bugün gittim ultrason a girdim 11 sağda 7 solda 5mm çaplarında yumurtalar var oluşmamışlar daha dedi 5.5 mm kaliteli sıvı dedi aşılama için geliyorsunuz dedi 5 tane daha iğne verdiler yumurta geliştirici fakülte hastanesine gittiğin için drlar hiç konuşmuyor anlatmıyorlar orda da özel muayene oluyorum paralı tek çocuğum var diye ilaçları bile ödemiyor devlet 800 tl oldu iğneler şuan bakalım beni daha neler bekliyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
Evet bugün gittim ultrason a girdim 11 sağda 7 solda 5mm çaplarında yumurtalar var oluşmamışlar daha dedi 5.5 mm kaliteli sıvı var dedi aşılama için geliyorsunuz dedi 5 tane daha iğne verdiler yumurta geliştirici fakülte hastanesine gittiğin için drlar hiç konuşmuyor anlatmıyorlar orda da özel muayene oluyorum paralı tek çocuğum var diye ilaçları bile ödemiyor devlet 800 tl oldu iğneler şuan bakalım beni daha neler bekliyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
Bunu anasayfada sor istersen.Ultrasonda bakarken dr hemsireye 5.5 mm kaliteli sivi dedi bu ne demek bilen var mı arkadaşlar
Tamam canım konu açtım yeni umarım yasayan birileri vardır herkese kolaylıklar dilerim cvp verdiğin için de çok teşekkür ederim herkes için dua edeceğimBunu anasayfada sor istersen.
Nasıl yani niyee öyle bşey oldu kiBana doğum kontrol hapı yazdılar. Topiği açtım ama sessizce gidiyorum buralardan.
Neden canım? Sana neden iğneleri erken aldırdı ki zaten? İnşallah gelecek aya başlarsın o zaman vardır herşeyde bir hayır ben de geçen ay başlayacağım diye bir hevesle gittim fsh sınırda çıktı. Vitamin balık yağı kullanıyorum inşallah bu ay başlar. Yeter ki gelsin de geç gelsin bizim bebişler.Bana doğum kontrol hapı yazdılar. Topiği açtım ama sessizce gidiyorum buralardan.
Anlamadım ya sökülemedi adet.Nasıl yani niyee öyle bşey oldu ki
Stresmi yaptin acaba kac gun gectiAnlamadım ya sökülemedi adet.
Geçmedi leke leke idi. Bugün başladı biraz hastaneye gidene kadar canım yoğunlaşmaya. Muyaneden sonra büyük patlama yaşandı. Ama artık çok geç artık. Stres valla yapmadım ama gizli stres mi oldu ne oldu.Stresmi yaptin acaba kac gun gecti
Haydaa adet oomayi bekleyen birine neden doğum kontrol hapi verilir ki?Bana doğum kontrol hapı yazdılar. Topiği açtım ama sessizce gidiyorum buralardan.
Tedavinin heyeceani stresi oynatmistir hormonları askos. Dokrorunla Telefonla konussan normal seyrine donmezmi tedaviGeçmedi leke leke idi. Bugün başladı biraz hastaneye gidene kadar canım yoğunlaşmaya. Muyaneden sonra büyük patlama yaşandı. Ama artık çok geç artık. Stres valla yapmadım ama gizli stres mi oldu ne oldu.
Yavrum oldum çok az az. Artık nedense dinlensin rahim diye mi nedir.Haydaa adet oomayi bekleyen birine neden doğum kontrol hapi verilir ki?
Aldım hapı canım. İlk lekelenme tee cumartesi akşamı başladı. Daha temiz başlasın öbür ay. Bu ay zaten saçma oldu.Tedavinin heyeceani stresi oynatmistir hormonları askos. Dokrorunla Telefonla konussan normal seyrine donmezmi tedavi
Inşallah son aksilik olur hayirli haberini verirsin❤Aldım hapı canım. İlk lekelenme tee cumartesi akşamı başladı. Daha temiz başlasın öbür ay. Bu ay zaten saçma oldu.
İnşallah balım. Burdan benim öbür konuya geçelim orda konuşalım.Inşallah son aksilik olur hayirli haberini verirsin❤
Yaa kendi tedavim aksamış kadar üzüldüm inan ki vardır bir hayır inşallah.Yavrum oldum çok az az. Artık nedense dinlensin rahim diye mi nedir.