Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Evet bugün gittim ultrason a girdim 11 sağda 7 solda 5mm çaplarında yumurtalar var oluşmamışlar daha dedi 5.5 mm kaliteli sıvı dedi aşılama için geliyorsunuz dedi 5 tane daha iğne verdiler yumurta geliştirici fakülte hastanesine gittiğin için drlar hiç konuşmuyor anlatmıyorlar orda da özel muayene oluyorum paralı tek çocuğum var diye ilaçları bile ödemiyor devlet 800 tl oldu iğneler şuan bakalım beni daha neler bekliyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar
Allah Allah. Bilemedim gerçekten. Yarın muayene sonrası bize de haber ver bakalım ne diyecekler
Evet bugün gittim ultrason a girdim 11 sağda 7 solda 5mm çaplarında yumurtalar var oluşmamışlar daha dedi 5.5 mm kaliteli sıvı var dedi aşılama için geliyorsunuz dedi 5 tane daha iğne verdiler yumurta geliştirici fakülte hastanesine gittiğin için drlar hiç konuşmuyor anlatmıyorlar orda da özel muayene oluyorum paralı tek çocuğum var diye ilaçları bile ödemiyor devlet 800 tl oldu iğneler şuan bakalım beni daha neler bekliyor hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar

Ultrasonda bakarken dr hemsireye 5.5 mm kaliteli sivi dedi bu ne demek bilen var mı arkadaşlar

Alah yardımcınız olsun.

Bana doğum kontrol hapı yazdılar. Topiği açtım ama sessizce gidiyorum buralardan.
Neden canım? Sana neden iğneleri erken aldırdı ki zaten? İnşallah gelecek aya başlarsın o zaman vardır herşeyde bir hayır ben de geçen ay başlayacağım diye bir hevesle gittim fsh sınırda çıktı. Vitamin balık yağı kullanıyorum inşallah bu ay başlar. Yeter ki gelsin de geç gelsin bizim bebişler.

Stresmi yaptin acaba kac gun gecti
Geçmedi leke leke idi. Bugün başladı biraz hastaneye gidene kadar canım yoğunlaşmaya. Muyaneden sonra büyük patlama yaşandı. Ama artık çok geç artık. Stres valla yapmadım ama gizli stres mi oldu ne oldu.

Tedavinin heyeceani stresi oynatmistir hormonları askos. Dokrorunla Telefonla konussan normal seyrine donmezmi tedavi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…