- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Rica ederim canım.❤Sağol canısı. Zenginim diyosun yani
Zenginlik mi? Bebem karnımda 5 aylık oldu hâlâ bahçeci taksitleri bitmedi ne para harcamışız arkadaş. Doğmadan batırdı bizi sıpa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederim canım.❤Sağol canısı. Zenginim diyosun yani
Ah sağşıkla gelsin de gezmeye picamaynan götürürsünRica ederim canım.❤
Zenginlik mi? Bebem karnımda 5 aylık oldu hâlâ bahçeci taksitleri bitmedi ne para harcamışız arkadaş. Doğmadan batırdı bizi sıpa
Yaa orası öyle kuzum gerçekten sana ve isteyen herkese nasip olsun.❤Ah sağşıkla gelsin de gezmeye picamaynan götürürsün
Şaka bi yana kaç para harcadınız ortalama?
cok tesekkur ederim :) umarim...Umarım bu en güzel en mutlu biten heyecanın olur
aminn butun bekleyenler icin insalah :) cok sagolHakkınızda hayırlısı oşsun inşallah bu sefer o güzel haberi almak nasip olur.
Oy Allah maddi ferahı da bir an önce versin inşallah canım. Zor işte bu işler. Çok şükür elhamdülillah evladın senle. Sağlıkla da gelsin hayırlı bi ömrü olsun inşallah.Yaa orası öyle kuzum gerçekten sana ve isteyen herkese nasip olsun.❤
Tedavide 20.000 çok çok rahat harcadık. Tedavi öncesi 5000 tl falan sperm testleri, rahim filmi, istenilen başka testler, 1 yıl kadar kullandığımız vitaminler derken harcadık. Hepsinin defterde hesabı tutulu ne kadar harcayacağız diye meraktan yazmıştım her giden parayı. 25.000 tl den sonra yazmayı bıraktım.
Bu yola başlarken en fazla taş çatlasın 13.000 falan harcarız diyorduk hiç öyle olmadı.
Anlayabildiğim kadar cevaplayayım. Eğer gittiğiniz yerde vurulacak ve kalanı söylüyorsanız evet kalan dolapta saklanacak ama o anda vurulmak sorumluluğunuz yoksa akşam vuruşun kalan ilacınız zayi olmasın yada yakınsanız benim ofisim izmit merkezde ve yarın tüm gün ofisteyim sizin için muhafaza edebilirim. Akşam dönerken alırsınız.Ben video izledim gonalf hazırlıyo adam hazırladıktan sonra buzdolabında beklemeli diyo. O şişedeki ilacı için. Onu soruyorum aslında. İlaçlarımı aldım evde söylenilen koşullardalar. Dediğim gibi 10.30 civarı gonlf hazırlansa eve ben akşama dönecem o ara muhafaza etmek için soruyorum.
Çok sağolasın. İnşallah uğraşmana gerek kalmaz senin bunlarla .Hayırlı olsun demeye uğradım hepinizin tüp bebişleri tutunsun size üç ay daha kalmazsam hsg sonrası artık bende tüp bebek yoluna giricem
İnşallahh Amiiin hepinizinde ilk seferde tutunsun bebekleri Allah çifter çifter versin inşallahÇok sağolasın. İnşallah uğraşmana gerek kalmaz senin bunlarla .
Ben hazırlanmamış hali diye düşündüm doğru diyorsun yanlış anlaşılmasın toz ve su karışınca doğru dolabaCanım bilmeyen biri okur falan yanlış yönlendirme olmasın gonal f kullanıma hazır enjeksiyon ise ilacı kullan ya da kullanma dolapta saklamak gerekiyor eğer gonal f toz ve enjeksiyonluk çözelti ayrı ayrı şekilde ise paket acılana kadar dışarıda durabilir ama su ve toz karışınca flakonun dolapta olması gerekiyor.
Ah şu an çok duygulandım ya. Çok çok teşekkür ederim. Yarın getir dediler muhtemelen ilk dozu orda vurulurum bunu bana öğretirler diye düşünüyorum. 15.00 de derince araştırmada genetik testi vericem ve otobüsle dolanarak halledicem işlerimi. Ve yalovadan geliyorum. Halledemezsem yazarım sana. Ama teklif için çok çok teşekkürler.Anlayabildiğim kadar cevaplayayım. Eğer gittiğiniz yerde vurulacak ve kalanı söylüyorsanız evet kalan dolapta saklanacak ama o anda vurulmak sorumluluğunuz yoksa akşam vuruşun kalan ilacınız zayi olmasın yada yakınsanız benim ofisim izmit merkezde ve yarın tüm gün ofisteyim sizin için muhafaza edebilirim. Akşam dönerken alırsınız.
Amiiinn Allah razı olsun gerçekten zor ama çok şükür tesellimiz bizimle.❤ Son kuruşa kadar devam edecektik olmasaydı. İnşallah sen ve buradaki isteyen herkes maddi manevi daha fazla yıpranmadan tez vakitte kavuşur bebeğine hep dua ediyorum çok çok ediyorum gerçekten canı gönülden istiyorum bunu.Oy Allah maddi ferahı da bir an önce versin inşallah canım. Zor işte bu işler. Çok şükür elhamdülillah evladın senle. Sağlıkla da gelsin hayırlı bi ömrü olsun inşallah.
Ben hazırlanmamış hali diye düşündüm doğru diyorsun yanlış anlaşılmasın toz ve su karışınca doğru dolaba
Kalbinden geçen tüm güzellikler misliyle seni bulsun.Amiiinn Allah razı olsun gerçekten zor ama çok şükür tesellimiz bizimle.❤ Son kuruşa kadar devam edecektik olmasaydı. İnşallah sen ve buradaki isteyen herkes maddi manevi daha fazla yıpranmadan tez vakitte kavuşur bebeğine hep dua ediyorum çok çok ediyorum gerçekten canı gönülden istiyorum bunu.
Oyy canım benim ya amiin hepimiz için inşallah, çok tatlısın cidden.Kalbinden geçen tüm güzellikler misliyle seni bulsun.
Cool diyil amaOyy canım benim ya amiin hepimiz için inşallah, çok tatlısın cidden.
Romantik bir andı güldürdünCool diyil ama
Aman hep gülelim be yaaRomantik bir andı güldürdün
Tatlı ve cool
Yeterki gülelim buralar gülücüklerlerle dolsunAman hep gülelim be yaa