Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Ah sağşıkla gelsin de gezmeye picamaynan götürürsün
Şaka bi yana kaç para harcadınız ortalama?
Yaa orası öyle kuzum gerçekten sana ve isteyen herkese nasip olsun.❤
Tedavide 20.000 çok çok rahat harcadık. Tedavi öncesi 5000 tl falan sperm testleri, rahim filmi, istenilen başka testler, 1 yıl kadar kullandığımız vitaminler derken harcadık. Hepsinin defterde hesabı tutulu ne kadar harcayacağız diye meraktan yazmıştım her giden parayı. 25.000 tl den sonra yazmayı bıraktım.

Bu yola başlarken en fazla taş çatlasın 13.000 falan harcarız diyorduk hiç öyle olmadı.

Oy Allah maddi ferahı da bir an önce versin inşallah canım. Zor işte bu işler. Çok şükür elhamdülillah evladın senle. Sağlıkla da gelsin hayırlı bi ömrü olsun inşallah.

Anlayabildiğim kadar cevaplayayım. Eğer gittiğiniz yerde vurulacak ve kalanı söylüyorsanız evet kalan dolapta saklanacak ama o anda vurulmak sorumluluğunuz yoksa akşam vuruşun kalan ilacınız zayi olmasın yada yakınsanız benim ofisim izmit merkezde ve yarın tüm gün ofisteyim sizin için muhafaza edebilirim. Akşam dönerken alırsınız.

Ben hazırlanmamış hali diye düşündüm doğru diyorsun yanlış anlaşılmasın toz ve su karışınca doğru dolaba

Ah şu an çok duygulandım ya. Çok çok teşekkür ederim. Yarın getir dediler muhtemelen ilk dozu orda vurulurum bunu bana öğretirler diye düşünüyorum. 15.00 de derince araştırmada genetik testi vericem ve otobüsle dolanarak halledicem işlerimi. Ve yalovadan geliyorum. Halledemezsem yazarım sana. Ama teklif için çok çok teşekkürler.

Oy Allah maddi ferahı da bir an önce versin inşallah canım. Zor işte bu işler. Çok şükür elhamdülillah evladın senle. Sağlıkla da gelsin hayırlı bi ömrü olsun inşallah.
Amiiinn Allah razı olsun gerçekten zor ama çok şükür tesellimiz bizimle.❤ Son kuruşa kadar devam edecektik olmasaydı. İnşallah sen ve buradaki isteyen herkes maddi manevi daha fazla yıpranmadan tez vakitte kavuşur bebeğine hep dua ediyorum çok çok ediyorum gerçekten canı gönülden istiyorum bunu.

Kalbinden geçen tüm güzellikler misliyle seni bulsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…