Testi ne zaman yapacaksın? İnşallah tutunmuştur. Hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Testi ne zaman yapacaksın? İnşallah tutunmuştur. Hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla inşallah.
Umutsuz olma canım dua et hayırlısını isteHiç belirtim olmayınca üstüne de regl dönemimde yüzümde çıkan sivilcelerden çıkınca umutsuzluğa kapıldım
Maalesef negatif canımTesti ne zaman yapacaksın? İnşallah tutunmuştur. Hayırlısıyla kucağına alırsın sağlıkla inşallah.
Maalesef negatif canım. Hissediyordum zaten.Umutsuz olma canım dua et hayırlısını iste
Evet normal benceTransfer gnünü saymazsak 4. Günüm kasık ağrılarm var normal mi acaba
İyiye mi yormalıyımEvet normal bence
Ne desem bilemedm rabbm tez zamanda hyrlı sağlıklı evlatlar nasp etsn insallahMaalesef negatif canım. Hissediyordum zaten.
Evet canım yor gebelik belirtisi olabilirİyiye mi yormalıyım
Düşünmiyim stres yaparm rahme iyi gelmiyormş kasılmalar yapıyomş diyorum kendi kendme ama yok çıkmıyo aklmdan puuff nenyapcm yaa baska seyler düşünmeye calısıyrm olmuyo pubg delisi oldmEvet canım yor gebelik belirtisi olabilir
Üzüldüm kuzum hayırlısı Rabbimden bidaha denersin ümidini kaybetme.Maalesef negatif canım. Hissediyordum zaten.
Yaa dha bi kaç saat önce kasık ağrm var bilmem ne dye konustuk smdi de hiç bseym yok ne agrı ne gğüs hassasiyetiEvet canım yor gebelik belirtisi olabilir
Canım hayırlı haberlerin gelsin hangi doktora işlem yaptırdın. Tüp bebek ne kadardıÖzel üniversite hastanesi işte. Ben ekipten herkesten çok çok memnun kaldım. Ama ben raporlu yaptırdım. Raporsuz onbin civarı galiba opu artı transfer.
Canım merhaba az öncede yazdım sana 2 yıldır evliyim bende hamile kalamıyorum en son artık doktora gittim ve candida çıktı servikste banada biokadin verdi kullanıyorum şuan cidden 2 kutu daha işe yarayacalsa giidp yazdırcağım inşallah işe yarar bendede aminCanım merhaba
Enfeksiyon evet engel oluyor ama enfeksiyonun derecesi de önemli sanırım çünkü enfeksiyonu varken hamile kalanlar olmuş. Ama insanlar vajinal enfeksiyonla idrar yolu enfeksiyonunu karıştırıyor. Benimkisi idrar yolu değildi canım. Kronikti. Hatta sonuç kağıtlarım da kronik servisit yazardı sen de tam olarak ne yazıyor.
ben 13 ay boyunca enfeksiyon tedavisi kullandım canım. 2 farklı doktora gittim. İlk gittiğim doktora 1 yıl gittim antibiyotik fitil kullandım. Geçmedi aynı ilacı geri verdim. Doktora dedim bakın ben bunu kullandım işe yaramadı aynısını veriyorsunuz dedim. Sen bi içtiğin antibiyotiği bi daha kullanmıyor musun dedi. Ee abi işe yaramıyor işte niye kullanayım. Neyse kullandım ve evet yine işe yaramadı. 1 yıl ya 1 yıl ksıır döngü gibi aynı şeyleri söyledi bana.
her neyse artık tak etti başka doktora gittim. (Bide bu doktor hpv falan dedi Tabi öyle bşy çıkmadı ) neyse biyopsi ve kolposkopi yapıldı bana canım ama diğer gittiğim doktorda hiç demedi en sonki de demedi hsg falan diye. Yani enfeksiyon geçmedi tüplere bakmak mantıklı mı bilmiyorum. Ve ben enfeksiyon varken korundum. Çünkü doktor beebk olursa düşük ihtimalin yüksek dedi. Demekki bebek olma ihitimali de varmış neyse sonraki gittiğim doktor bana biokadın diye bi fitil verdi. (Bunu her yerde yazıyorum inşallah sorun olmaz) bunu eczacı muadilini vermek isterse kabul etme dedi. Evet eczacı muadilini vermek istedi Ben almadım başka eczaneden buldjm. Batikon renginde bi fitil. Bide antibiyotik verdi ama onu hatırlamıyorum canım. Neyse bu fitili 1 ay kullandım gittim kontrole. Enfeksiyon azalmaya başlamış. 2 kutu daha kullan geri gelmene gerek yok enfeksiyon bitmiş olur zaten dedi sonra onun dediği gibi yaptım. Bittikten sonra ona gitmedim başka bi doktora kontrole gittim. (O doktor fakültedeydi kalabalık olduğu için pandemiden dolayı gitmek istemedim) 3.gittiğim doktor baktı ve hiç enfeksiyon yok dedi ama rahimde yara var onu tedavi etmemişiz lazım dedi onun için ne kadar süre bekledğm bilmiyorum ama yine korundum. Sonra şans eseri doktora kontrol için gittiğim gün doktor çatlatma iğnesi vuralım dedi. Vurdu. Ve tuttu. Ben şok. Tam gününde gitmişim demekkş. Yara da az kalmış sıkıntı yapmaz demişti. Dediği gibi oldu ve yara geçti dedikten sonra hamile kldım. ( enfeksiyon geçtikten sonra denemedik kuzum ama enfeksiyon varken denediğimiz hiç bi zaman olmamıştı) evliliğimizin tam 2.yılında öğrendik hamilenolduğumu.
çok uzun yazdım farkındayım. Karışıksa sorabilirsin.
ekstra soğan kürü bal tarçın çörekotu. Bilmem ısırgan otu çivan perçemi o bu şu neler kullandım enfeksiyon için. Hiç biri işe yaramadı. O fitil sebep oldu kuzu yani.
Canım valla bana doktor dedi. İlk kutuda hafiflemiş 2 kutu daha kullan tamamen bitsin demişti. Candida başka bi virüs diye biliyorum ben yanlış ta biliyor olabilirim. Umarım hemen geçer ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırsınCanım merhaba az öncede yazdım sana 2 yıldır evliyim bende hamile kalamıyorum en son artık doktora gittim ve candida çıktı servikste banada biokadin verdi kullanıyorum şuan cidden 2 kutu daha işe yarayacalsa giidp yazdırcağım inşallah işe yarar bendede amin
Cevabın için çok teşekkür ederim canım çok sağol sende hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edersen çok sevinirimCanım valla bana doktor dedi. İlk kutuda hafiflemiş 2 kutu daha kullan tamamen bitsin demişti. Candida başka bi virüs diye biliyorum ben yanlış ta biliyor olabilirim. Umarım hemen geçer ve sağlıklı bi şekilde hamile kalırsın
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun tabiki ederim. Rabbim gönlünün muradını versinCevabın için çok teşekkür ederim canım çok sağol sende hamilesin sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua edersen çok sevinirim
Amin inşallah bütün isteyenlerinTeşekkür ederim canım Allah razı olsun tabiki ederim. Rabbim gönlünün muradını versin
Morfolojinin artmadığını söylüyorlar. Tedavisi yokmuşCanm tedavilern sonuç alacağını bilsem 3 yıldır tedavi oldu eşim gram morfoloji artmadı. Sayımız iyi hızımız da hep arttı ama morofolji artmadı. Ben egecan şerefoğlu ile konuştum oraya gidcm sanrm o ne derse uyarız 6 ay tedavi desin morfoliji artar desin beklerm zaten morfoloji artarsa ben doğal yoldan gebe kalrm kesinlikle. Tüp bebekten önce morfljiyi artrrsak zaten gebe kalrm