- 25 Haziran 2020
- 102
- 62
- 38
Merve ne yaptın? Bugün test günün müydü seninPerşembe 1 adet 3. Gün embriyosu rtransfer oldum. bende amh düşük.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merve ne yaptın? Bugün test günün müydü seninPerşembe 1 adet 3. Gün embriyosu rtransfer oldum. bende amh düşük.
merveee naptin tatliskoo
Kızlar mervenn evde yaptığı test negatif çıkmış kan vermiş ama daha sonuç belli değil di başka bi yazıda gördüm biri açıklama yapmıştı daha engeli kalkmamış 6 ocakta sanırım kalkıyormuşMerve ne yaptın? Bugün test günün müydü senin
Yok yaaKızlar mervenn evde yaptığı test negatif çıkmış kan vermiş ama daha sonuç belli değil di başka bi yazıda gördüm biri açıklama yapmıştı daha engeli kalkmamış 6 ocakta sanırım kalkıyormuş
yinemi ban yediKızlar mervenn evde yaptığı test negatif çıkmış kan vermiş ama daha sonuç belli değil di başka bi yazıda gördüm biri açıklama yapmıştı daha engeli kalkmamış 6 ocakta sanırım kalkıyormuş
Nasi bi kan sonucuymus cikamadi. Aksam 6dan beri haber var mi ki die giriorum sanki, heycanlandik burdaKızlar mervenn evde yaptığı test negatif çıkmış kan vermiş ama daha sonuç belli değil di başka bi yazıda gördüm biri açıklama yapmıştı daha engeli kalkmamış 6 ocakta sanırım kalkıyormuş
Aynen bende merak etiim öglenden beri bakiyorum bi yerde bi haber varmi diyeNasi bi kan sonucuymus cikamadi. Aksam 6dan beri haber var mi ki die giriorum sanki, heycanlandik burda
Evet belirtim yok ama hayırlısı heyecanım var ama kan testini beklicem,normalde öok sabırsızımdır ama ilk denememHayırlı olsun. 6. Gün mü en heyecanlı artık belirti aramaya başlamışsınızdır. Çok az kalmış sonuca hayırlısıyla pozitifi görün inşallah. Valla Merve’yi bende merak ediyorum. Test yaptı mı acaba?
Aynen bende merak etiim öglenden beri bakiyorum bi yerde bi haber varmi diye
Siz hangi aşamadasınız acabaHayırlı olsun. 6. Gün mü en heyecanlı artık belirti aramaya başlamışsınızdır. Çok az kalmış sonuca hayırlısıyla pozitifi görün inşallah. Valla Merve’yi bende merak ediyorum. Test yaptı mı acaba?
İns poztf haberi alırsnzEvet belirtim yok ama hayırlısı heyecanım var ama kan testini beklicem,normalde öok sabırsızımdır ama ilk denemem
Hayırlı olsun3. Gün ebryosu transfermi oldm hayırlısıyla dikkat ettiğiniz püf noktalar varsa fikirlere açıgm
Nasıl geçti kuzum anlatırmısın hayırlısı olsun İnşAllah3. Gün ebryosu transfermi oldm hayırlısıyla dikkat ettiğiniz püf noktalar varsa fikirlere açıgm
İns sizinde tutunmş muydu pekiHayırlı olsun
Ben ilk beş gün yattım. Wc kalktım ve fitil kullandığım için ev içinde 10 dklık yürüyüş yaptım. Bol su içtim, günde 3-3,5 litreyi buldu. Kabız olmamak için sabahları kuru kayısı ile büyük bardak ılık su içtim.
Çok da kasmamak lazım bence.
İnşallah hayırlısıyla tutunur ve güzel haberler verirsin
Tsk ederm allah razı olsn. 6 yumurtam görünüyordu ultrasonlarda ama toplamada iki tane çıktı nyse ertesi gnü ikisi de döllendi dye konustuk ertesi gnü ikinci güne ikiside ilerledi dediler snra taze transfer yapalm besnci gne bekleyp rske girmeyelm dediler bugn gittiğimde birinin gelişimi durdu ama digeri A kalitede onu vericez dediler ultrasonla bi yandan yerine bakarak bir yandanda doktor embryoyu transfer ederek braktı içeri yeri cok güzel oldu dediler hatta bakalm braZ catalda yattım yarım saatte oda da yattm snra cıktık kendi arabamızın ön koltugu iyce yatırdm yatar vaziyette 80-90 la geldk Bakalm hyrlısıyla tutunur insallah bizimle kalır 2020 yi böyle bitireceğim akşma gelmezdiNasıl geçti kuzum anlatırmısın hayırlısı olsun İnşAllah
İnşAllah hayırlı ise tutsun idrara sıkışık olmak zorladı mı seni ?Tsk ederm allah razı olsn. 6 yumurtam görünüyordu ultrasonlarda ama toplamada iki tane çıktı nyse ertesi gnü ikisi de döllendi dye konustuk ertesi gnü ikinci güne ikiside ilerledi dediler snra taze transfer yapalm besnci gne bekleyp rske girmeyelm dediler bugn gittiğimde birinin gelişimi durdu ama digeri A kalitede onu vericez dediler ultrasonla bi yandan yerine bakarak bir yandanda doktor embryoyu transfer ederek braktı içeri yeri cok güzel oldu dediler hatta bakalm braZ catalda yattım yarım saatte oda da yattm snra cıktık kendi arabamızın ön koltugu iyce yatırdm yatar vaziyette 80-90 la geldk Bakalm hyrlısıyla tutunur insallah bizimle kalır 2020 yi böyle bitireceğim akşma gelmezdi
Allah razı olsn cnm sağolGelincik78 hayırlı olsun
Evet heşe ultrasonla kasıktan bakarkenİnşAllah hayırlı ise tutsun idrara sıkışık olmak zorladı mı seni ?
hadi hayırlısı olsun canım inşallah rabbim hayırla sonuçlandırsın güzel haberlerini bekliyoruzTsk ederm allah razı olsn. 6 yumurtam görünüyordu ultrasonlarda ama toplamada iki tane çıktı nyse ertesi gnü ikisi de döllendi dye konustuk ertesi gnü ikinci güne ikiside ilerledi dediler snra taze transfer yapalm besnci gne bekleyp rske girmeyelm dediler bugn gittiğimde birinin gelişimi durdu ama digeri A kalitede onu vericez dediler ultrasonla bi yandan yerine bakarak bir yandanda doktor embryoyu transfer ederek braktı içeri yeri cok güzel oldu dediler hatta bakalm braZ catalda yattım yarım saatte oda da yattm snra cıktık kendi arabamızın ön koltugu iyce yatırdm yatar vaziyette 80-90 la geldk Bakalm hyrlısıyla tutunur insallah bizimle kalır 2020 yi böyle bitireceğim akşma gelmezdi
Evet tuttu çok şükürİns sizinde tutunmş muydu peki