- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
6500 civarıydı opu artı transfer.Raporlu ne kadar kuzum bizde 3.tili doldurduk evlilgmzde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6500 civarıydı opu artı transfer.Raporlu ne kadar kuzum bizde 3.tili doldurduk evlilgmzde
Nasıl olur daha cumartesi günü eşime tesa yaptıMurat başar mı O bahçeciye gitmiş dün profiline baktm memorial yazmyo profilinde
Bahçecideki murat başar embriyologmuş canım bizimki Murad BaşarMurat başar mı O bahçeciye gitmiş dün profiline baktm memorial yazmyo profilinde
Konu açtım kimse cvp vermedi kesinlikle aynı şeyi düşünüyorz önce 3 ay felan ön tedavi olmalı tüp bebeğe hazrlanmalyz sonra tüp bebek yapılmalı zaten 2 başarısız tüp denemem var canm artk riske atamam ki maddi manevî çok yıprandık şişli memoriala gidcem ama maaşımı biriktrp gidcem paramz olduğundan degl ama şişli memorial tek çarem olmasa bile orda devam etmek mecburiyetndeym en iyi labaratuvar orda umarm en iyi spermi seçerler de tüp bebek maceram bitmiş olur artk çok yoruldumAselhannn problem her ne olursa olsun İnfertilite erkek kaynaklıysa iyi bi Ürolog araştırmalısınız ilk önce, sizi Tüp bebeğe hazırlayacak bir ekip değil.
Bizim doktorumuz Tansel Kaplancan, 4. Ayımızdayız olumlu veya olumsuz bi sonuç yok elimizde sadece bekliyoruz.
Doktorumuzdan memnunuz, öneririm fakat bazısına iyi gelen bazısına gelmeyebilir. Siz burda değil bence Erkek İnfertilitesi başlığında aratın veya konu açın. Bir sürü doktor var ve onlarla ilgili sizinle tecrübesini paylaşacak olan muhakkak vardır. Allah şifa versin.
Acaba şimdilik sadece eşinizin durumuna mı yoğunlaşsanız? Yani doğru ürologu seçip gerekirse 6ay 1 yıl tedavimi olsanız. Şişli memorial Ürologu kim bilmiyorum ama bu ürologları iyice araştırın. Gerçekten başarılı isimler.Konu açtım kimse cvp vermedi kesinlikle aynı şeyi düşünüyorz önce 3 ay felan ön tedavi olmalı tüp bebeğe hazrlanmalyz sonra tüp bebek yapılmalı zaten 2 başarısız tüp denemem var canm artk riske atamam ki maddi manevî çok yıprandık şişli memoriala gidcem ama maaşımı biriktrp gidcem paramz olduğundan degl ama şişli memorial tek çarem olmasa bile orda devam etmek mecburiyetndeym en iyi labaratuvar orda umarm en iyi spermi seçerler de tüp bebek maceram bitmiş olur artk çok yoruldum
Canm tedavilern sonuç alacağını bilsem 3 yıldır tedavi oldu eşim gram morfoloji artmadı. Sayımız iyi hızımız da hep arttı ama morofolji artmadı. Ben egecan şerefoğlu ile konuştum oraya gidcm sanrm o ne derse uyarız 6 ay tedavi desin morfoliji artar desin beklerm zaten morfoloji artarsa ben doğal yoldan gebe kalrm kesinlikle. Tüp bebekten önce morfljiyi artrrsak zaten gebe kalrmAcaba şimdilik sadece eşinizin durumuna mı yoğunlaşsanız? Yani doğru ürologu seçip gerekirse 6ay 1 yıl tedavimi olsanız. Şişli memorial Ürologu kim bilmiyorum ama bu ürologları iyice araştırın. Gerçekten başarılı isimler.
Tansel Kaplancan
Bülent Erol
Ahmet Hakan Haliloğlu
Emre Bakırcıoğlu
Ege can Şerefoğlu
Morfoloji sıkıntısı oldugu için dediğim gibi tedaviye odaklanın ilk etapta iyi bi doktorda
Ben geçen sen klomenle kullanmıştım.
Ben ilkinde kullanmıştım. Eutrox 25 mg lıktı
Anladm tsk ederm kızlar bn iki sene kdr önce gitmiştm iç hastalıklarna kan verdm bana eutrox 25 mg verdi altı ay kullan gel dedi nyse o süre gecti kan verdm tm artık kullanma ama arada tahlil ver böyle dedi en son kan verdgmde böyle iyi kullanıyosan kullanmaya kullanmıyosan içmemeye devm et demişti tabi aradn iki sene gecti tüp bebekte tüm kan tahliline bakıyolar ya bana tiroit ilacı kullanıyomsn dedi bnde onlara da bu durumu anlattm tm sn kullan ilacı dediler içiyom şmdi sabah aç karnıBen varimmm
Kullan kullan yüksek demek ki.Anladm tsk ederm kızlar bn iki sene kdr önce gitmiştm iç hastalıklarna kan verdm bana eutrox 25 mg verdi altı ay kullan gel dedi nyse o süre gecti kan verdm tm artık kullanma ama arada tahlil ver böyle dedi en son kan verdgmde böyle iyi kullanıyosan kullanmaya kullanmıyosan içmemeye devm et demişti tabi aradn iki sene gecti tüp bebekte tüm kan tahliline bakıyolar ya bana tiroit ilacı kullanıyomsn dedi bnde onlara da bu durumu anlattm tm sn kullan ilacı dediler içiyom şmdi sabah aç karnı
Anladıım, önceden tedavi olmadınız sandım.Canm tedavilern sonuç alacağını bilsem 3 yıldır tedavi oldu eşim gram morfoloji artmadı. Sayımız iyi hızımız da hep arttı ama morofolji artmadı. Ben egecan şerefoğlu ile konuştum oraya gidcm sanrm o ne derse uyarız 6 ay tedavi desin morfoliji artar desin beklerm zaten morfoloji artarsa ben doğal yoldan gebe kalrm kesinlikle. Tüp bebekten önce morfljiyi artrrsak zaten gebe kalrm
Buna gerçekten gereksiz takılıyorsun bence. Bakmıyorlar bile morfolojiye ki.Canm tedavilern sonuç alacağını bilsem 3 yıldır tedavi oldu eşim gram morfoloji artmadı. Sayımız iyi hızımız da hep arttı ama morofolji artmadı. Ben egecan şerefoğlu ile konuştum oraya gidcm sanrm o ne derse uyarız 6 ay tedavi desin morfoliji artar desin beklerm zaten morfoloji artarsa ben doğal yoldan gebe kalrm kesinlikle. Tüp bebekten önce morfljiyi artrrsak zaten gebe kalrm
Bizim morfoloji de 0 ama doktor hiç önemsemedi bile..Buna gerçekten gereksiz takılıyorsun bence. Bakmıyorlar bile morfolojiye ki.
Canm morofolji dışında bi sorun gözükmyo ki o artarsa kendiliğinden gebelik olur zaten. Yada bizimki biraz stres. 3 eltim 1 görümcem var bu 3 yılın içinde hepsi doğurdu kuzenlerm ikisinin ikiz oldu habire gebelik doğum haberi alyrm sanrm bu kötü etklyo beni psikoljik de olablr bizimkiBuna gerçekten gereksiz takılıyorsun bence. Bakmıyorlar bile morfolojiye ki.
Aşkım bebeğim hayatım. Bizde sorun neydi sence? Ya da sebepsiz infertilerde tüp neden tutmuyo? Sen illa bi sorun arıyosun. Yok yani kadında erkekte tüm değerler dört dörtlük olsa da olmuyor bazen.Canm morofolji dışında bi sorun gözükmyo ki o artarsa kendiliğinden gebelik olur zaten. Yada bizimki biraz stres. 3 eltim 1 görümcem var bu 3 yılın içinde hepsi doğurdu kuzenlerm ikisinin ikiz oldu habire gebelik doğum haberi alyrm sanrm bu kötü etklyo beni psikoljik de olablr bizimki
Amin insallah hepmze nasip etsin Allah Canm o kürleri 4 ay kullandık biz faydası olmadı morfolji halen sıfır. Tedavi desen 3 yıldır esimin kullanamadığı ilaç içmediği macun kalmadı. Üstüne üstelik bu süreçte sexten soğudu bide bunla uğraşyrm yaaAnladıım, önceden tedavi olmadınız sandım.
Bi doğal kürlere yönelin bakalım, çok faydasını gören duymuştum. İnşallah şifa olur Allahın izniyle
Rabbim herbirimize nasip etsin inşallah
Evet bazen olmayınca olmuyor canm sorunsuz bizim şu an resmenAşkım bebeğim hayatım. Bizde sorun neydi sence? Ya da sebepsiz infertilerde tüp neden tutmuyo? Sen illa bi sorun arıyosun. Yok yani kadında erkekte tüm değerler dört dörtlük olsa da olmuyor bazen.
Olabilir. Stres çok etkiliyor ama böyle bi durumda da stres olmamak çok zor. Uzaklaşanildiğin kadar uzaklaş çevrenden yapabilşyorsan. Sen de anne olacaksın ama üzülme. Rahat ol bugünlerin tadını çıkar. Tedaviyi de olun. Bebeğinizi hayırlısıyla alın kucağınıza inşallah.Canm morofolji dışında bi sorun gözükmyo ki o artarsa kendiliğinden gebelik olur zaten. Yada bizimki biraz stres. 3 eltim 1 görümcem var bu 3 yılın içinde hepsi doğurdu kuzenlerm ikisinin ikiz oldu habire gebelik doğum haberi alyrm sanrm bu kötü etklyo beni psikoljik de olablr bizimki
Rabbim yar yardımcınız olsun..Amin insallah hepmze nasip etsin Allah Canm o kürleri 4 ay kullandık biz faydası olmadı morfolji halen sıfır. Tedavi desen 3 yıldır esimin kullanamadığı ilaç içmediği macun kalmadı. Üstüne üstelik bu süreçte sexten soğudu bide bunla uğraşyrm yaa
Canım Ankara da Recai pabuçcu diye bir doktor varmış erkek infertilitesinde iyiymiş onu araştırsan mı bi belkii vesile olurKonu açtım kimse cvp vermedi kesinlikle aynı şeyi düşünüyorz önce 3 ay felan ön tedavi olmalı tüp bebeğe hazrlanmalyz sonra tüp bebek yapılmalı zaten 2 başarısız tüp denemem var canm artk riske atamam ki maddi manevî çok yıprandık şişli memoriala gidcem ama maaşımı biriktrp gidcem paramz olduğundan degl ama şişli memorial tek çarem olmasa bile orda devam etmek mecburiyetndeym en iyi labaratuvar orda umarm en iyi spermi seçerler de tüp bebek maceram bitmiş olur artk çok yoruldum
Sebepsiz infertilite daha zor canım, bizim de öyle, eşimde de bende de hiç bir sorun yok, ama bazen doktorların da açıklayamadıkları birşeyler oluyor, olmayınca olmuyor, ben 2 senedir uğraşıyorum, sizin sorununuz yok çocuğunuz olur biraz daha deneyin diye diye seneler geçti. Tüp bebek yaptırdık düşük yaptım, yani bir sorun var demek ki, sadece tıp ve teknoloji bu sebebi bulmakta yetersiz kalıyor bazen. Belki Yumurtayla sperm birleşirken bir sorun oluyor ve gebelik oluşmuyor,o sırada bizim bunu gözlemleme şansımız yok demişti doktorum bana. Olana kadar deneyeceğiz mecburen doğal yoldan olursa da başımızın üstüneEvet bazen olmayınca olmuyor canm sorunsuz bizim şu an resmen