Kasım / Aralık Tüp Bebek Tedavisine Başlayanlar

Canım Ankara da Recai pabuçcu diye bir doktor varmış erkek infertilitesinde iyiymiş onu araştırsan mı bi belkii vesile olur
Ahsenn hanım siz coraspirin hayla kullanıyormuş iniz kanamaniz oluyordu sizinde benim hayla devam ediyor kanama hatta coraspirin içmeye başladım ondan sonra daha da arttı gibi kanam

Ahsenn hanım siz coraspirin hayla kullanıyormuş iniz kanamaniz oluyordu sizinde benim hayla devam ediyor kanama hatta coraspirin içmeye başladım ondan sonra daha da arttı gibi kanam
Ben hala kullanıyorm coraspin kanaman olsada kesmeyeceğim dedi doktor

9 haftalık ne zmana oldunuz siz yaa 😢 Zaman su mübarek. 😍 Yarın doğumum var dersin ni bakmışız. 🥰
Canım olduk çok şükür de korkuyorum kalbi mi durdu acaba diye benım bulantım falan da yok hiç ya bilmiyorum tuhaf duygular içerisindeyim

Ben anlamiyorum bu coraspirin işini benim pıhtılaşma sorunum yokki ilk gebeligimde kullanmamıştım şimdi tüp bebek hemşiresi 36.haftaya kadar kullanican dedi
Doktor bana şöyle söyledi evet sana kanama yapabilir ama bebek için çok yararlı demişti. Ben coraspirin artık oksapar iğne yapıyorm göbekten. Yani bilmiyorm canım için rahat değilse doktorla bir daha görüş

Kızlaaaar! Transferimin 2. Günündeyim 3. Gün embriyosu transfer edildi. Kaçıncı günden sonra belirti hissetmeye başladınız ve ne gibi belirtilerdi? Tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi?
Herkes belirti görmüyor canim sen belirti arama ben transfer sonrası 18 günüm bel ağrım ve göğüs hassaiyetim var o kadar

Kızlaaaar! Transferimin 2. Günündeyim 3. Gün embriyosu transfer edildi. Kaçıncı günden sonra belirti hissetmeye başladınız ve ne gibi belirtilerdi? Tecrübeli arkadaşlar yardım eder mi?
Transfer olduğum günden beri hep kasık ağrım vardı. Gaz sıkıntısı vardı hep ve bende kabızlık değil tam tersi ishal durumu vardı. En belirgin belirtim benım ateş basmasıydı.

Ahsen hanim progresyan kapsül kullanıyor musunuz haala ? Ben de coraspin folik asit ve günde üç kere progestan kullanıyorum
Ben progestanı vajinal kullanıyorm lutinus benim ki ve ben 4 tane kullanıyorm günde. Çünkü düşük riskim var uzun sürede kullanacağım sanırım fitili

Herkes belirti görmüyor canim sen belirti arama ben transfer sonrası 18 günüm bel ağrım ve göğüs hassaiyetim var o kadar
Ah aramadan durabilsem🙈 evde olmaya da alışık değilim o yüzden iyice kendimi dinler oldum. Neyse ki yarın çalışmaya başlıyorum. Teşekkür ederim açıklama için. İnşallah bebişini sağlılla kucağına alırsın, inşallah hepimiz alırız🤗🥰

X