- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 32
Bilemedm kiAyy yazarken duygularım akmış gitmiş hiç dur da diyen olmamış Kusura bakma Gelincik78 arkadaşım sen hiç korkma ben abartmış da olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilemedm kiAyy yazarken duygularım akmış gitmiş hiç dur da diyen olmamış Kusura bakma Gelincik78 arkadaşım sen hiç korkma ben abartmış da olabilirim
Teşekkür ederim canm merve
Canım merhabaTeşekkür ederim canm merve
Enfeksiyon hakkinda sormustum canım musait oldugunda diger topikte okuyup bilgi verebilirsen cok sevinirim K KurkmantoluS
Amin canım emeklerimiz boşa gitmesin inşallah. Bütün tüp bebek anneleri pozitif sonuç alalımHakkınızda hayırlısı olsun ins Allah canım
Ay ne güzel Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin canim çok ayrıntılı yazmışsın cok teşekkür ederim ihtiyacim olan da buydu.Canım merhaba
Enfeksiyon evet engel oluyor ama enfeksiyonun derecesi de önemli sanırım çünkü enfeksiyonu varken hamile kalanlar olmuş. Ama insanlar vajinal enfeksiyonla idrar yolu enfeksiyonunu karıştırıyor. Benimkisi idrar yolu değildi canım. Kronikti. Hatta sonuç kağıtlarım da kronik servisit yazardı sen de tam olarak ne yazıyor.
ben 13 ay boyunca enfeksiyon tedavisi kullandım canım. 2 farklı doktora gittim. İlk gittiğim doktora 1 yıl gittim antibiyotik fitil kullandım. Geçmedi aynı ilacı geri verdim. Doktora dedim bakın ben bunu kullandım işe yaramadı aynısını veriyorsunuz dedim. Sen bi içtiğin antibiyotiği bi daha kullanmıyor musun dedi. Ee abi işe yaramıyor işte niye kullanayım. Neyse kullandım ve evet yine işe yaramadı. 1 yıl ya 1 yıl ksıır döngü gibi aynı şeyleri söyledi bana.
her neyse artık tak etti başka doktora gittim. (Bide bu doktor hpv falan dedi Tabi öyle bşy çıkmadı ) neyse biyopsi ve kolposkopi yapıldı bana canım ama diğer gittiğim doktorda hiç demedi en sonki de demedi hsg falan diye. Yani enfeksiyon geçmedi tüplere bakmak mantıklı mı bilmiyorum. Ve ben enfeksiyon varken korundum. Çünkü doktor beebk olursa düşük ihtimalin yüksek dedi. Demekki bebek olma ihitimali de varmış neyse sonraki gittiğim doktor bana biokadın diye bi fitil verdi. (Bunu her yerde yazıyorum inşallah sorun olmaz) bunu eczacı muadilini vermek isterse kabul etme dedi. Evet eczacı muadilini vermek istedi Ben almadım başka eczaneden buldjm. Batikon renginde bi fitil. Bide antibiyotik verdi ama onu hatırlamıyorum canım. Neyse bu fitili 1 ay kullandım gittim kontrole. Enfeksiyon azalmaya başlamış. 2 kutu daha kullan geri gelmene gerek yok enfeksiyon bitmiş olur zaten dedi sonra onun dediği gibi yaptım. Bittikten sonra ona gitmedim başka bi doktora kontrole gittim. (O doktor fakültedeydi kalabalık olduğu için pandemiden dolayı gitmek istemedim) 3.gittiğim doktor baktı ve hiç enfeksiyon yok dedi ama rahimde yara var onu tedavi etmemişiz lazım dedi onun için ne kadar süre bekledğm bilmiyorum ama yine korundum. Sonra şans eseri doktora kontrol için gittiğim gün doktor çatlatma iğnesi vuralım dedi. Vurdu. Ve tuttu. Ben şok. Tam gününde gitmişim demekkş. Yara da az kalmış sıkıntı yapmaz demişti. Dediği gibi oldu ve yara geçti dedikten sonra hamile kldım. ( enfeksiyon geçtikten sonra denemedik kuzum ama enfeksiyon varken denediğimiz hiç bi zaman olmamıştı) evliliğimizin tam 2.yılında öğrendik hamilenolduğumu.
çok uzun yazdım farkındayım. Karışıksa sorabilirsin.
ekstra soğan kürü bal tarçın çörekotu. Bilmem ısırgan otu çivan perçemi o bu şu neler kullandım enfeksiyon için. Hiç biri işe yaramadı. O fitil sebep oldu kuzu yani.
Bak unutmuşum bana da doktorun biri pko dedi. Diğeri yok dediAy ne güzel Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin canim çok ayrıntılı yazmışsın cok teşekkür ederim ihtiyacim olan da buydu.
Benim bu ay 6. Denemem olucak, bu senenin başında bi kontrolde dr yumurtaliklarin tembel pko var dedi ama henüz bebek dusunmuyoduk, korunmayı bırakıp 5 ay geçince desteksiz olmucak bende pko var zaten diyerek gittim ama baska bi dr pko yok yumurtalıklar gayet iyi dedi tabi ben bisuru hacamat vs olduğum için düzelmiş diye düşünüyorum hatta eminim. Neyse muayene cok fazla enfeksiyon var dedi zaten akıntimdan biliyodum daha önceki ay başlamıştı, sogan suyu sirkeli su vs bende de etki etmedi, süt kesiği şeklinde kokusuz veya az kokulu kaşıntı vs olmayan bi süreç. Akut vajinit yazıyor e nabızda. 2 fitil, 7 antibiyotik kullandim adet boyunca, adet biter bitmez gel hsg cekelim dedi ama ben de bi umut enfeksiyon temizlenirse kendiliğinden hamile kalırım belki diye gitmedim. Ben pko var kesin klomen vs vercek diye gittim antibiyotikle döndüm, hsg deyince de canım sıkıldı yani hemen tüpleri mi tıkayacak daha gecen ay baslayan enfeksiyon diye düşündüm
Ya hiç sorma sözde özele gittim ama doktor çok kötüydü, muayene ederken ilk olduğunu korktuğumu söylediğim halde cok sert davrandı, hic konusturmadi beni ve enfeksiyon görünce tiksinir gibi davrandı cok rencide oldum sanki ilk kez enfeksiyonu olan bir kadını muayene ediyor bin yıllık doktor. Ona bi daha gitmem, baska da doktora gitmedim hic irtibatta değilim. Adet boyu kullandım ilaçları ve adetim dün bitti, şimdilik akıntı yok ama iliski olduğunda kendini gösterir mi bilmiyorum insallah kurtulmuşumdur çünkü tedavi edilmeyen yogun enfeksiyonun sperm gecisini yavaslattigini veya tüpleri tikayabilecegini okudum. Biokadini da başka yorumlarinda görmüştüm eger enfeksiyon tekrarlarsa adam akıllı baska bi doktora gidip mutlaka bunu sorucam. Reçetesiz alınmıyor mu acabaBak unutmuşum bana da doktorun biri pko dedi. Diğeri yok dedi
yani eğerki enfeksiyon varsa bence önce o tedavi edilmeli. Hsg çekilmeli mi inan bilmiyorum.
bende hacamat yaptırmıştım mutlaka faydası olmuştur tabiki.
akut sürekli olmayandı demi benim bildiğim.
çünkü bende evlenmeden öncede vardı o yüzden kronik diye geçiyor belki de.
böyle nazının geçtiğini düşündüğün bi doktorsa biokadını sorsan mı acaba. Yok sen daha mı iyi bilecen diyecek biriyse sorup canımı hiç sıkma ama.
bilemedim valla yok en önemli şey doktor şuan
Evet bana da doktor enfeksiyon spermlerin geçmesine izin vermez yada öldürür dedi. Yada sperm sağlıksız okur düşük olur vs dedi. Bence ilk işin iyi bi doktor bulmak olsun. Hangi şehirdesin. Keşke aynı şehirde olsak o doktora giderdin sende.Ya hiç sorma sözde özele gittim ama doktor çok kötüydü, muayene ederken ilk olduğunu korktuğumu söylediğim halde cok sert davrandı, hic konusturmadi beni ve enfeksiyon görünce tiksinir gibi davrandı cok rencide oldum sanki ilk kez enfeksiyonu olan bir kadını muayene ediyor bin yıllık doktor. Ona bi daha gitmem, baska da doktora gitmedim hic irtibatta değilim. Adet boyu kullandım ilaçları ve adetim dün bitti, şimdilik akıntı yok ama iliski olduğunda kendini gösterir mi bilmiyorum insallah kurtulmuşumdur çünkü tedavi edilmeyen yogun enfeksiyonun sperm gecisini yavaslattigini veya tüpleri tikayabilecegini okudum. Biokadini da başka yorumlarinda görmüştüm eger enfeksiyon tekrarlarsa adam akıllı baska bi doktora gidip mutlaka bunu sorucam. Reçetesiz alınmıyor mu acaba
Ankaradayim canım, yok cesaret edemem zaten. Bu ay bi bakayim insallah tekrarlamaz kronik hale gelirse diye korkuyorumEvet bana da doktor enfeksiyon spermlerin geçmesine izin vermez yada öldürür dedi. Yada sperm sağlıksız okur düşük olur vs dedi. Bence ilk işin iyi bi doktor bulmak olsun. Hangi şehirdesin. Keşke aynı şehirde olsak o doktora giderdin sende.
fitil de reçetesiz satılıyor mu bilmiyorum ama doktor demeden alıp kullanma canım ne olur ne olmaz
İnşallah öyle olmaz kuzum. Ama dediğüm gibi iyi bi doktor bulmalısın çünkü hamile kalınca da doktor çok önemli ben çok değiştirdim sonunda kafama göre buldum şükürAnkaradayim canım, yok cesaret edemem zaten. Bu ay bi bakayim insallah tekrarlamaz kronik hale gelirse diye korkuyorum
Ayy tamam canım seni dinleyeceğim vermeyeceğim .İdrar testiyle takip edeyim sabahlarıYa erken verip hiç strese girme 2 günde 2 kez katlandığına göre. 12. Gün değer daha da büyümüş olur ve kese görmeye daha yakın olursun. Hem son günlerde 2 tane kan verip üzülen oldu. Korkuyorum ben sen de verme.
Haklısın ablamin doktoru var ama o da yer degistirmis çok artmış muayene ücreti. Bakalım en son ona giderim heralde. Cok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgilendirdigin icin tekrar hayırlı olsun bebişinİnşallah öyle olmaz kuzum. Ama dediğüm gibi iyi bi doktor bulmalısın çünkü hamile kalınca da doktor çok önemli ben çok değiştirdim sonunda kafama göre buldum şükür
Teşekkür ederim kuzum. Sende yıl bitmeden güzel haberler alırsın inşallahHaklısın ablamin doktoru var ama o da yer degistirmis çok artmış muayene ücreti. Bakalım en son ona giderim heralde. Cok teşekkür ederim vakit ayırıp bilgilendirdigin icin tekrar hayırlı olsun bebişin
Kaçıncı gün yapacaksın cnmBen o şekilde söylüyorum belki sayan olur saymayan olur diye
Hayırlı olsunEvet canım aynı gündü seninle Bugün ki yaptığım normal ve erken gebelik testleri canım .Dün erken gebelikte çok daha silikti
Test günü. 29undaKaçıncı gün yapacaksın cnm
Ben geçen sen klomenle kullanmıştım.Tiroit ilacı kullanan vr mı aramzda tüp bebek tedavsi süresnde