Tiroit ilacı kullanan vr mı aramzda tüp bebek tedavsi süresnde
Ben ilkinde kullanmıştım. Eutrox 25 mg lıktıTiroit ilacı kullanan vr mı aramzda tüp bebek tedavsi süresnde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tiroit ilacı kullanan vr mı aramzda tüp bebek tedavsi süresnde
Ben ilkinde kullanmıştım. Eutrox 25 mg lıktıTiroit ilacı kullanan vr mı aramzda tüp bebek tedavsi süresnde
6 gün kaldı mervism hadi güzel haberler ver bize de umut ol bence 2 ay sonra istanbula gidyrm tedavi icin konu açtım doktor önerisi için istanbulda kimse cvp vermedi sen nerde yaptrdn canm tüp bebeğiTest günü. 29unda
Ben varimmmTiroit ilacı kullanan vr mı aramzda tüp bebek tedavsi süresnde
İstanbul. Okan Üniversitesi.6 gün kaldı mervism hadi güzel haberler ver bize de umut ol bence 2 ay sonra istanbula gidyrm tedavi icin konu açtım doktor önerisi için istanbulda kimse cvp vermedi sen nerde yaptrdn canm tüp bebeği
istanbulda yaşıyosan kolay canm ben maraştaym ama yinede gelcem şişli memorial a gidcem ama öncesinde 3 ay felan eşimin ön tedavi görmesi gerekir iyi bir urologta. Istanbulda var mı iyi bir ürolog tüp bebeğe hazrlicakİstanbul. Okan Üniversitesi.
Yalova'dayım. @Selenay123 var eşi azospermi hastası o yurtdışından bi hocaya gelip tedavi oluyo. Ona danışabilirsin.istanbulda yaşıyosan kolay canm ben maraştaym ama yinede gelcem şişli memorial a gidcem ama öncesinde 3 ay felan eşimin ön tedavi görmesi gerekir iyi bir urologta. Istanbulda var mı iyi bir ürolog tüp bebeğe hazrlicak
İstanbulda memorial öneririm özellikle erkek infertilitesinde çok iyi lab.çok kapsamlı6 gün kaldı mervism hadi güzel haberler ver bize de umut ol bence 2 ay sonra istanbula gidyrm tedavi icin konu açtım doktor önerisi için istanbulda kimse cvp vermedi sen nerde yaptrdn canm tüp bebeği
Bizim azospermi değil sperm sayımız yüksek hızımız da iyi tek morofolji sıfırYalova'dayım. @Selenay123 var eşi azospermi hastası o yurtdışından bi hocaya gelip tedavi oluyo. Ona danışabilirsin.
Tsk ederim. Oraya gidcem bence de en iyisi orası. Ama tüp bebekten önce eşime 2 3 ay ön tedavi gerekli sperm kalitesi için. Iyi bir ürolog aryrm istabuldaİstanbulda memorial öneririm özellikle erkek infertilitesinde çok iyi lab.çok kapsamlı
Yamam biliyorum. Adam onu bile tedavi ediyosa size de fayda eder herhalde. Sor selenaya. tugce9192 ile aynı doktorun hastasıyız. Onda da eşte problem vardı sanki morfoloji miydi ama tam hatırlamıyorum.Bizim azospermi değil sperm sayımız yüksek hızımız da iyi tek morofolji sıfır
Tamam canm tugceye sorayım bi msj kısmı açık mdr acabaYamam biliyorum. Adam onu bile tedavi ediyosa size de fayda eder herhalde. Sor selenaya. tugce9192 ile aynı doktorun hastasıyız. Onda da eşte problem vardı sanki morfoloji miydi ama tam hatırlamıyorum.
Selenaya da soooor.Tamam canm tugceye sorayım bi msj kısmı açık mdr acaba
Tugceye msj attm pozitif mi onun tüp bebeği canmSelenaya da soooor.
Tugceye msj attm pozitif mi onun tüp bebeğiSelenaya da soooor.
Tm soruyrmSelenaya da soooor.
Evet pozitif sağlıkla ilerler inşallahTugceye msj attm pozitif mi onun tüp bebeği canm
Maşallah ne güzel sana da aynı doktor şanslı gelir inşallah bu okan üniversitesi iyi mi canm ne kadar gitti özel hastane miEvet pozitif sağlıkla ilerler inşallah
Özel üniversite hastanesi işte. Ben ekipten herkesten çok çok memnun kaldım. Ama ben raporlu yaptırdım. Raporsuz onbin civarı galiba opu artı transfer.Maşallah ne güzel sana da aynı doktor şanslı gelir inşallah bu okan üniversitesi iyi mi canm ne kadar gitti özel hastane mi
Bence tüp bebek yapacaksanız ilk memorial e gidin murad hoca eşinizi görecektir zaten memorialin prof u kendisi.. gerekli takviye ve yönlendirmeleri yapacaktır sizeTsk ederim. Oraya gidcem bence de en iyisi orası. Ama tüp bebekten önce eşime 2 3 ay ön tedavi gerekli sperm kalitesi için. Iyi bir ürolog aryrm istabulda
Murat başar mı O bahçeciye gitmiş dün profiline baktm memorial yazmyo profilindeBence tüp bebek yapacaksanız ilk memorial e gidin murad hoca eşinizi görecektir zaten memorialin prof u kendisi.. gerekli takviye ve yönlendirmeleri yapacaktır size
Raporlu ne kadar kuzum bizde 3.tili doldurduk evlilgmzdeÖzel üniversite hastanesi işte. Ben ekipten herkesten çok çok memnun kaldım. Ama ben raporlu yaptırdım. Raporsuz onbin civarı galiba opu artı transfer.