- 13 Ocak 2020
- 44.550
- 167.846
- 33
@karrtanesiii gel güzelim geeel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı günün?merve geldim canım ben 2-3 gündür test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor ilk başta çatlatma etkisi diye düşündüm ama koyulaşıyor , inşallah devamı gelir
Kaç embriyo kondu ne oldu kaçıncı gün embriyosu Ay ben bilmiyom hiç bi şeeey.merve geldim canım ben 2-3 gündür test yapıyorum gittikçe koyulaşıyor ilk başta çatlatma etkisi diye düşündüm ama koyulaşıyor , inşallah devamı gelir
Canım 5.gün çift embriyo .Bugün transfer hariç 6.gün.Çatlatma iğnesinin de 13.günüKaç embriyo kondu ne oldu kaçıncı gün embriyosu Ay ben bilmiyom hiç bi şeeey.
17sinde mi idi transfer Aynı güüünCanım 5.gün çift embriyo .Bugün transfer hariç 6.gün.Çatlatma iğnesinin de 13.günü
Mervecim nasılsın benim transfer oldu dün.senin kaçıncı gün olduMilyon tane şey söylendi. Sağlıklı besleniyorum aburcuburu kestim. Sebze yemekleri, salata, meyve yiyorum devam. Yatıyorum bolca. Yemekleri eşim yaptı. Birazdan çamaşır ascam yavaş yavaş evin içinde kurutma teline. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Transfer günü hariç 6. Gündeyim.Mervecim nasılsın benim transfer oldu dün.senin kaçıncı gün oldu
Evet canım aynı gündü seninle Bugün ki yaptığım normal ve erken gebelik testleri canım .Dün erken gebelikte çok daha silikti17sinde mi idi transfer Aynı güüün
Atsana balım testleri.
O günü saymıyormuyuz ya benim o zaman 1 miTransfer günü hariç 6. Gündeyim.
Hayırlı olsun inşallah.
Oh hadi inşallah güzelce ilerlesin.Evet canım aynı gündü seninle Bugün ki yaptığım normal ve erken gebelik testleri canım .Dün erken gebelikte çok daha silikti
Ben o şekilde söylüyorum belki sayan olur saymayan olur diyeO günü saymıyormuyuz ya benim o zaman 1 mi
13. Güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmaz canım hayrlı olsunCanım 5.gün çift embriyo .Bugün transfer hariç 6.gün.Çatlatma iğnesinin de 13.günü
İnşallah canım , hepimz kavuşalım bu sefer evlatlarımızaOh hadi inşallah güzelce ilerlesin.
Teşekkür ederim canım çok sağol , bende öyle düşünüyorum bir kaç güne kan vereceğim13. Güne çatlatma iğnesinin etkisi kalmaz canım hayrlı olsun
Kan verecek misin? Verme. Test gününü bekle.İnşallah canım , hepimz kavuşalım bu sefer evlatlarımıza
Belki cuma veririm canım ya da 29 unu beklerim Verirsem de aklım orda kalır biliyorumKan verecek misin? Verme. Test gününü bekle.
Bence kan için 12. Günü bekle canım zaten var şuan çok şükür 12. Gün 14. Gün verirsin bir daha istemez doktor kese için gün verirTeşekkür ederim canım çok sağol , bende öyle düşünüyorum bir kaç güne kan vereceğim
Ya erken verip hiç strese girme 2 günde 2 kez katlandığına göre. 12. Gün değer daha da büyümüş olur ve kese görmeye daha yakın olursun. Hem son günlerde 2 tane kan verip üzülen oldu. Korkuyorum ben sen de verme.Belki cuma veririm canım ya da 29 unu beklerim Verirsem de aklım orda kalır biliyorum
. oldm ZatenKorkutmasanaaa