- 13 Ocak 2020
- 44.571
- 167.941
- 33
Aşkısı rahim dinlendirme yapılacakmış zaten şu an önemli değil ki.Canim nar suyu ic doktoruna danisip bol bol ic. Benim 3 gunde 5 mmden 9a cikardi bunun icin de uzulme yuruyus yap ordaki kan akisini hizlandir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkısı rahim dinlendirme yapılacakmış zaten şu an önemli değil ki.Canim nar suyu ic doktoruna danisip bol bol ic. Benim 3 gunde 5 mmden 9a cikardi bunun icin de uzulme yuruyus yap ordaki kan akisini hizlandir
Mervecimmm nasil gecti bugun ayyy cok heycanliyim senin icin her sey cok guzel olacak insallah Bugun is yerinde biraz yogundum da yazamadim. Merak ettim seni neler oldu anlaaatAşkısı rahim dinlendirme yapılacakmış zaten şu an önemli değil ki.
Insallah guzel sonuclar ciksinKızlar az önce dayanamadım kan verdim sonuç 1 saate çıkacak dua edinnb
Merakla vee dualarla bekliyorzKızlar az önce dayanamadım kan verdim sonuç 1 saate çıkacak dua edinnb
İyiydi çok şükür balım. çok heyacanlıydı. Allah hepimize hayırlı sonuçlar nasip etsin.Mervecimmm nasil gecti bugun ayyy cok heycanliyim senin icin her sey cok guzel olacak insallah Bugun is yerinde biraz yogundum da yazamadim. Merak ettim seni neler oldu anlaaat
Ayyy etiketle hepimiziKızlar az önce dayanamadım kan verdim sonuç 1 saate çıkacak dua edinnb
tamamdır güzel geçmesine çok sevindim darısı başıma:) kim yaptı transferi, Eray hoca değil diğmiU umut olsun buradayız canım.
Yok Nida hoca yaptı Çook tatlıydı ya çok iyi geçti hiç gerilme. Sen kaçıncı günündesin?tamamdır güzel geçmesine çok sevindim darısı başıma:) kim yaptı transferi, Eray hoca değil diğmi
Naaayn naaayn.Kizlar bugun 7 gun oldu test yapsam erken demi kasik agrim devam ediyor diye endiseleniyorum biraz
Bugün iğnelerde 7. günüm idi, kontrole gittim. sağ 11,sol 4 saydı. Eray hoca yerine bakan doktor zaten hiç konuşmuyor, takibini yapıyo çıkıyorum odadan. Cumartesi gidicem birde. Pazartesi 11. günüm olucak belki beni de alırlar pazartesi. Çok heyecanlıyım bende, ard arda pozitif haberleri alırız inşallah ya...Yok Nida hoca yaptı Çook tatlıydı ya çok iyi geçti hiç gerilme. Sen kaçıncı günündesin?
Bugun agir poset tasidim Salak gibi kasik agrim basladiNaaayn naaayn.
Maşallah pko mu vardı?Bugün iğnelerde 7. günüm idi, kontrole gittim. sağ 11,sol 4 saydı. Eray hoca yerine bakan doktor zaten hiç konuşmuyor, takibini yapıyo çıkıyorum odadan. Cumartesi gidicem birde. Pazartesi 11. günüm olucak belki beni de alırlar pazartesi. Çok heyecanlıyım bende, ard arda pozitif haberleri alırız inşallah ya...
Bi şey olmaaaaz. Sağlıklı bebek ne yapsan tutar korkma. Şimdi yapıp da çıkmazsa kendini strese sokma.Bugun agir poset tasidim Salak gibi kasik agrim basladi
Ayy nasil korktum yapmak istedim testi
Ultrasonda saydıkları kadar toplama olmuyor benim 11 tane gelirmiş 2 küçük vardı 6 tane toplandi bende şaşırdım yaMaşallah pko mu vardı?
Ben de 2 göründü 3 toplandı ben daha çok toplanıyo diye biliyodum hepUltrasonda saydıkları kadar toplama olmuyor benim 11 tane gelirmiş 2 küçük vardı 6 tane toplandi bende şaşırdım ya
tahlil sonuçlarına göre sana tam pco diyemeyiz demişti Emek hoca ama.. yokla var arasıyım galiba:)Maşallah pko mu vardı?
İnşallah hepsi çok kaliteli çıkar.tahlil sonuçlarına göre sana tam pco diyemeyiz demişti Emek hoca ama.. yokla var arasıyım galiba:)
Peki sana sordular mı 1 tane mi koyalım 2 mi diyeBen de 2 göründü 3 toplandı ben daha çok toplanıyo diye biliyodum hep