- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.449
- 38
Elini göbeğine koy Hz Zekerriya Aleyhisselamin duasını oku MerveAmin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elini göbeğine koy Hz Zekerriya Aleyhisselamin duasını oku MerveAmin inşallah.
Okuyorum inşallahElini göbeğine koy Hz Zekerriya Aleyhisselamin duasını oku Merve
Yok 28 günde olurum her ay 2 gün önceden gelirdi 3+4 gün öncesini gördüm ama gecikme hiç olmadı geçen ay lekelenmeyle başladı sonra regl geldi bu ay lekelenme gününü bile geçti yarın gitsemmi diyorum sonra pazartesi bekle diyorum bilmiyorum kiGulumse24 senin olur muydu böyle gecikmen?
Ben bile heyecan yaptım suan sen anlatırkenValla çiş tutmak zordu gerisi güzeldi. Tam emriyoyu koyarlerken bayılacaktım heyecandan.
Ay ne güzel koyarken dimi bende istiyorumBana verdiler fotoğrafını.
Bol bol oku Allah'ın izniyle tutunur bizlerede umut olursun canım rabbim emeklerinin Sabri'nin karşılığını göbüşünle doldursun ins Allah bugün çok dua ettim sana hergun ediyorum ama bugün daha çok ettim arkadaşlarımada söyledim namaz kılarken sizde Merve ye dua edin dedim gerçek ismin Merve demiOkuyorum inşallah
Test yapsana nolur.Yok 28 günde olurum her ay 2 gün önceden gelirdi 3+4 gün öncesini gördüm ama gecikme hiç olmadı geçen ay lekelenmeyle başladı sonra regl geldi bu ay lekelenme gününü bile geçti yarın gitsemmi diyorum sonra pazartesi bekle diyorum bilmiyorum ki
Seninkiler de dinlensin nakalım annesi. regl oldun mu sen?Ay ne güzel koyarken dimi bende istiyorum
Kız sus aklıma girmeTest yapsana nolur.
Evet balım Merveyim ben. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. inşallah senin de tüm işlerin su gibi ilerlesin. Çok güzeldi transfer anım. Bi ara çok heyecanlandım sırtımdan ter boşandı midem bulandı hemşireye diyom ben galiba kusucam. Ne kusması biz sana ne ettik diyo Elimi tuuyo filan. Doktor geldi ultrason görüntüsünün resmini çekti. Dur diyo çocuğun ilk fotoğrafı bende de olsun. Tam bırakıldı herkesin gözlerinde ışıklar çok güzel çok güzel dediler hep. Bilmiyorum ben çok mutlu oldum. Hepinizinki öyle geçer inşallah.Bol bol oku Allah'ın izniyle tutunur bizlerede umut olursun canım rabbim emeklerinin Sabri'nin karşılığını göbüşünle doldursun ins Allah bugün çok dua ettim sana hergun ediyorum ama bugün daha çok ettim arkadaşlarımada söyledim namaz kılarken sizde Merve ye dua edin dedim gerçek ismin Merve demi
Rabbim.bu mutluluğu kucağına alincada yaşatsın inşAllah canım benim kaç gün sonra test yapacaksınEvet balım Merveyim ben. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. inşallah senin de tüm işlerin su gibi ilerlesin. Çok güzeldi transfer anım. Bi ara çok heyecanlandım sırtımdan ter boşandı midem bulandı hemşireye diyom ben galiba kusucam. Ne kusması biz sana ne ettik diyo Elimi tuuyo filan. Doktor geldi ultrason görüntüsünün resmini çekti. Dur diyo çocuğun ilk fotoğrafı bende de olsun. Tam bırakıldı herkesin gözlerinde ışıklar çok güzel çok güzel dediler hep. Bilmiyorum ben çok mutlu oldum. Hepinizinki öyle geçer inşallah.
12 gün sonra. 29unda.Rabbim.bu mutluluğu kucağına alincada yaşatsın inşAllah canım benim kaç gün sonra test yapacaksın
5. Gün embriyosu 5 gün sonra çıkıyorda bizim götü pohlu 3. Günler niye 12 gün sonra12 gün sonra. 29unda.
Napalım bunlar daha yavru5. Gün embriyosu 5 gün sonra çıkıyorda bizim götü pohlu 3. Günler niye 12 gün sonra
Ağrım çok bugün yarın ama olmadım hala taktım He olsam gideceğim doktora bana Şubat bası demişti transferi kuzum İnşAllah tutar hepimizin kiSeninkiler de dinlensin nakalım annesi. regl oldun mu sen?
Oyyy okurken kendi anımı tekrar yaşadım bu yaşamak bile güzel. İnşallah güzel haberler alalım canımEvet balım Merveyim ben. Allah hakkımızda en hayırlısını versin. inşallah senin de tüm işlerin su gibi ilerlesin. Çok güzeldi transfer anım. Bi ara çok heyecanlandım sırtımdan ter boşandı midem bulandı hemşireye diyom ben galiba kusucam. Ne kusması biz sana ne ettik diyo Elimi tuuyo filan. Doktor geldi ultrason görüntüsünün resmini çekti. Dur diyo çocuğun ilk fotoğrafı bende de olsun. Tam bırakıldı herkesin gözlerinde ışıklar çok güzel çok güzel dediler hep. Bilmiyorum ben çok mutlu oldum. Hepinizinki öyle geçer inşallah.
Amin inşallah hepimizin.Oyyy okurken kendi anımı tekrar yaşadım bu yaşamak bile güzel. İnşallah güzel haberler alalım canım
Canim nar suyu ic doktoruna danisip bol bol ic. Benim 3 gunde 5 mmden 9a cikardi bunun icin de uzulme yuruyus yap ordaki kan akisini hizlandirKaç mm olduğunu söylemedi biraz ince dedi sadece rahim dinlendirme planlamıştı en başında zaten hayırlısı artık inşallah normale döner