AllahhVerdim aşkısı.
Bu mesajı okudum oturdum ağlıyom şu an. Kokruyorum. 2 gördü hep bilmiyorum. 08.30da burda ol dediler. 11de mmi yapar tam 36 saat sonra.Allahhşifa olsun inşallah en az 4 5 yumurta toplansın hepsinin de ici dolu çıksın döllensin inşallah
Genelde kontrolde söylenenden fazla toplanıyor ama inşallah senin de öyle olur
Pazartesi kaçta opu? Müsait olursam tam saatinde Yasin-i şerif okuyayım
Tam 36. saatte sen anesteziyi almış oluyorsun beybim. Dersim tam 11'de bitiyor geç olmaz herhalde Allah'tan bir engel olmazsa tedavinin hayırlı sonuçlara vesile olması için okuyacağımBu mesajı okudum oturdum ağlıyom şu an. Kokruyorum. 2 gördü hep bilmiyorum. 08.30da burda ol dediler. 11de mmi yapar tam 36 saat sonra.
Rabbim gönlüne göre versin. Bebeğine hayırla sarılmayı nasip etsin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın hep.Tam 36. saatte sen anesteziyi almış oluyorsun beybim. Dersim tam 11'de bitiyor geç olmaz herhalde Allah'tan bir engel olmazsa tedavinin hayırlı sonuçlara vesile olması için okuyacağım
Amin yavrum hepimizi inşallahRabbim gönlüne göre versin. Bebeğine hayırla sarılmayı nasip etsin. Hayırlı insanlarla karşılaştırsın hep.
Ah canım ne diyeyim bilemiyorum. Çok çok teşekkür ederim.Amin yavrum hepimizi inşallahAllah var, sana hep ayrı dua ediyorum. Inşallah müjdeli haberini almak nasip olur bana da
Tatlı olan hemşire pamuğu kolonyayı dök kalçana koy kuruyana kadar alma demişti. Ya da bulabilirsen alkollu su. Ben yapmadım pamuk yokta evdebende enjeksiyona gidiyorum senşn gibi bazı ablalar cokmtatlı bazıları öküz
arnica diye krem almıştımmburdan duyup . popomu alerji yaptı hiç birşey yokmuş gibi kocaman sinek ısırıkları gibi şeyler cıktı
senin çözümün varmı popoya artık ilaçların girdigi yer sertleşti benim daha 17 imci igneyi oldum
Balım doktor göbekten baktı ben duymadım ama doktor kalp atışı var dedi. 18 aralıkta randevu var o zman net duyarsın dedi. Ben de üstelemedimkalp duydun mu ahsenim
canım merve senin opu ne zaman o igne opudan 36 saat önce vuruluyor tam
Karından benimde duyulmamış tiBalım doktor göbekten baktı ben duymadım ama doktor kalp atışı var dedi. 18 aralıkta randevu var o zman net duyarsın dedi. Ben de üstelemediminşallah herşey yolunda gider
Hayirli olsun MerveeeVerdim aşkısı.
18 aralıkta 7+2 günlük gibi bişey olacak canım o zman da mı duyamam acabaKarından benimde duyulmamış ti
Vajinal görüldü
Bekle 8nci haftada filan daha net duyuluyor artık
Ben tam 8+2 de gittim18 aralıkta 7+2 günlük gibi bişey olacak canım o zman da mı duyamam acaba
Anladım canım teşekkür ederimBen tam 8+2 de gittim
Zaten başlarda kanamamdan dolayı gittim
6+2 de vajinal gördük..
Gözükebilir de aslında bı git olmassa vajinal baktirirsin. Mutlaka gözükür birşeyler varsa
AmiiinHayirli olsun Merveee
Hayırlısı olsun inşallahPazartesi opu inşallah.
Allah razı olsun canım.Hayırlısı olsun inşallah
İnşaallah canım hayırlısıİzmir yok galiba canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah pozitifi alırsın.
Sizde sorun neydi?İnşaallah canım hayırlısı