- 9 Haziran 2019
- 1.192
- 3.678
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.241
Yaa yerimBenim aklımda yağ bazlı olduğu için dağılsın diye ovalamak gerek diye kalmış. Ama nerden kaldı, arşivi hatırlamıyorum. Iğne yapılan uzvum da olabilir haber kaynağı
Yani evde olanlar için yat uyu ama dışarıda çalışmakta olanlara sıkıntıInşaallah canım. Fitil versiyonu da çok sıkıcı. Sürekli çamaşırında erimiş şeker gibi vırç vırç bişey. Günlük ped de işe yaramiyor. Sürekli hissediyorsun. Bence de zıbarmak en mantıklısı
Benim yaş 23 amh 0.78 benim ne sigara ne alkol yok Allah kucagimizi bos birakmasin ben hissediyorum olucak diye inşaallah yikilmamYaş 27 canım amh 0.6. Hiç alkol sigara tüketiyorum. Belki oda etkilemiştir. Bu arada sadece 8 yumurta olmasına rağmen ohss oldumsizin yaş kaç, sizin de amh düşük mü
Transfer başarısını etkiliyorsa ben hic umutlanmayayım. Zaten sınırdaydı estrofem de yükseltiyorsa boşuna transfer yatırmışım demek oluyorBenim tsh normal ama paranoyak oldum burda. P.tesi bem de gidip ölçtürücem sanırım. Ya benim de fırladıysa
İnşAllah hemen pozitif sonucu alırsınızBenimde merkez dışından Ahmet önoğlu ilk deneme 3. Gün çift embriyo ilk deneme
20 günde 2 kilo aldım. Hareketsizlikten, tutunsun bebişim diye iş yapmadım, fazla ayakta durmadım malum aldık kiloyu.Bu arada kilo almaktan bahsetmissiniz arkadaslar. Suanda kadar tedaviye basladigindan beri kg alan var mi? Ben 2-3 kg aldim bile..
Ay ağzın bal yesin senin Amin inşallahİnşAllah hemen pozitif sonucu alırsınız
Ben o fitile, crinone jele kurban olayımInşaallah canım. Fitil versiyonu da çok sıkıcı. Sürekli çamaşırında erimiş şeker gibi vırç vırç bişey. Günlük ped de işe yaramiyor. Sürekli hissediyorsun. Bence de zıbarmak en mantıklısı
Valla bende ilk kez bu kulübe üye oldum, kıra döke öğreniyorumTabii böyle düşünmende çevre faktörü de vardır. Hiçbir şey bilmeyip, çok şey bildiğini sananlartesa yaptılar mı? Yazım niye yan yan çıkmaya başladı bi haltlar karıştırdım galiba. Emoji de yan oldu ay gece gece ne güldüm kendime
Evet bizde onun için Erol hocayı seçtik. Hatta yeni merkez arayışına girdim, eşim zaten turkiyede en tucrubeli insanlar çalışıyoruz, gene orda deneyelim bi dur dedi.Erol Hoca zaten Prof, Türkiye’de kardeşiyle birlikte ilk tüp bebeği yapan doktorlar. Benim 7 döllenen embriyodan iki tane koydular onun dışında 5. Güne giden tek bi embriyo kaldı onu dondurdular. Çok az kaldı tecrübesizlik işte sanki hepsi donacakmış sanıyorsun..
Ben de bi kere vurdurdum. Saglik ocagina giren benle çıkan ben malesef aynı kişi olmadıYaa yerimsonrasında morluk olan yerlere masaj yapın dağılsın dedi bi hemşire eski bi iğne yerine deniyim dedim bütün akşam ağrıdı fena. Zaten bele bacağa vuruyor ağrısı. İğne yapılan uzvumun üstüne oturamadım kaç gün
Estrofem prolutex igne yan etkilerinde yaziyor kilo artisi diye bende o kadar kilo verdim tekrar almak istimiyorumestrofem transferden snra kullanılıyor sanırım.kilo yaptıgını bilmiyordum
Yok öle düşünmeyin benim kuzenim doğal yolla hamile kaldı hamileliğin 6. Haftasında tsh 9 olmuştu şimdi doğurdu ni sorun yok siz pazartesi yada özelde yarın kan tahlili verin çünkü çocuğun zeka gelişimi ilk 3 ay anneden aldığı tiroid hormonu ile sağlanıyor 3 aydan sonra kendi üretiyorBenimki tutmaz o zaman fırlamış gitmiştir
Bugün transfer oldum zaten test günü doktor onlara da bakıcaz demişti. Ilk haftalarda tsh yükselen çok duydum ben de ilaçla kontrol altina alınıyor. Ama transfer öncesi 2.5 altı olmasi gerekiyorsa benim icin cok gec transfer oldumYok öle düşünmeyin benim kuzenim doğal yolla hamile kaldı hamileliğin 6. Haftasında tsh 9 olmuştu şimdi doğurdu ni sorun yok siz pazartesi yada özelde yarın kan tahlili verin çünkü çocuğun zeka gelişimi ilk 3 ay anneden aldığı tiroid hormonu ile sağlanıyor 3 aydan sonra kendi üretiyor
Transfer sonrasi neyse yine o normal. Daha benim Transfer olmadi bile 15 günde aldim 3 kiloyu20 günde 2 kilo aldım. Hareketsizlikten, tutunsun bebişim diye iş yapmadım, fazla ayakta durmadım malum aldık kiloyu.
Ama canım öyle bişey olsa dr'lar demez mi bakalım diye? Tutanların nasil tutuyor madem yükseltiyorsa? Şansa bırakılacak şey değil sonuçta. Sen ilaç kullanıyor muydun tsh icin? Niye boşuna olsun canım ? 3 . Denemem hiç duymadım öyle bişeyTransfer başarısını etkiliyorsa ben hic umutlanmayayım. Zaten sınırdaydı estrofem de yükseltiyorsa boşuna transfer yatırmışım demek oluyor
Vakit varsa baktir sen icin rahatlar en azindan
Ben de aynı kaygılarla transferin 6. Günü doktorda aldım soluğu. Benim doktorum zaten senin değerine baktık demişti ama 2 ay önce bakılmıştı. Bu tedavide dalgalanmalar normal kimi hastamızın ilaçla bile düşüremiyoruz ama bir problem olmuyor dediği değer de 7 filanmış. Olsun dedim bakalım bende haşimato riski var 3.67ye çıkmış tsh. İlaç dozu yükseltildi. Bir problem olmadı tutunmasında. Yani hemen panik yapma keyfini sür transfer olmanın. Bak bu ilk günler önemliymiş moralin yüksek olsun inşallah sağlıkla bebeğin seninle olsunTransfer başarısını etkiliyorsa ben hic umutlanmayayım. Zaten sınırdaydı estrofem de yükseltiyorsa boşuna transfer yatırmışım demek oluyor
Vakit varsa baktir sen icin rahatlar en azindan
Canım çok geçmiş olsun. Bu ignenin göbekten yapılan versiyonu var ben ondan vuruldum. Cok az acıtıyor ancak devlet karşılamıyor. Eger maddi durumunuz el verirse ve kalçadan olan iğne seni çok rahatsız ederse düşün birYaa yerimsonrasında morluk olan yerlere masaj yapın dağılsın dedi bi hemşire eski bi iğne yerine deniyim dedim bütün akşam ağrıdı fena. Zaten bele bacağa vuruyor ağrısı. İğne yapılan uzvumun üstüne oturamadım kaç gün
Amin canim. Allah hepimize nasip etsin. İnsallah sonucunuz olumlu olurBenim yaş 23 amh 0.78 benim ne sigara ne alkol yok Allah kucagimizi bos birakmasin ben hissediyorum olucak diye inşaallah yikilmam
Ay estrofem kilo mu yapıyor. Ben buna sevindim zaten kilo alamıyorumEstrofem prolutex igne yan etkilerinde yaziyor kilo artisi diye bende o kadar kilo verdim tekrar almak istimiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?