Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Benim aklımda yağ bazlı olduğu için dağılsın diye ovalamak gerek diye kalmış. Ama nerden kaldı, arşivi hatırlamıyorum. Iğne yapılan uzvum da olabilir haber kaynağı
Yaa yerim sonrasında morluk olan yerlere masaj yapın dağılsın dedi bi hemşire eski bi iğne yerine deniyim dedim bütün akşam ağrıdı fena. Zaten bele bacağa vuruyor ağrısı. İğne yapılan uzvumun üstüne oturamadım kaç gün

Yani evde olanlar için yat uyu ama dışarıda çalışmakta olanlara sıkıntı

Yaş 27 canım amh 0.6. Hiç alkol sigara tüketiyorum. Belki oda etkilemiştir. Bu arada sadece 8 yumurta olmasına rağmen ohss oldum sizin yaş kaç, sizin de amh düşük mü
Benim yaş 23 amh 0.78 benim ne sigara ne alkol yok Allah kucagimizi bos birakmasin ben hissediyorum olucak diye inşaallah yikilmam

Benim tsh normal ama paranoyak oldum burda. P.tesi bem de gidip ölçtürücem sanırım. Ya benim de fırladıysa
Transfer başarısını etkiliyorsa ben hic umutlanmayayım. Zaten sınırdaydı estrofem de yükseltiyorsa boşuna transfer yatırmışım demek oluyor
Vakit varsa baktir sen icin rahatlar en azindan

Ben o fitile, crinone jele kurban olayım hem fitil hem iğne versiyonu beter

Valla bende ilk kez bu kulübe üye oldum, kıra döke öğreniyorum yok canım tese yapılmadı, devlet hastanesi işte, azospermi hastaları dışında belki tese yapıyorlardı. Ama bu sefer ben merkeze sorucam, belki tese yapar bu merkez. Eşimle de konuştum oda isterlerse tese olurum dedi. Allahtan eşim ılımlı biri, şükür ugrastirmiyor beni, elini oda taşın altına koyuyor

Evet bizde onun için Erol hocayı seçtik. Hatta yeni merkez arayışına girdim, eşim zaten turkiyede en tucrubeli insanlar çalışıyoruz, gene orda deneyelim bi dur dedi.

Ben de bi kere vurdurdum. Saglik ocagina giren benle çıkan ben malesef aynı kişi olmadı ben epey titretmiştim valla asena gibi

Benimki tutmaz o zaman fırlamış gitmiştir
Yok öle düşünmeyin benim kuzenim doğal yolla hamile kaldı hamileliğin 6. Haftasında tsh 9 olmuştu şimdi doğurdu ni sorun yok siz pazartesi yada özelde yarın kan tahlili verin çünkü çocuğun zeka gelişimi ilk 3 ay anneden aldığı tiroid hormonu ile sağlanıyor 3 aydan sonra kendi üretiyor

Bugün transfer oldum zaten test günü doktor onlara da bakıcaz demişti. Ilk haftalarda tsh yükselen çok duydum ben de ilaçla kontrol altina alınıyor. Ama transfer öncesi 2.5 altı olmasi gerekiyorsa benim icin cok gec transfer oldum

Transfer başarısını etkiliyorsa ben hic umutlanmayayım. Zaten sınırdaydı estrofem de yükseltiyorsa boşuna transfer yatırmışım demek oluyor
Ama canım öyle bişey olsa dr'lar demez mi bakalım diye? Tutanların nasil tutuyor madem yükseltiyorsa? Şansa bırakılacak şey değil sonuçta. Sen ilaç kullanıyor muydun tsh icin? Niye boşuna olsun canım ? 3 . Denemem hiç duymadım öyle bişey

Ben de aynı kaygılarla transferin 6. Günü doktorda aldım soluğu. Benim doktorum zaten senin değerine baktık demişti ama 2 ay önce bakılmıştı. Bu tedavide dalgalanmalar normal kimi hastamızın ilaçla bile düşüremiyoruz ama bir problem olmuyor dediği değer de 7 filanmış. Olsun dedim bakalım bende haşimato riski var 3.67ye çıkmış tsh. İlaç dozu yükseltildi. Bir problem olmadı tutunmasında. Yani hemen panik yapma keyfini sür transfer olmanın. Bak bu ilk günler önemliymiş moralin yüksek olsun inşallah sağlıkla bebeğin seninle olsun

Canım çok geçmiş olsun. Bu ignenin göbekten yapılan versiyonu var ben ondan vuruldum. Cok az acıtıyor ancak devlet karşılamıyor. Eger maddi durumunuz el verirse ve kalçadan olan iğne seni çok rahatsız ederse düşün bir adı prolutex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…