- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.201
Umarım hepimiz için en hayırlısı olurTabii canım, bende son ana kadar ümit ettim ama çok da heveslenmedim. Umarım pozitif sonuç alırsın
Hemem kalkmayıp elinle ovalayabilirsin.Arkadaşlar proluton veya pregesteron iğnesi olanlar, benim iğneyi olduktan sonra kalkıyorum hemen. Eşofmanımın popo kısmı, hep yağ olmuş yani ilaç hep dışarı çıkmış. Böyle sorun yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
İnşAllah abla Allah razı olsun haberdar edeceğim siziInşaallah kanama alanı oluşmuştur ordan geliyordur. Her kan da bebekle alakalı olmayabiliyor. Allah yardımcın olsun balım. Kötü bişey değildir inşaallah
Ah canim insallah dualarimiz seninle umarim güzel seyler duyarsinnDualarınızı eksik etmeyin korkuyorum. Eşimi bekliyorm gideceğim hastaneye. Allah hepinizden razı olsun
Bekliyorum kuşumİnşAllah abla Allah razı olsun haberdar edeceğim sizi
8 tane toplandı, 5 embriyo oldu
Allahhhh nolcak bakalımBen yarım saat öncesine kadar hiçbir sey hissetmiyordum şu an hafif batmalar var. Valla bilmiyom ki inşallah iyi anlaşır rahimle embriyolar
Bir-kac bankayla görüştük 2 den fazla yapmiyrz diyrlardi. Aynn cnm bakalım arastiryrmCanım teb yapı kredi garanti vb bir sürü banka yapıyor. Ya da nakit avans çekip 12 taksitle ödeyebilirsin, arastir nakit avans olayını
Bi 15-20 saniye bastır canım alkollü pamukla. Hemen kalkma. Ben hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım. Ama benim de kalçam mosmor oldu. Sanırım hemşireler hızlı vuruyor, sertleşti bir de. Sabah akşam progestan yaptırdım 5 günde 1 de proluton.Arkadaşlar proluton veya pregesteron iğnesi olanlar, benim iğneyi olduktan sonra kalkıyorum hemen. Eşofmanımın popo kısmı, hep yağ olmuş yani ilaç hep dışarı çıkmış. Böyle sorun yaşayan var mı? Ne yapabilirim?
Evet evet Rabbime olan inancım yüreğime ferahlık veriyor hamdolsun bu da geçer bizde güzel günleri görürüz Allah’ın izniyleCanım vardır hersey de bir hayır, demek ki böyle olması lazımmış. Anneciginde bir an önce eski sağlığına kavuşur inşallah
Canım doktorum dışardan Aral Özbal ilk tüp bebek denememiz senin kim?Aynı merkezde olmuşuz canım ya doktorun da mı merkezden yoksa dışarıdan mı?
Teşekkür ederim cevap için, acele etmeyeyim kalkmak için o halde :)Hemem kalkmayıp elinle ovalayabilirsin.
Teşekkür ederim cevap için, benim de sertleşti ve morardı. Söylediklerini uygulayacağım :)Bi 15-20 saniye bastır canım alkollü pamukla. Hemen kalkma. Ben hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım. Ama benim de kalçam mosmor oldu. Sanırım hemşireler hızlı vuruyor, sertleşti bir de. Sabah akşam progestan yaptırdım 5 günde 1 de proluton.
Evet ya benim canım çok tatlıdır hiç sevmiyorum bu huyumu Allah başka dert sorun vermesinde ama tabi normal doğuramazdımHahahha ciglik mi transferde bi denormal dogumda nolurdun acaba allah bilir benimki normal oldu ama ne sen sor ne ben söyleyim canimdan can gitti resmen
Ovalama ama sadece bastır canım, koficim hemşire ovalarsan kanamayı dağıtırsın daha çok morarır demişti. Bir de sonrasında evde alkollü ya da kolonyalı pamuk koy dediler morluklar için de. Rica ederim ne demekTeşekkür ederim cevap için, acele etmeyeyim kalkmak için o halde :)
Teşekkür ederim cevap için, benim de sertleşti ve morardı. Söylediklerini uygulayacağım :)
Benim doktorum dışarıdan işlemler merkezde yapılıyor ilk denemen bu yüzden pek bir tecrübem yok. Doktorum o merkezi dedi bizde okeyledikBende tavmergendeydim. Ayşin hocayla çalıştım. Siz merkezdeki doktorla mi dışarıdan doktorla mi çalıştınız? Bir de embriyologlari ve laboratuvarları iyi mi gerçekten, bilginiz var mı
Off hiç detayları bilmiyoruz ki. Devlette apar topar yapıp hiç bişey demediler. Gerçekten çok sag ol canımTamm 8 kötü değil ki canım. Az deyince ben 3 4 sandım. Benim de 8 taneyle 5. Güne gidildi. 3'te bozulmaya basliyorsa spermden. Bana düşmez tabii ama kendindense eşine yogunlaşın bence
Çok teşekkürler değerli bilgiler içinOvalama ama sadece bastır canım, koficim hemşire ovalarsan kanamayı dağıtırsın daha çok morarır demişti. Bir de sonrasında evde alkollü ya da kolonyalı pamuk koy dediler morluklar için de. Rica ederim ne demek
Ya işte objektif kimden bilgi alıcaz onu bilmiyorum. Herkes çalıştığın laboratuvar için iyi der tabii ki. Galiba ben önce iyi bir urolog bulup eşime randevu almam lazımİzmirde rahat bulursun. Bak biz normalde İstanbulda oturuyorduk şimdi eşimin görevi nedeniyle urfadayız urfada tabiki iyi merkez yok tüp bebek hastanesi daha geçen yıl açıldı. Biz de antepte bulduk güneydoğunun şartları daha zor ama bulduk. Eşimden kaç tane sperm örneği aldılar bir türlü onay görmedi doktor. En son opu günü doktor laboratuvarı uyardı teseye almayalım çok dikkatli çalışın dedi. Allah razı olsun doktordanbulundu spermler 24 yumurta 15 işlem geçirdi 7 döllenme 3 tane 5. Gün embriyo tek transfer pozitif görünüyor şimdilik . İlk denemem izdi. Laboratuvar ve doktor çok önemli çok araştırın olmadı çevre ilden bakın biz 2 saatlik yola gittik her muayenede urfadan antepe
Amin canim vermesinEvet ya benim canım çok tatlıdır hiç sevmiyorum bu huyumu Allah başka dert sorun vermesinde ama tabi normal doğuramazdım
Hade bekliyorum hakkında hayırlısı neyse o olsun canım üzülmek yok tabiki sonuç ne olırsa olsunYapmıyorum canım hayrılısı olsun yapacak bişey yok ben elim den geleni yapayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?