- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.281
Niye simdiden umitsizlige kapılıyorsun canim tsh yukseklerde hamile kalan cok insan var bende en son 3.10 cikti 2.60 lardan cikmis 25 mg 50 mg cikardi doktorum carsamba tramsfer olucam inslalahTransfer başarısını etkiliyorsa ben hic umutlanmayayım. Zaten sınırdaydı estrofem de yükseltiyorsa boşuna transfer yatırmışım demek oluyor
Vakit varsa baktir sen icin rahatlar en azindan
Aslında bunu sana söylemiştim kahverengi geldiğinde. Doktorun gerek görmedi. İnşallah birşey olmaz canım. Yarın testinde belli olur. Hazır gitmişken yine ver.Hastaneye gitmemi kan vermemi ve iğne yaptırmamı söyledi
İnsan öyle oluyor canım ben de aynıydım taktım durdum, sanki çok biliyomuşum gibi tutmazsa bundan tutmaz bile dedimama alakası yokmuş. Öyle olsa riske atar mı doktorun? Ne güzel embriyolog da güzel konuşmuş sen şimdi güzel güzel dinlen özellikle ilk iki gün. Güzel haberlerini bekliyorum
Bana yaptı bile sabah olunca hemen elim gidiyorSen daha ne kadar kullanıcakmışsın ki? Korkarım bağımlılık yapıcak bu iğneler bize
Iste herkesin bunyesi ayri bende azicik dikkat etmesim cok rahat kilo alam bi insanim bende siskinlik ve odem yapiyo malesefAy estrofem kilo mu yapıyor. Ben buna sevindim zaten kilo alamıyorumtedaviye 49 kiloyla başladım 49 kiloyla bitirdim bana yaramıyor hiç bişey
Bişey kalmadı senin transfere de çok duygulandımNiye simdiden umitsizlige kapılıyorsun canim tsh yukseklerde hamile kalan cok insan var bende en son 3.10 cikti 2.60 lardan cikmis 25 mg 50 mg cikardi doktorum carsamba tramsfer olucam inslalah
Öyle sürekli bakılmazmış zaten dedim sürekli değil ki transfer öncesi bakılsa yeterdi. Bazen biz doktorlardan çok biliyoruz heEvet ya ben de onu anlamadım. Madem bu kadar oynatıyor tsh'ı , sürekli kontrol etmezler mi diye
Tv izlerken hiç bakmadan alıp çakıyormuşsun iğneyiBana yaptı bile sabah olunca hemen elim gidiyorbilmiyorum ki canım 1 Aralıka kadar kesin de sonrasına doktor karar verir herhalde. Ama duyduğum 3 aya kadar kullanılıyormuş.
Tamm tedavinin başında baktı zaten. Yok estrofem yükseltiyomuş ya, sanki hep öyle kalıyo gibi. Neyse ben baktirmicam vazgeçtimÖyle sürekli bakılmazmış zaten dedim sürekli değil ki transfer öncesi bakılsa yeterdi. Bazen biz doktorlardan çok biliyoruz hedalgalanması normal dedi doktor hamile kalırsanız ayda bir baktırırsınız inşallah dedi
Ailenizin iğnecisi olurum hanımlaaarTv izlerken hiç bakmadan alıp çakıyormuşsun iğneyi3 ay ne ki, 1 ayı bitti bile
Alalh razi olsun canim ailem gibi oldunuz inanki herseyi birlikte atlatiyoruzBişey kalmadı senin transfere de çok duygulandımburda en başından beri beraberiz ya. Ne günler geçirdik. Daha dün adet olmayı bekliyorduk. Transfer günün geldi nerdeyse. Derken test günün gelicek. O zaman ben de nihayet transfer olmuş olucam. Senden pozitifi duyucaz inşaallah, sonra heyecanla beni bekliycez. Ben de pozitif alıcam inşaallah. Sonra böyle uzayıp gidicek... Iyi düşünelim iyi olsun diğer ihtimalleri yazmadım o yüzden
Merak ediyosan baktır canım hiç içinde kalmasın. Hep öyle kalmaz merak etme ayrıca, vücut atıyor hormon ilaçlarını zamanlaTamm tedavinin başında baktı zaten. Yok estrofem yükseltiyomuş ya, sanki hep öyle kalıyo gibi. Neyse ben baktirmicam vazgeçtim
@ harfi koy sonra isim yazmaya başka canım, etiket öyle çıkıyorSenin dilin ne söylirşener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki
Tamam canım dikkat ederim, prolutex henüz morluk yapmadı göbekte sade acısı var. benim günde iki kurnazlık işlemiyor
Teşekkürler, amin canimCokca amin Tamam mutlaka yazarım size rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Yasemin hanım mi doktorun bende takip ediyorum onu çok pozitif bir doktora benziyor. Resimden tanıdım doktor paylaştı gebe hastam diye sen hala inanamiyorsunCanım ben instağram kullanmadığımdan bilmiyorum paylaş mış mı
Valla kalcadan vurulsaydim ben de eve ayarlayacaktim birini. Ama iş başa düştü yineAilenizin iğnecisi olurum hanımlaaarşaka bi yana hemşire bir tanıdığım olsa ne iyi olurmuş. Yumurta büyütücüler, çatlatmalar filan ne güzelmiş ya. Bir de ben 2.toplamada hem totodan hem göbekten iğne oldum ona rağmen. Evet ya sabır diyoruz sağlıklı olsun da mor da güzel renk aslında
Ben de öyle diliyorum ve inanıyorumAlalh razi olsun canim ailem gibi oldunuz inanki herseyi birlikte atlatiyoruzannem babam disinda kimse bilmiyor..demi ya adeti bekle ilaci bekle transferi bekle bende inaniyorum ve hep olumlu bakiyorum Rabbim nasip edecek hamileligimiz de konusucaz boyle
Bide onunla kafamı bulandırmiyim şimdi. Aile hekimimiz delirdiğimi düşünmesinMerak ediyosan baktır canım hiç içinde kalmasın. Hep öyle kalmaz merak etme ayrıca, vücut atıyor hormon ilaçlarını zamanla
Çok sağ olasın canım@ harfi koy sonra isim yazmaya başka canım, etiket öyle çıkıyor
Tüh senin ignen cokmus. Allah kolaylık versin canım
Takvimler çoğalıyor çok seviniyorumAgzından bal damlıyor koficm rabbim kucaklarımızı doldursun insallah kimseyi evlatsız bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?