Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ya işte objektif kimden bilgi alıcaz onu bilmiyorum. Herkes çalıştığın laboratuvar için iyi der tabii ki. Galiba ben önce iyi bir urolog bulup eşime randevu almam lazım
Haklısın herkes kendi yerine iyi der ama internetten araştır merkez ve doktor yorumlarını falan oku. Ama dediğin gibi önce ürolog lazım

Tabii böyle düşünmende çevre faktörü de vardır. Hiçbir şey bilmeyip, çok şey bildiğini sananlar tesa yaptılar mı? Yazım niye yan yan çıkmaya başladı bi haltlar karıştırdım galiba. Emoji de yan oldu ay gece gece ne güldüm kendime

Bizim merkezde çalışan aysın hanım ama tüm işlemler Erol tavmergenin onayı olmadan yapılmıyor.
Erol Hoca zaten Prof, Türkiye’de kardeşiyle birlikte ilk tüp bebeği yapan doktorlar. Benim 7 döllenen embriyodan iki tane koydular onun dışında 5. Güne giden tek bi embriyo kaldı onu dondurdular. Çok az kaldı tecrübesizlik işte sanki hepsi donacakmış sanıyorsun..

Benimde merkez dışından Ahmet önoğlu ilk deneme 3. Gün çift embriyo ilk deneme
Aynıyız tüm şartlarda Ben bugün delirdim artık bir ağlıyorum bir gülüyorum Allah sonumuzu hayırlı etsin. Umut etmekte zorlanıyorum belirtilerim var aslında ama ilaçlar bir numaralı umut hırsızı

Benim de doktorum 3 embriyo transfer edecekti taki o güne kadar öyle diyordu yumurtaları çözdürdü kalitesi iyi olunca 2 koydu birini tekrar dondurdular

Hmm bana kan verirken ovma kanamayı dağıtırsın demişlerdi. Kalçadan olanda ovuluyor diye biliyordum. Filmlerin yalancısıyım

Hmm bana kan verirken ovma kanamayı dağıtırsın demişlerdi. Kalçadan olanda ovuluyor diye biliyordum. Filmlerin yalancısıyım
Valla hemen sonra ovmadım bastırdım ama yine de morardı hep, dimi normalde bi keşkül titretmesi yapın derler

Valla hemen sonra ovmadım bastırdım ama yine de morardı hep, dimi normalde bi keşkül titretmesi yapın derler
Benim aklımda yağ bazlı olduğu için dağılsın diye ovalamak gerek diye kalmış. Ama nerden kaldı, arşivi hatırlamıyorum. Iğne yapılan uzvum da olabilir haber kaynağı

Akıntım daha kırmızıya döndü kızlar yolunda gitmeyen bişeyler var sanırm
Canım dün benim de aynı oldu yoğunlaşmaya da başladı proluton depot iğne yapıldı
Fitil sayısı arttırıldı çok şükür bugün hiçbir şey yok yarın tekrar test vereceğim inşallah yeterince artar değer

Çok şeker maşallah. Ben çok sevdim doktorumu ve ekibimi. Bu doktoru bana km öteden birisi tavsiye etti inşallah bizede faydası olur
Inşaallah canım. Fitil versiyonu da çok sıkıcı. Sürekli çamaşırında erimiş şeker gibi vırç vırç bişey. Günlük ped de işe yaramiyor. Sürekli hissediyorsun. Bence de zıbarmak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…