- 9 Haziran 2019
- 1.192
- 3.678
- 133
- 36
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.261
Allahım yaBen de bi kere vurdurdum. Saglik ocagina giren benle çıkan ben malesef aynı kişi olmadıben epey titretmiştim valla asena gibi
Ben o fitile, crinone jele kurban olayımhem fitil hem iğne versiyonu beter
Çok teşekkür ederim canımCanım çok geçmiş olsun. Bu ignenin göbekten yapılan versiyonu var ben ondan vuruldum. Cok az acıtıyor ancak devlet karşılamıyor. Eger maddi durumunuz el verirse ve kalçadan olan iğne seni çok rahatsız ederse düşün biradı prolutex
Ay içim rahatladı. Yel vursa eyvah tutmayacak diye panik yapıyormuş insan. Ben de geçen ay baktırdım tsh 2.350 çıktı. Embriyolog çok olumlu konustu bugün, doktor da öyleydi. Tsh yüzünden olmazsa çok üzülürümBen de aynı kaygılarla transferin 6. Günü doktorda aldım soluğu. Benim doktorum zaten senin değerine baktık demişti ama 2 ay önce bakılmıştı. Bu tedavide dalgalanmalar normal kimi hastamızın ilaçla bile düşüremiyoruz ama bir problem olmuyor dediği değer de 7 filanmış. Olsun dedim bakalım bende haşimato riski var 3.67ye çıkmış tsh. İlaç dozu yükseltildi. Bir problem olmadı tutunmasında. Yani hemen panik yapma keyfini sür transfer olmanın. Bak bu ilk günler önemliymiş moralin yüksek olsun inşallah sağlıkla bebeğin seninle olsun
Kuvetturk kullaniyorum saglikla ve egitimde vade farksız 5 taksit yapiyorKızlar bnm sorum tamamen farklı belki aranızda bilen vardır sağlıkta hangi banka kredi kartına taksit yapıyor acaba bilgnz varmıdır hepimiz bu yollardan geçiyoruz tedavide kredi kartından tek çekim yaptırıp hangi banka taksite bölüyor biz vakıfla çalışıyoruz ama vakıf bu ay sağlıkta taksit yapmıyormus
Koficim benden duymuş olma ama o da yakıyor baya dünden beri ona geçtimBizim dr sadece göbekten iğne veriyomuş sabaj akşamkurtuldum ikisinden de
Hiç sorma. Baktım çaktırmadan düz yürüyemicem, ben de bileğimi burkmuşum gibi bacağımı tuta tuta yürüdüm. Popomdan vurgun yediğim anlaşılmasın diyeAllahım yagece gece beni çok güldürdün canım Allah da seni güldürsün, gönlüne göre versin morarma filan olmadı mı peki? Gerçi benim günde ikiydi transfer sonrası. Penguene döndüm valla yürüyüşüm değişti
Daha olmadım 4 gündür iğne kullaniyorum☺Amin canim. Allah hepimize nasip etsin. İnsallah sonucunuz olumlu olurbu arada sizin kaç yumurta toplandı ve embriyo oldu
Senin dilin ne söylirKoficim benden duymuş olma ama o da yakıyor baya dünden beri ona geçtimelinde ısıtmanın faydası oluyor muymuş kızlar burda okumuştum öyle bir şey?
İnsan öyle oluyor canım ben de aynıydım taktım durdum, sanki çok biliyomuşum gibi tutmazsa bundan tutmaz bile dedimAy içim rahatladı. Yel vursa eyvah tutmayacak diye panik yapıyormuş insan. Ben de geçen ay baktırdım tsh 2.350 çıktı. Embriyolog çok olumlu konustu bugün, doktor da öyleydi. Tsh yüzünden olmazsa çok üzülürüm
Ah morluklar ah, hala izleri duruyor bende. İlacı yapınca iğneyi 3 sn kadar daha icerde tut sonra çek, o zaman daha az morartiyor canımÇok teşekkür ederim canımona döndük dünden beri. Niyeyse benim transfer zamanı bulunmuyo diye kalça verisyonunu vermiş doktor. Elimde prolutex vardı aslında. İlaçları anlatan hemşireye sordum. O da mg'ları farklı doktor bunu yazdıysa bunu kullanın dedi. Dün artık doktora söyledim, o da bi sıkıntı olmaz prolutex kullan dedi. Zaten bir de oksapar var o da göbeğimi morarttı. Bacağa geçtim onda da bugün.
Ben en son söyle bir kurnazlık bulmuştum, tek doz vurulduğum için, yatağa girmeden önce iğneyi hemen eşime yaptırıp yatıyordum. Ben uyurken acısı geçmiş oluyorduKoficim benden duymuş olma ama o da yakıyor baya dünden beri ona geçtimelinde ısıtmanın faydası oluyor muymuş kızlar burda okumuştum öyle bir şey?
Hesap detayları yazan yere basın bilgilerinizin yazdigi sayfada alt taraflara doğru bebeğinizin muhtemel doğum tarihi yazan yere tarih girin değişiklikleri kaydedin bu kadar :)Bu takvim nasıl olusturdunuz?
Yok canım ya öle düşünme ozaman sen hemen yaptır yüksekse ilaca başlarsın hemen 10 gün beklemeBugün transfer oldum zaten test günü doktor onlara da bakıcaz demişti. Ilk haftalarda tsh yükselen çok duydum ben de ilaçla kontrol altina alınıyor. Ama transfer öncesi 2.5 altı olmasi gerekiyorsa benim icin cok gec transfer oldum
Hayırlı olsun o ilaçlar ne icin?merhaba herkese, ben de bu ay ikinci tüp bebek denememi yapacağımı sanarken bir ay daha bekleyeceğimi öğrendim bugün. aralık ayındaki adetimle başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. 1 ay cyclo progynova kullanmam gerekiyormuş
Ağrıyor ama zamanla geçiyor ya yenisi yapılınca bi ferahlamış hissediyodum ben vücut alıştı acı çekmeye herhalde sonra baştanHiç sorma. Baktım çaktırmadan düz yürüyemicem, ben de bileğimi burkmuşum gibi bacağımı tuta tuta yürüdüm. Popomdan vurgun yediğim anlaşılmasın diyeyoo hiç morarmadı ama morarık gibi ağırdı bi kaç gün.
Bol bol yumurta ve embriyonuz olsun inşallahDaha olmadım 4 gündür iğne kullaniyorum☺
Tamam canım dikkat ederim, prolutex henüz morluk yapmadı göbekte sade acısı var. benim günde iki kurnazlık işlemiyorAh morluklar ah, hala izleri duruyor bende. İlacı yapınca iğneyi 3 sn kadar daha icerde tut sonra çek, o zaman daha az morartiyor canım
Ben en son söyle bir kurnazlık bulmuştum, tek doz vurulduğum için, yatağa girmeden önce iğneyi hemen eşime yaptırıp yatıyordum. Ben uyurken acısı geçmiş oluyordu
Sen daha ne kadar kullanıcakmışsın ki? Korkarım bağımlılık yapıcak bu iğneler bizeAğrıyor ama zamanla geçiyor ya yenisi yapılınca bi ferahlamış hissediyodum ben vücut alıştı acı çekmeye herhalde sonra baştanşimdi az göbekten yapayım geçerim ona yine diye düşünüyorum dinlendire dinlendire
Cokca amin Tamam mutlaka yazarım size rabbim hepimizin yardimcisi olsunBol bol yumurta ve embriyonuz olsun inşallahsizin için sıkıntı olmazsa, kaç yumurta toplandığını sonra paylasirsaniz sevinirim benzer amh yaş ve sağlık durumumuz var gibi, ondan merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?