Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Ben de bi kere vurdurdum. Saglik ocagina giren benle çıkan ben malesef aynı kişi olmadı ben epey titretmiştim valla asena gibi
Allahım ya gece gece beni çok güldürdün canım Allah da seni güldürsün, gönlüne göre versin morarma filan olmadı mı peki? Gerçi benim günde ikiydi transfer sonrası. Penguene döndüm valla yürüyüşüm değişti

Çok teşekkür ederim canımona döndük dünden beri. Niyeyse benim transfer zamanı bulunmuyo diye kalça verisyonunu vermiş doktor. Elimde prolutex vardı aslında. İlaçları anlatan hemşireye sordum. O da mg'ları farklı doktor bunu yazdıysa bunu kullanın dedi. Dün artık doktora söyledim, o da bi sıkıntı olmaz prolutex kullan dedi. Zaten bir de oksapar var o da göbeğimi morarttı. Bacağa geçtim onda da bugün.

Ay içim rahatladı. Yel vursa eyvah tutmayacak diye panik yapıyormuş insan. Ben de geçen ay baktırdım tsh 2.350 çıktı. Embriyolog çok olumlu konustu bugün, doktor da öyleydi. Tsh yüzünden olmazsa çok üzülürüm

Kuvetturk kullaniyorum saglikla ve egitimde vade farksız 5 taksit yapiyor

Bizim dr sadece göbekten iğne veriyomuş sabaj akşam kurtuldum ikisinden de
Koficim benden duymuş olma ama o da yakıyor baya dünden beri ona geçtim elinde ısıtmanın faydası oluyor muymuş kızlar burda okumuştum öyle bir şey?

Hiç sorma. Baktım çaktırmadan düz yürüyemicem, ben de bileğimi burkmuşum gibi bacağımı tuta tuta yürüdüm. Popomdan vurgun yediğim anlaşılmasın diye yoo hiç morarmadı ama morarık gibi ağırdı bi kaç gün.

merhaba herkese, ben de bu ay ikinci tüp bebek denememi yapacağımı sanarken bir ay daha bekleyeceğimi öğrendim bugün. aralık ayındaki adetimle başlayacağım bir aksilik çıkmazsa. 1 ay cyclo progynova kullanmam gerekiyormuş

Koficim benden duymuş olma ama o da yakıyor baya dünden beri ona geçtim elinde ısıtmanın faydası oluyor muymuş kızlar burda okumuştum öyle bir şey?
Senin dilin ne söylir şener şenin sesi kulağımda çınladı okuyunca yakmıyor dedi bana rabbimnasip. Rabbimnasip nerdesin kuşum? Etiketlemeyi de bilmiyorum ki

İnsan öyle oluyor canım ben de aynıydım taktım durdum, sanki çok biliyomuşum gibi tutmazsa bundan tutmaz bile dedim ama alakası yokmuş. Öyle olsa riske atar mı doktorun? Ne güzel embriyolog da güzel konuşmuş sen şimdi güzel güzel dinlen özellikle ilk iki gün. Güzel haberlerini bekliyorum

Ah morluklar ah, hala izleri duruyor bende. İlacı yapınca iğneyi 3 sn kadar daha icerde tut sonra çek, o zaman daha az morartiyor canım
Ben en son söyle bir kurnazlık bulmuştum, tek doz vurulduğum için, yatağa girmeden önce iğneyi hemen eşime yaptırıp yatıyordum. Ben uyurken acısı geçmiş oluyordu

Yok canım ya öle düşünme ozaman sen hemen yaptır yüksekse ilaca başlarsın hemen 10 gün bekleme

Hayırlı olsun o ilaçlar ne icin?

Ağrıyor ama zamanla geçiyor ya yenisi yapılınca bi ferahlamış hissediyodum ben vücut alıştı acı çekmeye herhalde sonra baştan şimdi az göbekten yapayım geçerim ona yine diye düşünüyorum dinlendire dinlendire

Tamam canım dikkat ederim, prolutex henüz morluk yapmadı göbekte sade acısı var. benim günde iki kurnazlık işlemiyor

Sen daha ne kadar kullanıcakmışsın ki? Korkarım bağımlılık yapıcak bu iğneler bize

Bol bol yumurta ve embriyonuz olsun inşallah sizin için sıkıntı olmazsa, kaç yumurta toplandığını sonra paylasirsaniz sevinirim benzer amh yaş ve sağlık durumumuz var gibi, ondan merak ettim
Cokca amin Tamam mutlaka yazarım size rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…