- Konu Sahibi pembiss123
- #9.221
Yaş 27 canım amh 0.6. Hiç alkol sigara tüketiyorum. Belki oda etkilemiştir. Bu arada sadece 8 yumurta olmasına rağmen ohss oldumCanım yaşın kaç amh kaç acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 27 canım amh 0.6. Hiç alkol sigara tüketiyorum. Belki oda etkilemiştir. Bu arada sadece 8 yumurta olmasına rağmen ohss oldumCanım yaşın kaç amh kaç acaba
Bizim merkezde çalışan aysın hanım ama tüm işlemler Erol tavmergenin onayı olmadan yapılmıyor.Canım doktorum dışardan Aral Özbal ilk tüp bebek denememiz senin kim?![]()
Benimde merkez dışından Ahmet önoğlu ilk deneme 3. Gün çift embriyo ilk denemeCanım doktorum dışardan Aral Özbal ilk tüp bebek denememiz senin kim?![]()
Haklısın herkes kendi yerine iyi der ama internetten araştır merkez ve doktor yorumlarını falan oku. Ama dediğin gibi önce ürolog lazımYa işte objektif kimden bilgi alıcaz onu bilmiyorum. Herkes çalıştığın laboratuvar için iyi der tabii ki. Galiba ben önce iyi bir urolog bulup eşime randevu almam lazım
Tabii böyle düşünmende çevre faktörü de vardır. Hiçbir şey bilmeyip, çok şey bildiğini sananlarOff hiç detayları bilmiyoruz ki. Devlette apar topar yapıp hiç bişey demediler. Gerçekten çok sag ol canımdiğer cevap veren arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Eşim için iyi bir urolog bulucam demek ki, umarım güzel sonuçlar alırız
bende hep benim yumurtam mi kötü diye kahroldum ya
Erol Hoca zaten Prof, Türkiye’de kardeşiyle birlikte ilk tüp bebeği yapan doktorlar. Benim 7 döllenen embriyodan iki tane koydular onun dışında 5. Güne giden tek bi embriyo kaldı onu dondurdular. Çok az kaldı tecrübesizlik işte sanki hepsi donacakmış sanıyorsun..Bizim merkezde çalışan aysın hanım ama tüm işlemler Erol tavmergenin onayı olmadan yapılmıyor.
Aynıyız tüm şartlardaBenimde merkez dışından Ahmet önoğlu ilk deneme 3. Gün çift embriyo ilk deneme![]()
Benim de doktorum 3 embriyo transfer edecekti taki o güne kadar öyle diyordu yumurtaları çözdürdü kalitesi iyi olunca 2 koydu birini tekrar dondurdularErol Hoca zaten Prof, Türkiye’de kardeşiyle birlikte ilk tüp bebeği yapan doktorlar. Benim 7 döllenen embriyodan iki tane koydular onun dışında 5. Güne giden tek bi embriyo kaldı onu dondurdular. Çok az kaldı tecrübesizlik işte sanki hepsi donacakmış sanıyorsun..
Benimki tutmaz o zaman fırlamış gitmiştirEvet ölçtürün arttırıyor
Ah progestan yok mu yatağa bağımlı etti beni resmenAynıyız tüm şartlardaBen bugün delirdim artık bir ağlıyorum bir gülüyorum Allah sonumuzu hayırlı etsin. Umut etmekte zorlanıyorum belirtilerim var aslında ama ilaçlar bir numaralı umut hırsızı
![]()
Hmm bana kan verirken ovma kanamayı dağıtırsın demişlerdi. Kalçadan olanda ovuluyor diye biliyordum. Filmlerin yalancısıyımOvalama ama sadece bastır canım, koficim hemşire ovalarsan kanamayı dağıtırsın daha çok morarır demişti. Bir de sonrasında evde alkollü ya da kolonyalı pamuk koy dediler morluklar için de. Rica ederim ne demek![]()
Valla hemen sonra ovmadım bastırdım ama yine de morardı hep, dimi normalde bi keşkül titretmesi yapın derlerHmm bana kan verirken ovma kanamayı dağıtırsın demişlerdi. Kalçadan olanda ovuluyor diye biliyordum. Filmlerin yalancısıyım![]()
Onu fitil olarak da kullanabilirsin. Dr'una sor. Cok rahatsız ediyorsa alttam yutAh progestan yok mu yatağa bağımlı etti beni resmendünya dönüyor sürekli
Sormam mı hiç sordum ama bizim doktor Nuh diyo peygamber demiyor yapar o iç vur kafayı yat zıbar diyorOnu fitil olarak da kullanabilirsin. Dr'una sor. Cok rahatsız ediyorsa alttam yut![]()
Benim aklımda yağ bazlı olduğu için dağılsın diye ovalamak gerek diye kalmış. Ama nerden kaldı, arşivi hatırlamıyorum. Iğne yapılan uzvum da olabilir haber kaynağıValla hemen sonra ovmadım bastırdım ama yine de morardı hep, dimi normalde bi keşkül titretmesi yapın derler![]()
Çok kinar bir beymiş maşallahSormam mı hiç sordum ama bizim doktor Nuh diyo peygamber demiyor yapar o iç vur kafayı yat zıbar diyor![]()
Çok şeker maşallah. Ben çok sevdim doktorumu ve ekibimi. Bu doktoru bana km öteden birisi tavsiye etti inşallah bizede faydası olurÇok kinar bir beymiş maşallah![]()
Benim tsh normal ama paranoyak oldum burda. P.tesi bem de gidip ölçtürücem sanırım. Ya benim de fırladıysaBenimki tutmaz o zaman fırlamış gitmiştir
Canım dün benim de aynı oldu yoğunlaşmaya da başladı proluton depot iğne yapıldıAkıntım daha kırmızıya döndü kızlar yolunda gitmeyen bişeyler var sanırm
Inşaallah canım. Fitil versiyonu da çok sıkıcı. Sürekli çamaşırında erimiş şeker gibi vırç vırç bişey. Günlük ped de işe yaramiyor. Sürekli hissediyorsun. Bence de zıbarmak en mantıklısıÇok şeker maşallah. Ben çok sevdim doktorumu ve ekibimi. Bu doktoru bana km öteden birisi tavsiye etti inşallah bizede faydası olur![]()