- 17 Ağustos 2019
- 7.505
- 8.193
- 198
- 29
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #9.161
İğne olarak alıyordum 3 günde bir onun dışında almıyorum fitil de günde 4 tane kullanıyormYine fitil atsana aşkım. Ayaklarini da yüksekte olacak şekilde tut uzan. Kac fitil kullaniyodun? Fitil disinda progesteron aliyo musun?
Oo maşallah değerin çok yüksek yaa bu değerle kese görünmüyor muymuş? İkiz gebelik heralde değil mi ? Benim 300 çıktı dün. Artışlar ikiye katlıyor ama tek sanırım benimkiAyy ne güzel canım hayırlı uğurlu olsunBence de çok uzun ya nasıl bekleyeceğiz bimem, ama kese ve kalbe beraber çağırdıkları için herhalde. 3118 çıktı dün.
Ben o alarm isini yapamıyorum ya alarmi kapatip ilaci icmeyi unutuyorumBen de doktoru anlatırken videoya çektim yetmedi eve gelince saatlik tablo yaptım alarmımı kurdum
Sizin yumurtalar nasıldı kaç tane toplandı. Maddi Durumunuzu bilmiyorum ama imkanınız varsa laboratuvarı iyi bir merkez ve iyi bir doktor bulun derimCanım işte sanırım canlı sperm var ama spermler kaliteli mi bilmiyorumilk deneme devlette olunca onlar iyi baktılar mi bilmiyorum. 4 dondurulmuş embriyodan 2 transfer oldum negatif, 2 tanesi de cozulunce gelişmedi çöp oldu. Acaba sperm kalitesiyle alakalı mıdır diye dusundum bugün
Sakin ol canım iğne yaparlar geçer , burda iğneden sonra geçenleri okuyoruz. Sen stres yapma sadece.Şuan ağlıyorum ama gerçekten istemsiz sakin tutmak istiyorum varsa da yapacak bşey yok yoksa da ama işte kendime engel olamıyorum
Hamdolsun iyi keşke geleceği görebilseydim ve o kadar üzülüp stres yapmasaydım diyorum var demekki bir hayırCanım çok geçmiş olsun. Annecigin nasıl şimdi? Anne çok önemli tabii insanı mahvediyor canım
Canım hiç gitmesini denemedik. Tek bir kere yumurta toplattim, onu da devlette yaptım. Devlet herkesin embriyosunu 3.gun transfer edip donduruyordu. Sonraki transferlerim hep 3.gun embriyom çözüldü ve transfer edildi. Ancak diğer çözülen ve transfer edilmeyen embriyolarim hep kötüydü ve tekrar dondurulamadan çöp oldu. Ancak bu sefer embriyolog 2 tane cozduk biri kötüydü çöpe gitti ama diğeri güzeldi onu transfer ettik dedi. Ama kalite söylemedi tabii. Bu sefer yumurta toplatirsam belki 5. Günü denerim ama bu seferde elde hiç embriyo kalmazsa diye korkuyorum5'e gitmiyorsa spermdendir.
Bende tavmergendeydim. Ayşin hocayla çalıştım. Siz merkezdeki doktorla mi dışarıdan doktorla mi çalıştınız? Bir de embriyologlari ve laboratuvarları iyi mi gerçekten, bilginiz var mıAynı merkezde olmuşuz canım ya doktorun da mı merkezden yoksa dışarıdan mı?
Gidebilicek misin şuan hastaneye? Gidemiyosan fitil at 2 tane.İğne olarak alıyordum 3 günde bir onun dışında almıyorum fitil de günde 4 tane kullanıyorm
Estorfem mi ne varya o tsh yükseltiyor sanırım benimde tiroidler im hiç olmadığından doktor vermemiştir die düşünüyorum 125 lik eutrox kullanıyorum zatenDuphaston cok kullandim ben bir türlü sevemedim o ilacı
Canım maddi durumumuz fena değil. Ancak izmirde düzgün laboratuvar var mı bilmiyorum, ist gelemem covid var. Bir de merkezin kabaratuvari iyi mi nasip anlayacağım bilmiyorum kiSizin yumurtalar nasıldı kaç tane toplandı. Maddi Durumunuzu bilmiyorum ama imkanınız varsa laboratuvarı iyi bir merkez ve iyi bir doktor bulun derim
Ahsen korkma inşlh hiç bir şey olmayacak. Doktor daha iyi bilir ama progestan iğne iste 3 günde bir vuruluyormuşsun galiba hergün vurul olmadı iğne durduruyormuş kanamayıDualarınızı eksik etmeyin korkuyorum. Eşimi bekliyorm gideceğim hastaneye. Allah hepinizden razı olsun
Kaç yumurta toplanmıştı?Canım hiç gitmesini denemedik. Tek bir kere yumurta toplattim, onu da devlette yaptım. Devlet herkesin embriyosunu 3.gun transfer edip donduruyordu. Sonraki transferlerim hep 3.gun embriyom çözüldü ve transfer edildi. Ancak diğer çözülen ve transfer edilmeyen embriyolarim hep kötüydü ve tekrar dondurulamadan çöp oldu. Ancak bu sefer embriyolog 2 tane cozduk biri kötüydü çöpe gitti ama diğeri güzeldi onu transfer ettik dedi. Ama kalite söylemedi tabii. Bu sefer yumurta toplatirsam belki 5. Günü denerim ama bu seferde elde hiç embriyo kalmazsa diye korkuyorumbenim de yumurtam az, amh düşük zaten, fazla yumurtam olmuyor
Ay bana da çok yüksek geldi canım, tek embriyo aslında. Doktor erken tutunmuş olabilir dedi. Senin de gayet güzel değerin, sağlıkla artsın inşallahOo maşallah değerin çok yüksek yaa bu değerle kese görünmüyor muymuş? İkiz gebelik heralde değil mi ? Benim 300 çıktı dün. Artışlar ikiye katlıyor ama tek sanırım benimki
Gideceğim abla eşimi bekliyormGidebilicek misin şuan hastaneye? Gidemiyosan fitil at 2 tane.
Canım teb yapı kredi garanti vb bir sürü banka yapıyor. Ya da nakit avans çekip 12 taksitle ödeyebilirsin, arastir nakit avans olayınıKızlar bnm sorum tamamen farklı belki aranızda bilen vardır sağlıkta hangi banka kredi kartına taksit yapıyor acaba bilgnz varmıdır hepimiz bu yollardan geçiyoruz tedavide kredi kartından tek çekim yaptırıp hangi banka taksite bölüyor biz vakıfla çalışıyoruz ama vakıf bu ay sağlıkta taksit yapmıyormus
O etkisini hic bilmiyordum benim tsh sınırdaydı zaten 2.30. Korktum şimdiEstorfem mi ne varya o tsh yükseltiyor sanırım benimde tiroidler im hiç olmadığından doktor vermemiştir die düşünüyorum 125 lik eutrox kullanıyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?