• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

8 tane toplandı, 5 embriyo oldu
Tamm 8 kötü değil ki canım. Az deyince ben 3 4 sandım. Benim de 8 taneyle 5. Güne gidildi. 3'te bozulmaya basliyorsa spermden. Bana düşmez tabii ama kendindense eşine yogunlaşın bence

Canım maddi durumumuz fena değil. Ancak izmirde düzgün laboratuvar var mı bilmiyorum, ist gelemem covid var. Bir de merkezin kabaratuvari iyi mi nasip anlayacağım bilmiyorum ki 🤷 benim 8 yumurta alındı 5 embriyo olmuştu. Bir daha yumurta toplatmadim.
İzmirde rahat bulursun. Bak biz normalde İstanbulda oturuyorduk şimdi eşimin görevi nedeniyle urfadayız urfada tabiki iyi merkez yok tüp bebek hastanesi daha geçen yıl açıldı. Biz de antepte bulduk güneydoğunun şartları daha zor ama bulduk. Eşimden kaç tane sperm örneği aldılar bir türlü onay görmedi doktor. En son opu günü doktor laboratuvarı uyardı teseye almayalım çok dikkatli çalışın dedi. Allah razı olsun doktordan🙏🏻 bulundu spermler 24 yumurta 15 işlem geçirdi 7 döllenme 3 tane 5. Gün embriyo tek transfer pozitif görünüyor şimdilik . İlk denemem izdi. Laboratuvar ve doktor çok önemli çok araştırın olmadı çevre ilden bakın biz 2 saatlik yola gittik her muayenede urfadan antepe

Arkadaşlar proluton veya pregesteron iğnesi olanlar, benim iğneyi olduktan sonra kalkıyorum hemen. Eşofmanımın popo kısmı, hep yağ olmuş yani ilaç hep dışarı çıkmış. Böyle sorun yaşayan var mı? Ne yapabilirim?

He benimki gebelik zehirlenmesiydi tansiyonun 15 oluyordu 16 olunca doğuma aldılar zaten 31 haftalık Ken başladı hastanede yattım iğne serum tansiyon ilaçları kullandım 4 hafta boyunca sonunda suyum geldi ama 35 haftalık olduğu için akciğerleri gelişmemiştir die sezeryan aldılar aslında anne karnındayken akciğer geliştirici iğne vurmuşlardı ama bende sezeryan istiyordum ne yalan sölüm ağrı eşiğim çok düşük transferde bile çığlık attım ilk çığlık atan benmişim 😂😂😂
Hahahha ciglik mi transferde bi de 🤣🤣 normal dogumda nolurdun acaba allah bilir😂 benimki normal oldu ama ne sen sor ne ben söyleyim canimdan can gitti resmen 😳😖😖

Sildiğim zaman kan geliyor artık. Devamlı akmıyor. Lavaboya çıktıkca sildikçe. Şu kullandığım fitili çubuğu var çıkardığım da o kandıı
Inşaallah kanama alanı oluşmuştur ordan geliyordur. Her kan da bebekle alakalı olmayabiliyor. Allah yardımcın olsun balım. Kötü bişey değildir inşaallah 🤲

Back
X