- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 32
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.261
Amin amin hepimziizn insallahMaşallah Allah muhabbetinizi korusun. Evliliginizi hayırlı evlatlarla taçlandırsın inşaallah canımm
Ayyy canim benim insallah kat kat katlansin sagliklica tutunsun ve gelsin kuzun
Ayyy canim benim insallah kat kat katlansin sagliklica tutunsun ve gelsin kuzun
Doğru haklısın ben dayanamayıp kalkıyorum dikkat ediyorum ama eğilirken falan dizlerimi kırıp gücü dirseklerden alarak hareket etmeye çalışıyorum karından değil inşallah senin de bebisin olur canım Rabbim hepimize nasıp etsin inşallahCanim benim gecen ay oldu transferim ve negatif..Ben cok dikkat ettim yattım is yapmadım..ocakta gene tedavi olucam kısmetse.. ozaman hic yatmayacağım..yatmakla is yapmakla ilgisi yok bence
Dün gece hiç yoktu. Simdi yeni yeni başladı nihayet
Dün gece son ilacı ictm daha gelmesin randevum cumayaDün gece hiç yoktu. Simdi yeni yeni başladı nihayetsen ne alemdesin. Var mi belirtiler?
Çok güzel maşallah sağlıcakla kucağına alKızlar sabah test yaptım bugün 9. günümAslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım
Pozitif alanları hep okuyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yaaa ne güzel canım maşallah sağlıkla artsin değerinKızlar sabah test yaptım bugün 9. günümAslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım
Evet salı gidiyim. 2. Gün hem yogun hem yorucu oluyor benim icin. Rahat rahat görür dr'da gelişmeleriDün gece son ilacı ictm daha gelmesin randevum cumayasalı çarşamba gelebilir sen salı mı gideceksin
İnşallah çok teşekkür ederimÇok güzel maşallah sağlıcakla kucağına alinşallah kat kat katlanır
Belirtin vs var mı peki? Hemen hemen aynıyız bende belirti yok9 kasım da 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın evde test yapıcam varsa çıkar mı sizce? Yoksa erken mi?
Çok teşekkürler canımYaaa ne güzel canım maşallah sağlıkla artsin değerin
Amin İnşAllah canımİnşallah çok teşekkür ederimyakında senin de güzel haberini alırız inşallah
Bende salı düşünüyorum9 kasım da 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın evde test yapıcam varsa çıkar mı sizce? Yoksa erken mi?
Tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar sabah test yaptım bugün 9. günümAslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım
Göğüslerim acıyor sadece bazen kasık ağrısı oluyor ama geçiyor. Sende belirti var mı? 3. Gün embriyosu mu?Belirtin vs var mı peki? Hemen hemen aynıyız bende belirti yok
Senle aynıyız bende adet belırtısı var korkuyorum acıkcasıGöğüslerim acıyor sadece bazen kasık ağrısı oluyor ama geçiyor. Sende belirti var mı? 3. Gün embriyosu mu?
Çok teşekkür ederimTebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah
Erken daha canim daha 6 gün olmus 3-4 gün daha bekle bence9 kasım da 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın evde test yapıcam varsa çıkar mı sizce? Yoksa erken mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?