- 5 Ekim 2007
- 14.831
- 16.267
- 823
- 42
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.301
20 bini buluyor canim 10500 olmus yeni ilaçlarla ekstra şeylerle 20 bini buluyor..havuz yöntemi biraz daha uygun oluyor yani transfer ücretini düşüyorlar 7500 falandı ensonSag ol canımbenim de negatif olursa fazla ara vermeden bende hemen başlamak istiyorum umarım bu sefer çok güzel sonuçlar alırsın bu arada ortalama malıyet ne olucak sana, bende olmazsa yumurta toplaticam tekrar ondan merak ettim
Tüh ya görüyor musun kaçırdınız bu ayı
Ankaradayım ben de iste orda 3.merkeze geciyorumÇok iyi yapmışsın, kendini mutlu hissedeceğin yere git tabiibende gittiğim merkezi beğenmedim, olmazsa değiştirecek gibiyim izmirdeyim ben, ist Ankara kadar seçenek yok gibi geliyo. Tüp bebek içinde ist gidip gelemem
Allah tamamına erdirsin canım hayırlı bereketli olsunO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Sag ol canım bilgi içinAnkaradayım ben de iste orda 3.merkeze geciyorumvalla bizde hic para kalmadı borc.almistik zaten..kredi kartları da 3 tanesi birden doldu napalim ne edelim dedik arabwyi satıyoruz tum borçları kapatıp 20 binini de tedaviye ayirqcagiz valla bilemedim ki
Ama böyle de yedin bitirdin kendini hayatım. Sen bu belirtilere hiç takılma. Adet olucak olsan ağrıların niye birden kesilsin ki? Devam ederdi dimi? Ben yerinde olsam test yapardım. Zulüm ediyosun kendine resmen.Yapmadım canım 12.gün test günüm kan vericem o gün
Ben ve benim tayfa da zurnanin son deliğiSöyle bir tabloya baktimda bugün yarın baya test yaptircak olan var.hadi hayırlı haberlerle gelin kizlar mutluluğumuz katlanarak devam etsin
Adet gelmediği sürece umut var canim tek embriyomuyduSag ol canım bilgi içinevet maliyeti çok yüksek bu işin, bu sefer ki tedaviyi bir şekilde biz karşıladık ama olmazsa mecbur bende kredi cekicem. Artık borca girerek deneyeceğim. Allah hepimize ödeme kolaylığı versin umarım bir an önce bebisler gelir bir şey daha sorucam canım sana, benim 3. Gün embriyosu, 11. Gün idrarda çıkmadı, yavaş yavaş olumsuz düşünsem mi diyorum, sonuçta psikolojik olarak da hazırlanmak lazım
Yine bajçeciye mi gidiceksin canım?Ankaradayım ben de iste orda 3.merkeze geciyorumvalla bizde hic para kalmadı borc.almistik zaten..kredi kartları da 3 tanesi birden doldu napalim ne edelim dedik arabwyi satıyoruz tum borçları kapatıp 20 binini de tedaviye ayirqcagiz valla bilemedim ki
Olmuş bu olmuşssssss tebriklerrrrrrKızlar sabah test yaptım bugün 9. günümAslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım
Pozitif alanları hep okuyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ay amannnn yok yokkkkYine bajçeciye mi gidiceksin canım?
Evet tek embriyoydu canım. İlaçları bırakmadan adet olmuyorum benAdet gelmediği sürece umut var canim tek embriyomuydu
Tek embriyo ise daha belli olmayabilir canim gec te tutundu ise..ayyy insallah tutulmuştur yaaaEvet tek embriyoydu canım. İlaçları bırakmadan adet olmuyorum bencrs günü ogrenicem sonucu, artık kaderde ne varsa görücez
Son zurnayi kim öttürüyor bakalımBe
Ben ve benim tayfa da zurnanin son deliği
Ben gelene kadar kapilar kapanır sanirimSon zurnayi kim öttürüyor bakalım
Amin canim inşallahTek embriyo ise daha belli olmayabilir canim gec te tutundu ise..ayyy insallah tutulmuştur yaaa
Yok yok bekleriz son yolcuyudaBen gelene kadar kapilar kapanır sanirim
Harikaa ya valla çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahhKızlar sabah test yaptım bugün 9. günümAslında 6. Gün tsh için doktora gittim ben istemeden hcg de bakmış 43.6 çıkmıştı ancak çok erken daha 12. Gün tekrar baktırın dedi. Belirtim yok, 4.günden beri adet ağrısı gibi karın ve bel ağrım oluyo ara ara, bazen sağ kasıkta, bazen sol kasıkta ağrım oluyor. Çarşamba test günüm bakalım
Pozitif alanları hep okuyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yumurta sayın guzel canım yaş kaç?Cuma gunu opu oldum. 14 yumurta toplandi 12si dollenmeye uygun ama 9 tanesi dollenmis dediler daha dogrusu ne dediler onude heyecandan anlamadim dinlyemedjm bilekisaca 14 de 9 dollenmis. Pzt tekrar arayacagiz transfer gunu icin dediler 5.gun giderse carsmba taze transfer olcak. İlk denemem zaman gecmiyor gercekten ins hepimiz guzel sonuclar aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?