Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

20 bini buluyor canim 10500 olmus yeni ilaçlarla ekstra şeylerle 20 bini buluyor..havuz yöntemi biraz daha uygun oluyor yani transfer ücretini düşüyorlar 7500 falandı enson

Ankaradayım ben de iste orda 3.merkeze geciyorum valla bizde hic para kalmadı borc.almistik zaten..kredi kartları da 3 tanesi birden doldu napalim ne edelim dedik arabwyi satıyoruz tum borçları kapatıp 20 binini de tedaviye ayirqcagiz valla bilemedim ki

Sag ol canım bilgi için evet maliyeti çok yüksek bu işin, bu sefer ki tedaviyi bir şekilde biz karşıladık ama olmazsa mecbur bende kredi cekicem. Artık borca girerek deneyeceğim. Allah hepimize ödeme kolaylığı versin umarım bir an önce bebisler gelir bir şey daha sorucam canım sana, benim 3. Gün embriyosu, 11. Gün idrarda çıkmadı, yavaş yavaş olumsuz düşünsem mi diyorum, sonuçta psikolojik olarak da hazırlanmak lazım

Yapmadım canım 12.gün test günüm kan vericem o gün
Ama böyle de yedin bitirdin kendini hayatım. Sen bu belirtilere hiç takılma. Adet olucak olsan ağrıların niye birden kesilsin ki? Devam ederdi dimi? Ben yerinde olsam test yapardım. Zulüm ediyosun kendine resmen.

Adet gelmediği sürece umut var canim tek embriyomuydu

Yine bajçeciye mi gidiceksin canım?

Olmuş bu olmuşssssss tebriklerrrrrr

Harikaa ya valla çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallahh bol bol pozitif haberleri alalım bôyle çok sükür

Cuma gunu opu oldum. 14 yumurta toplandi 12si dollenmeye uygun ama 9 tanesi dollenmis dediler daha dogrusu ne dediler onude heyecandan anlamadim dinlyemedjm bile kisaca 14 de 9 dollenmis. Pzt tekrar arayacagiz transfer gunu icin dediler 5.gun giderse carsmba taze transfer olcak. İlk denemem zaman gecmiyor gercekten ins hepimiz guzel sonuclar aliriz

Yumurta sayın guzel canım yaş kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…