- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.281
11inde 5. gün embriyosu benimki. Ama günlerimiz aynı gibi oluyor. Belirti olmayınca insan tuhaf hissediyor, yerleşme kanaması vs olmadı. Peki test yapmayı düşünüyor musun?Göğüslerim acıyor sadece bazen kasık ağrısı oluyor ama geçiyor. Sende belirti var mı? 3. Gün embriyosu mu?
Benim de içimde Bi boşluk var hayır olsun korkuyorum açıkçasıSenle aynıyız bende adet belırtısı var korkuyorum acıkcası
Yarın yapmayı düşünüyorum kendimi hazırlamam lazım.11inde 5. gün embriyosu benimki. Ama günlerimiz aynı gibi oluyor. Belirti olmayınca insan tuhaf hissediyor, yerleşme kanaması vs olmadı. Peki test yapmayı düşünüyor musun?
Evet erken ama denemek istiyorumErken daha canim daha 6 gün olmus 3-4 gün daha
O zman kesin ilk idrarla yap bari canımEvet erken ama denemek istiyorum
Kiyamam sana canim allahim insallah kucagina almayi nasip eder saglikli bir sekilde, cok sükür görmüs rabbim duymus sesinizi.. allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin insallahMerhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktısonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik
Sen nasil istersen canim evet insan gercekten catliyor meraktanEvet erken ama denemek istiyorum
Evet öyle yapıcam hayırlısı artıkO zman kesin ilk idrarla yap bari canım
Ovulasyon testini ne bilio maşallahYa kizlar bu adam beni öldürecek ovulasyon testi al da.dogal olur belki deneyelim diyor..10 yıldır 1 kez bile olmadı ki..1 ayda mi olqcak ocakta gene tüp bebek deneyecrgiz.
Benim 5 dakika aciyor sadece, ama morluklar 1 haftaya yakın kaliyor ve göbeğimi mor görmek üzüyor beniBen iğneden sonra buz koyuyorum sanki o acısını azaltıyor
Ya kizlar bu adam beni öldürecek ovulasyon testi al da.dogal olur belki deneyelim diyor..10 yıldır 1 kez bile olmadı ki..1 ayda mi olqcak ocakta gene tüp bebek deneyecrgiz.
Hersryi öğrendik biz doktor olmuştuk neredeyse de prof olma yolunda ilerliyoruzOvulasyon testini ne bilio maşallah
3.adetinle gelirsin yeter o kadar dedi...vitamin verdi bolca 2 ay kullanmak yeterlidir dedi ki tam 2 ay oluyorBir umut işte canim bu arada doktor sana kaç ay ara verdi, negatifi görünce olduğun adetide sayıyor mu doktor?
Canım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 3.gun embriyosu 9 ve 11.gun yaptım çıkmadı. Belki idrara geç karışıyordur diye umut ediyorum ama biraz moral bozukluğu da oldu. Keske hic yapmasaydım dedimYarın yapmayı düşünüyorum kendimi hazırlamam lazım.
Ben o doktordan ışık hızıyla kactimBir umut işte canim bu arada doktor sana kaç ay ara verdi, negatifi görünce olduğun adetide sayıyor mu doktor?
Benim belki de o yüzden az morarma olduBenim 5 dakika aciyor sadece, ama morluklar 1 haftaya yakın kaliyor ve göbeğimi mor görmek üzüyor beni
3.adetinle gelirsin yeter o kadar dedi...vitamin verdi bolca 2 ay kullanmak yeterlidir dedi ki tam 2 ay oluyor
Aldim aldim kırmayayım adamibugun 12.gunum testler gelene kadar ovulasyon gecer sanirim tuh bu ay hamile kalacagidim
Çok iyi yapmışsın, kendini mutlu hissedeceğin yere git tabiiBen o doktordan ışık hızıyla kactim
Baska doktora geçtik ileri yas hastalari cok fazla..ay bana genceciksin bile dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?