• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktı 🙈 sonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik 😥😭
Kiyamam sana canim allahim insallah kucagina almayi nasip eder saglikli bir sekilde, cok sükür görmüs rabbim duymus sesinizi.. allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yasatsin insallah

Yarın yapmayı düşünüyorum kendimi hazırlamam lazım.
Canım senin kaçıncı gün embriyosu? Benim 3.gun embriyosu 9 ve 11.gun yaptım çıkmadı. Belki idrara geç karışıyordur diye umut ediyorum ama biraz moral bozukluğu da oldu. Keske hic yapmasaydım dedim 🥴 eğer negatiften etkilenmem dersen yap ama kafaya takarsan bence yapma

3.adetinle gelirsin yeter o kadar dedi...vitamin verdi bolca 2 ay kullanmak yeterlidir dedi ki tam 2 ay oluyor

Sag ol canım 😘 benim de negatif olursa fazla ara vermeden bende hemen başlamak istiyorum 😊 umarım bu sefer çok güzel sonuçlar alırsın 🤩 bu arada ortalama malıyet ne olucak sana, bende olmazsa yumurta toplaticam tekrar ondan merak ettim

Aldim aldim kırmayayım adami:KK45: bugun 12.gunum testler gelene kadar ovulasyon gecer sanirim tuh bu ay hamile kalacagidim:KK70:
🤣 🤣 🤣 Tüh ya görüyor musun kaçırdınız bu ayı 😂😂

Ben o doktordan ışık hızıyla kactim :KK45:
Baska doktora geçtik ileri yas hastalari cok fazla..ay bana genceciksin bile dedi:KK45:
Çok iyi yapmışsın, kendini mutlu hissedeceğin yere git tabii 😊 bende gittiğim merkezi beğenmedim, olmazsa değiştirecek gibiyim 😊 izmirdeyim ben, ist Ankara kadar seçenek yok gibi geliyo. Tüp bebek içinde ist gidip gelemem 🥴

Back
X