Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Bwnımde dün ve bugun asırı adet agrım var canım

9 kasım da 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın evde test yapıcam varsa çıkar mı sizce? Yoksa erken mi?
Canım çikma ihtimali var ama bence erken iki gün daha bekle eğer dayanabilrisn. Çünkü negatif çıkarsa üzülürsün belki değerin artisi için erkendir.

Aynen öyle canım valla çok şükür atlatıyoruz darısı tutunmasına kalıyor inşallah tutunur peki ne yapmak gerekiyor başka tutunması için egilmeyin diyorlar mesela
Canim benim gecen ay oldu transferim ve negatif..Ben cok dikkat ettim yattım is yapmadım..ocakta gene tedavi olucam kısmetse.. ozaman hic yatmayacağım..yatmakla is yapmakla ilgisi yok bence

Ben dün dayanamayıp yaptım. 2. çizgi silik çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye ciddiye alamadım pek

Merhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktı sonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik

Canım Gözünaydin yaaa çok sevindim. Mucizen seninle sağlıkla gelsin artışın güzel kalp atışı duymak nasip olsun

Ayyy canim benim insallah kat kat katlansin sagliklica tutunsun ve gelsin kuzun

Gözünüz aydın tebrik ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…