- 26 Ekim 2020
- 5.146
- 7.576
- 128
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.241
Ohooo daha ne istiyosun seldoş hanımBak benim ki yemeğe götürür. Özel günleri unutmaz ama bir hediye almaz. Benim ki biraz yontulmus odun galiba
Anladım, çok etkileniyorsun anlaşılan. Hakkında hayırlısı olsun inşaallahEşim ve annem sabretmemi istiyor3 4 defa çok kötü şeyler yaşadım yıkıldım ve kendime gelemedim onlar da bana korkuyorlar
Sağol beybi cok bekletmeyin beni amaOo hadi gözün aydın canım
Hadi sıra sende sonra da topic sahibimizde
Maşallah Allah muhabbetinizi korusun. Evliliginizi hayırlı evlatlarla taçlandırsın inşaallah canımmCok sukur elhamdulillah Alalh ondan razi olsun destegini hic esirgemez
Yaa gözün aydın canım çok sevindimO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Amin hepimizin teşekkür ederimAnladım, çok etkileniyorsun anlaşılan. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah
Çok erken yapmaBenm bugün 3. Gün 5. Gün kesin yapcamilk kez transfer oldum ya duramıyorum
Yok canim bir şey istemiyorum. Şükür ediyorumOhooo daha ne istiyosun seldoş hanım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Kacinci günün canim bugünO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Bwnımde dün ve bugun asırı adet agrım var canımKızlar bugün 9.günüm dün gece aşırı adet agrım oldu iki büklüm kaldım normalde yarın adet günüm bu sabah ya hiç bir şey olmamış gibi uyandım agrı sızı hiç bir şey yok , 3 gündür göğüs hassasiyeti vardı geçmiş olmadı sanki gibi geliyor
Canım çikma ihtimali var ama bence erken iki gün daha bekle eğer dayanabilrisn. Çünkü negatif çıkarsa üzülürsün belki değerin artisi için erkendir.9 kasım da 3. Gün embriyosu transfer oldum yarın evde test yapıcam varsa çıkar mı sizce? Yoksa erken mi?
Canim benim gecen ay oldu transferim ve negatif..Ben cok dikkat ettim yattım is yapmadım..ocakta gene tedavi olucam kısmetse.. ozaman hic yatmayacağım..yatmakla is yapmakla ilgisi yok benceAynen öyle canım valla çok şükür atlatıyoruz darısı tutunmasına kalıyor inşallah tutunur peki ne yapmak gerekiyor başka tutunması için egilmeyin diyorlar mesela
6 kasımda transfer olan arkadaşlar ..
@eczhnm @aysunceylan
@Historia @Mrvyvz4832
@Gunes3452 @Manolyatek
M Masalshr123
Evde gebelik testi yapacak mısınız?? Yapacaksanız ne zaman yapacaksınız ben çok merak ediyorum..
Ben dün dayanamayıp yaptım. 2. çizgi silik çıktı ama çatlatma iğnesinin etkisidir diye ciddiye alamadım pek
Canım Gözünaydin yaaa çok sevindim. Mucizen seninleMerhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktısonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik
Ayyy canim benim insallah kat kat katlansin sagliklica tutunsun ve gelsin kuzunMerhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktısonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik
Gözünüz aydın tebrik ederim canımMerhaba bu benim 3 denemdi ben 4 günü itibari ile gün gün evde gebelik testi yaptım ama içim bana bu sefer güzel şeyler olacağını söylüyordu içten bir yerde ve 6. Gün dayanamadım kanda gebbelik testi yaptım ve sonuç 13.37 çıktısonra 8. Gün yaptım ve sonuç 43.6 çıktı yarın tekrar test yapacağım inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder. 14 yıl bekledik biz çok bekledik
Canım Gözünaydin yaaa çok sevindim. Mucizen seninlesağlıkla gelsin artışın güzel kalp atışı duymak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?