- 1 Eylül 2019
- 4.458
- 17.750
- 208
- Konu Sahibi pembiss123
-
- #6.221
Bende de oluyo sıcak basmaları arada.Amin inşallah cnm benim..gece terlenerek uyanmalar yok bende ama akşam bı anda ateş basıyor vudumu çorap yelek ne varsa soyunuyoru. :))
Salı sabahı yapacagim tatlım persembede kan testi günüm..transfer hariç 8.gubun bugünBende de oluyo sıcak basmaları arada.
Ne zaman test yapcaksın canım sen?
Gözüm aydın canım kaçıncı günde test yaptınO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Tebrikler canım gözün aydınnO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Ben iğneden sonra buz koyuyorum sanki o acısını azaltıyorKızlar bir de kan sulandiricilara morartiyor ya, doktora sordum çare var mı diye. Doktor ilaç bitince hemen iğneyi çekme 2 3 sn bekle öyle çek dedi. Ben böyle yapınca morarma olmadı, haberiniz olsun
Allahım şu zamanlar da beni en çok mutlu eden kare gözlerimden kalp çıkıyor vallahiO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Hayırlı olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah ve darısı hepimizin başına aminO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
O zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin
Saglıkla kucagına al canım. Allah tamamaını erdırsın. Kacıncı gün yaptınO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn ayy kendim gbi sevindim canım benim bayag bayag net çıkmış kaçıncı gününde yaptın canım testiO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin insallahh
Cnm 2 iğne ve estorfem kullanıyorum progestani fitil olarak kullanıyorum bende günde 3 defa okadar kan sulandırıcı ilk 3 gün CORASPİN verdi..pembe bı lekelenmem oldu 3.gun gecesi ..ertesi gün kesti corapini..
Gözün aydı canmO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Oy oy maşallah çok güzel çıkmışO zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayımRabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Test yapmadın mıKızlar bugün 9.günüm dün gece aşırı adet agrım oldu iki büklüm kaldım normalde yarın adet günüm bu sabah ya hiç bir şey olmamış gibi uyandım agrı sızı hiç bir şey yok , 3 gündür göğüs hassasiyeti vardı geçmiş olmadı sanki gibi geliyor
Yapmadım canım 12.gün test günüm kan vericem o günTest yapmadın mı
Benm bugün 3. Gün 5. Gün kesin yapcamYapmadım canım 12.gün test günüm kan vericem o gün
O hatayı geçen transferimde yaptımBenm bugün 3. Gün 5. Gün kesin yapcamilk kez transfer oldum ya duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?