Kasım-Aralık 2020 Transfer Olacaklar

Merhabalar 2 aydır rahim dinlendiriliyordu. Dün de adetimle dondurulmuş tedavim başladım. 29 yasında 12 yıllık evliyim 9 yaşında tüp bebekle bir kızım var. Sonrasında da 7 denemede 12 haftalık bir düşük yaptım.. Sperm hareket ve sayı problemimiz var bende pko luyum. Bu kadar başarısız deneme olunca pgt yapıldı 5 embiriyodsn 2 si kullanılabilir miş. Pgt embriyo tek transfer ediliyormuş. Beklıyorum.. Herkese bol şans

O zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayım Rabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin insallahh
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn ayy kendim gbi sevindim canım benim bayag bayag net çıkmış kaçıncı gününde yaptın canım testi inşallah Allah sağlıkla ilerledim gebeliğin

Cnm 2 iğne ve estorfem kullanıyorum progestani fitil olarak kullanıyorum bende günde 3 defa okadar kan sulandırıcı ilk 3 gün CORASPİN verdi..pembe bı lekelenmem oldu 3.gun gecesi ..ertesi gün kesti corapini..

O zaman buraya size güzel bi sabah haberi bırakayım Rabbim hayırla hepinizin gönüllerini ferahlatsın güzel haberler nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2721243
Gözün aydı canm

Kızlar bugün 9.günüm dün gece aşırı adet agrım oldu iki büklüm kaldım normalde yarın adet günüm bu sabah ya hiç bir şey olmamış gibi uyandım agrı sızı hiç bir şey yok , 3 gündür göğüs hassasiyeti vardı geçmiş olmadı sanki gibi geliyor

Test yapmadın mı

Benm bugün 3. Gün 5. Gün kesin yapcam ilk kez transfer oldum ya duramıyorum
O hatayı geçen transferimde yaptım negatif çıktı haliyle ama benim modum düştü ilaçları kullanmadım süpürge tuttum tutacağı varsa da tutmadı o yüzden bu sefer yapmıyorum negatifse de gününde öğrencem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…