mrb arkadaşlar ben dün doktora gittim tam 7 haftalık bebeğim ama kalp atışlarını göremedik bebeğin kesesi 1.8 cm dedi ama kalp atışlarını bazen geç duyabilyoruz dedi bilgisi olan var mı ? acaba bir problem mi var
merhaba arkadaşlar ben de sizin gibi kasım annesiyim allah nasip ederse 20 kasımda 2. bebeğim aramıza katılacak umarım hepimiz için her şey çok güzel olur bazı arkadaşlar şikayetleri olmadığından bahsediyorlar ne güzel işte allaha şükür benim ilk hamileliğimdede şimdide baş ve bel ağrısı hariç hiç şikayetim olmadı Yarın ilk kez doktora gideceğim inşallah kalp atışlarını duyarım 7 yıl aradan sonra insan unutuyor hepimize sağlıklı hamilelikler
Arkadaşlar Merhaba,
Ben de eski bir KK üyesi ve 2,5 yıldır bebek için denemedik yöntem bırakmayan bir anne adayıyım. Eşimde de ben de sıkıntılar olduğu için bir başarısız mikro denemesi ve radından spontan gelişip düşükle sonuçlanan bir gebeliğim oldu. Ve 2. mikro enjeksiyon denememizi Mart ayında yaptık ve 17 Mart tarihinde gebe kaldim. Şu anda 6 haftalik gebeyim. 26 Martta yapılan ultrasonda kaç kese olduğu tam olark tespit edilemedi ama bir tanesi kesin. İnşallah Kasım ayında hep beraber sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Kalp atışlarına gelince, işte o benim korkulu rüyam. Çünkü en son geblikte kalp atışlarımız durmuştu ve kürtaj olmuştum. Bu yüzden Allah’ıma hep bana ikiz bebek vermesi için dua ettim durdum. Çünkü birini alırsa birini kucağımıza bırakır diye düşünüyorum. Kalp atışları 6 haftadan önce duyulmaz. Hatta 6,5 hafta. 7. ve 8. haftada duyulamayan kalp atışları da var ama 8. haftadan sonra duyulmazsa bir sonraki hafta yapılan ultrasond da kalp atışı duyulmazsa bebeğin gelişmesi durmuş ya da boş gebelik olarak kabul ediliyor ve kürtaj yapılması gerekiyor. Ben de aynı paranoya ile günlerdir düşünüp duruyorum ama dilerim hepimiz o dünyanın en güzel melodisini dinleyebilriz. Hepimizin bebeklerini sağlıkla ve hayırlısı ile kucağın almasını dilerim,
Sevgi ile
SAKURA ECEMIN 2001 ankarada hangi doktora yaa hastaneye gıdıyorsunuz bana bılgı verebılırmısınız ? rıca etsem bende kasım annesıyım ınsallah bı aksılık olmazsa rabbımden
canım bende yarın gidiyorum dr.a 7+6 hamileyim
bakalım bende çok heyecanlıyım inşallah kalp atışını duyarımda içim rahatlar
birde çok merak ediyorum benim geç döllenmeden dolayı kese de geç görünmüştü
acaba büyüdü mü
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etsin
sevgiler...
SAKURA ECEMIN 2001 ankarada hangi doktora yaa hastaneye gıdıyorsunuz bana bılgı verebılırmısınız ? rıca etsem bende kasım annesıyım ınsallah bı aksılık olmazsa rabbımden
mrb arkadaşlar ben bugün doktora gitim tekrar 7+5 günlük bebeğim nihayet sonunda kalp atışlarını duyduk ama doktor bu seferde normalde 110-120 atım / dak olması gerekirken benim bebeğimin 86 atım /dak olduğunu söyledi yani bu değere göre ya gelişmeyen bir hamilelik dedi yada geç döllenmiş olabilir dedi.cumartesi tekrar gideceğiz normale dönerse problem yok .arkadaşlar ne kadar zormuş anne olmak onun kalp atışlarını duyduktan sonra onu kaybetmek korkusu çok zor daha önce böyle bişey yaşayan varsa lütfen benimle paylaşsın şimdiden çok teşekkür ediyorum
merhabe arkadaşlar bende kasım annesiyim inşallah 20 kasım gibi gözüküyo umarım hepimiz sag saglim alırıız evlatlarımızı kucagımıza
canım gözün aydın benimde 20 kasım son adet tarihin kaçtı beraber gelişmeleri takip ederiz