Kasım anneleri merhaba bende kasım annesiyim

Tuhaf olan da hiçbi şey yiyemeden kilo almam. Hamilelikten önce düzenli spor yapıyodum, şimdi ara vermek zorunda kaldım. Herald ebundan dolayı böyle kilo aldım...
Bu arada 5+1'de tek kese gördük. Hala 2z olma ihtimali var mı ki? :uhm:

Aslında değerlerine bağlı canım. Beta Hcg yüksek miydi?
Tabi bir de beebğin oluşum şekline de bağlı, biz mikroenjeksiyon yaptık ve 3 embryo transfer edilmişti, senin ki de tedavi ile mi oldu? Eğer öyleyse ihtimal yüksek tabi...

Benim doğal yoldan oldu. Beta Hcg'ye de hiç baktırmadım. Doktor da istemedi zaten...
Ay çok heyecanlıyım... İnşallah yarın sorunsuzca kalbini duyarım.. Bu gece heyecandan uyuyamam heralde...

SAKURA ECEMIN 2001 ankarada hangi doktora yaa hastaneye gıdıyorsunuz bana bılgı verebılırmısınız ? rıca etsem bende kasım annesıyım ınsallah bı aksılık olmazsa rabbımden

canım ben şu an için özel keçiören hastanesinde hüseyin beye gidiyorum doktorumdan çok memnunum eğer yakınsa tavsiye ederim canım

Benim de SAT 14 Şubat. Yarın İnşallah kalp atışlarını duyacağız.
Kızlar bu arada kilonuza dikkat ediyor musunuz? Ben hiçbi şey yemediğim halde 7 haftada 2 kilo aldım. Sizlerde durum nasıl?

canım bence biraz dikkat et ilk gebeliğimde o kadar çok kilo aldımkı bunda almamak için her şeyi deniyorum yanlızca 300 gr almışım çünkü ilerki aylarda çoooooooooook alacağız bitanem kalp atışını duyduğunda güzel haberlerini bekliyoruz

sakura sanada allah sağlıkı bir gebelik nasip etsin bebişlerine ve kendine iyi bak

canım ben şu an için özel keçiören hastanesinde hüseyin beye gidiyorum doktorumdan çok memnunum eğer yakınsa tavsiye ederim canım

cnm ben sıncanda oturuyorum kecıoren uzak oluyor sanırım oyle denıyor ben cok bılmıyorum ankarayı ama arastırayım bı tşk ederım cvp ıcın

selam kızlar ben de kasım annesi olcam inşallah,sat 7 şubat şu an 8+1 haftalık hamişim:sm_cool:

Hosgeldin Cimcime,
Nasıl gidiyor hamilelik, bulantı kabızlık, duygusal durumlar nasıl? Kalp atıslarını duydun mu bebeginin?
Sevgiler

Az önce duydum pıtırcığımın kalp atışlarını
Öyle güzel bir duygu ki darısı henüz duymayanların başına a.s.a.s.

Canım cok sevindim,
Evet simdi gebeliğin tescillendi. Allah kucagında gormeyi de nasip etsin canım benim. Ben duydugumda cok duygulandım ve yaklasık 5 dakika dinledim onları. Sen de duygulandın mı duyunca?

Canım cok sevindim,
Evet simdi gebeliğin tescillendi. Allah kucagında gormeyi de nasip etsin canım benim. Ben duydugumda cok duygulandım ve yaklasık 5 dakika dinledim onları. Sen de duygulandın mı duyunca?

Canım ben henüz duyamadım. Acıbadem Etiler polikliniğine gitmiştim, malesef teknolojileri dinletecek yeterlikte değil. Ama pıt pıt atışını görünce gözlerim doldu

merhaba kızlar bende 1 kılo almısım ama 8 hafta olduktan sonra cok yemeye basladım kendımı durduramıyorum kabızlık problemıde cıktı ne yapıcam bılmıyorum

Elmalı turtacım,
Canım o bile değer tum bunlara. Neyse ilk sınavını atlattın, hepimiz için hayırlısı

YAW KASIM ANNELERİİİİİİİİ,
Uyumaktan telef olacaksınız kalkın yaw. Biz uyanalı kac saat oldu. Dökülüyosunuz siz wallahi uykudan herhalde haaaaaa.
:)

slm sakuracım bebeğimin kalp atışlarını geçen cuma duydum şükürler olsun,bulantılarım sabahları beni yanlız bırakmıyor,bir de öğlen civarı gelen uyku krizleri,iş yerinde uyuyorum,ama olsun bütün sıkıntıları seve seve çekerim çünkü ilk bebeğimigeçen sene10 haftalıkken kaybettim ve tam bir sene sonrasında yeniden hamile kaldım,senin bebiş ne kadarlık oldu?

canım benimde 14 şubat bende 10 nisanda ikinci kontrolüme gidecem o zaman tam 8 haftalık oluyor kalp atışını inşallah duyacam sen kalp atışlarını duydun mu canım

Ecemim, benim doktor kontrolüm de seninle aynı tarihte biz de perşemde 8 haftalık oluyoruz. Umarım ikimizin de kontrolleri iyi geçer :) gerçi günler bir türlü geçmiyor ama

Ecemim, benim doktor kontrolüm de seninle aynı tarihte biz de perşemde 8 haftalık oluyoruz. Umarım ikimizin de kontrolleri iyi geçer :) gerçi günler bir türlü geçmiyor ama

aynı fikirdeyim bugün çok kötüydüm gece kötü kötü rüyalar gördüm hayırlısı ile perşembe bir gelse ve bebişimin kalp atışlarını bir duysam başka hiç bir şey istemiyorum allahım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah cuma günü güzel haberlerde görüşürüz inşallah canımkendine ve bebişine iyi bak

a.s.uzun zamandır yoktum hanımlar hepinize tekrar merhabalar....ilk mesajlarımda da anlattığım gibi aşırı bulantı yüzünden iyice yemek yiyemez oldum ve zuzn zamandır hastanede serum ile tedavi gördüm .şimdi biraz daha iyi gibiyim ama bakalım ... Allah yardımcımız olsun....birde bende kalpde anevrizma problemi olduğu için şeker ve kolestrol de eklenince sıkıntı üç dört misline çıktı.. ama düzelecek Allahın izniyle... eeee sizlerin nasıl gidiyor hamileliği?kalp atışlarını duydum kendisini gördüm ... 3. olmasına rağmen yine heyecanlıyım... sabırla ve merakla bekliyorum kendilerini...9h+4günlük ve giderek büyüyor onun sağlığı Allahıma çok şükür gayet iyi ben biraz daha iyi olsam günler daha çabuk geçecek ama ... işte....:enbuyukkk:a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…