- 16 Ekim 2007
- 1.182
- 4
- 47
Elmalı Turta Hosgeldin,
İnşallah kalp atışlarını dyabilirsin yarın.
Kiloya gelince bence fazla kilo almışsın biraz dikkat et istersen sonra ikiz falan cıkarlarsa ne yapacaksın? :)
Benimkiler ikiz, henuz kilo almadım aksine verdim. Cunku yumurtalıklarım mikroenjeksiyon tedavisine tepki gosterdi ve 25 gundur sismeye baslamıstı. Allahıma sukur 2 gun once gitti sislikler ve 4 kilo birden gitti.
Ama kilo konusunda en dogrsunu doktorun yarın sana soyleyecektir. Yarın için sana bol şanslar, Allah yanında olsun.
Sevgi ile
canım son adet tarihim 14 şubattı
Aslında değerlerine bağlı canım. Beta Hcg yüksek miydi?
Tabi bir de beebğin oluşum şekline de bağlı, biz mikroenjeksiyon yaptık ve 3 embryo transfer edilmişti, senin ki de tedavi ile mi oldu? Eğer öyleyse ihtimal yüksek tabi...
SAKURA ECEMIN 2001 ankarada hangi doktora yaa hastaneye gıdıyorsunuz bana bılgı verebılırmısınız ? rıca etsem bende kasım annesıyım ınsallah bı aksılık olmazsa rabbımden
Benim de SAT 14 Şubat. Yarın İnşallah kalp atışlarını duyacağız.
Kızlar bu arada kilonuza dikkat ediyor musunuz? Ben hiçbi şey yemediğim halde 7 haftada 2 kilo aldım. Sizlerde durum nasıl?
canım ben şu an için özel keçiören hastanesinde hüseyin beye gidiyorum doktorumdan çok memnunum eğer yakınsa tavsiye ederim canım
Canım cok sevindim,
Evet simdi gebeliğin tescillendi. Allah kucagında gormeyi de nasip etsin canım benim. Ben duydugumda cok duygulandım ve yaklasık 5 dakika dinledim onları. Sen de duygulandın mı duyunca?
canım benimde 14 şubat bende 10 nisanda ikinci kontrolüme gidecem o zaman tam 8 haftalık oluyor kalp atışını inşallah duyacam sen kalp atışlarını duydun mu canım
Ecemim, benim doktor kontrolüm de seninle aynı tarihte biz de perşemde 8 haftalık oluyoruz. Umarım ikimizin de kontrolleri iyi geçer :) gerçi günler bir türlü geçmiyor ama