Kasım anneleri merhaba bende kasım annesiyim

hayatında sadece sevinç gözyaşları olur ömür boyu inşallah.....
gülbeşekercim o kadar güzel anlatmışsın ki inan çok duygulandım ve ağladım.zaten herşeye ağlıyorum bu aralar.çok teşekkürler .herşey gönlünüzce olsun kızlar

öncelikle anneliğini tebrik ediyorum ... senden şu gebelik çizelgesini nasıl hazırlıyorsun onu öğrenmek istiyorum... bir bilgisayar kullanma özürlüsü olarak kademe kademe nasıl yapılıyor anlatırsan çok mulu olurum... TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN...a.s.
canım benimde 14 şubat bende 10 nisanda ikinci kontrolüme gidecem o zaman tam 8 haftalık oluyor kalp atışını inşallah duyacam sen kalp atışlarını duydun mu canım

canım internette adres satırına baby-gaga.com yaz açılan sayfada pregnancy tickers yazan yeri tıkla due-date yazan yere tahmini doğum tarihini yaz rengi seç ve get my ticker bölümünü tıkla yes ı now bölümünü tıkla çıkan sayfadaki adresi http bölümünden itibaren kopyala sonra kontrol panelinde boy kilo bölümüne yapıştır daha mesajını yeni gördüm ayrıntılı yazmaya çalıştım inşallah yapabilirsin bebişine ve kendine iyi bak

mrb arkadaşlar bende kasım annesi olacaktım ama malesef geçen hafta bebğimin kalbi durdu ve hamileleğimi sonlandırdı doktor ben çok üzgünüm.umarım allahım hiçbirinize bu acıyı yaşatmaz ve sağ salim bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip eder.ben sizlerin yazılarınızı takip edeceğim benim bebeğimde düşmeseydi neler yaşayacağım diye kendinize ve bebeklerinize iyi bakın ......hoşçakalın

Canım inşallah tez zamanda tekrar anne olursun ve bebğini hayırlısıyla dünyaya getirirsin.

Bende de az da olsa düşük ihtimali varmış.Dinleniyorum bol bol.Hepimiz için hayırlısı<

CANIM BENİM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..... AMA HERŞEYDE BİR HAYIR VARDIR... BEN DE EVLİLİĞİMİN İLK BİR YILINDA 3 DÜŞÜK YAPMIŞTIM .AMA ŞİMDİ ÇOK ŞÜKÜR İKİ OĞLUŞUM VAR VE ÜÇÜNCÜ BEBİŞİMİ BEKLİYORUM 11 YIL ARADAN SONRA... ALLAH HAYIRLISINI NASİP ETSİN ÜZÜLME ....YİNE OLUR İNŞALLAH...

inşallah becerebilmişimdir... çok teşekkür ederim sen gayet ayrıntılı anlatmışsın.. ellerine sağlık

sürekli tuhaf tuhaf kabuslar görüyorum ... bebişim sakat oluyormuş gibi ölü doğum olacakmış gibi ... herhalde yaşımdan ötürü psikolojimi bozdular...

olmadı beceremedim.. ama demiştim internet özürlüsüyüm diye bak dediğim çıktı....

CANIM BENİM SENİDE UĞRAŞTIRIYORUM AMA ... ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM ŞİMDİDEN ELLERİNE SAĞLIK ECEMİM... BEN NASİP OLURSA KASIM 12 GİBİ BEBİŞİMİ DÜNYAYA GETİRECEĞİM İNŞALLAH....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…